As neseniai nusipirkau Maybelline firmos skaistalus rosewood spalvyte, mmm... tokia zaviai rozine, labai dziaugiuosi pirkiniu

QUOTE(TerrorisTe69 @ 2005 08 02, 14:02)
kazkaip itartinai giriate cia ta avon ar "turgines" prekes. gal kas esate isbande garsesniu firmu skaistalus? ta prasme pirkote sarmoje ar kristianoje. kazkodel avon,oriflame ar vaistinese parduodamu skaistalu pirkti blaivus protas neleidzia 

Net vaistinėse pirkt blaivus protas neleidžia?

Nematau čia jokio ryšio su blaiviu protu

O kur galėčiau nusipirkti "Manhattan" rutuliukų? Kiek teko ieškoti tose populiariausiose kosmetikos parduotuvėse, nebuvo. Tai gal jos jau nebegamina? Ar kaip čia yra?
QUOTE(Valeri @ 2005 08 03, 09:24)
O kur galėčiau nusipirkti "Manhattan" rutuliukų? Kiek teko ieškoti tose populiariausiose kosmetikos parduotuvėse, nebuvo. Tai gal jos jau nebegamina? Ar kaip čia yra?
Rutuliukų neradai, ar Manhattan neradai?

"Manhattan" tai visur pilna, o vat rutuliukų nė su žiburiu neįmanoma rasti. Tai sakykit kur?
As juos pirkau pries metus mazdaug,bet dabar ju niekur nebematau...
QUOTE(Valeri @ 2005 08 03, 10:32)
"Manhattan" tai visur pilna, o vat rutuliukų nė su žiburiu neįmanoma rasti. Tai sakykit kur?
Man tai prieš akis stovi tie rutuliukai, visai nesenai atrodo mačiau, bet kur...nepamenu

Aš naudoju Manhattan antakių pieštuką, tai prieš kokius metus taip pat ilgai ieškojau, kai reikėjo pirkt naują, kol suradau

[TerrorisTe69 Paskelbta Vakar, 13:02
kazkaip itartinai giriate cia ta avon ar "turgines" prekes. gal kas esate isbande garsesniu firmu skaistalus? ta prasme pirkote sarmoje ar kristianoje. kazkodel avon,oriflame ar vaistinese parduodamu skaistalu pirkti blaivus protas neleidzia]
Na jei jau vaistinėje "blaivus" protas pirkti kosmetikos neleidžia
, tai tuomet kaip tas blaivus protas leidžia kosmetika pirkti Sarmose ar Kristianose, kai galiojimo laikui pasibaigus (ant tų brangiausių priemonių ypač) yra perklijuojami kiti lipdukai su nauju galiojimo laiku
. Na kadangi pati perku ir iš Sarmų ir iš Kristianu, tai mano blaivus protas ypač leidžia
pirkti ir iš vaistinių
, kurios žymiai labiau kontroliuojamos
, na o apie turgus aišku geriau patilėsiu
.
o aš pati tai naudoju L'OREAL skaistalus, man jie
kazkaip itartinai giriate cia ta avon ar "turgines" prekes. gal kas esate isbande garsesniu firmu skaistalus? ta prasme pirkote sarmoje ar kristianoje. kazkodel avon,oriflame ar vaistinese parduodamu skaistalu pirkti blaivus protas neleidzia]

o aš pati tai naudoju L'OREAL skaistalus, man jie

Paskutiniu metu naudoju "Avon" bronzinius rutuliukus, taigi, kol nepabaigiau, nenoriu pirkti kažko kito. Bet jau koks š... daiktas, tai nemoku apsakyti, bent jau man. Rašo, kad bronzinė pudra, o veidas nė velnio nešvyti, rodos, su paprasčiauia presuota ruda pudra išsitepusi. Tai kokie čia skaistalai? Aš tai galvoju, kad jei jau saistalai ar tie rutuliukai, tai turėtų pagyvinti, pablizginti ir išryškinti skruostus, o ne atrodyti tarsi su molio gabalu išsimaliavojus. Šiaip jeigu yra geri ir kokybiški skaistalai, tai jokiu būdu nrturėtų matytis kontūrų, o tolygiai susilieti su oda, pasiskirstyti. Niekam nerekomenduočiau šito daikčiuko
Na, bet čia tik mano nuomonė. Gal Jums atvirkščiai?

QUOTE(Aivute @ 2005 08 03, 12:39)
Paskelbta Vakar, 13:02
, tai tuomet kaip tas blaivus protas leidžia kosmetika pirkti Sarmose ar Kristianose, kai galiojimo laikui pasibaigus (ant tų brangiausių priemonių ypač) yra perklijuojami kiti lipdukai su nauju galiojimo laiku
.

O mano blaiviam protui" nesuprantama, kaip galima apšaukti kitas neblaivaus proto" turėtojomis

Nepatinka man tokios kandžios užuominos

QUOTE(Adrijaana @ 2005 08 04, 08:04)

O mano blaiviam protui" nesuprantama, kaip galima apšaukti kitas neblaivaus proto" turėtojomis

Nepatinka man tokios kandžios užuominos