Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(Stichija @ 2005 05 05, 13:05)
Nu ot as durne! doh.gif
Taigi as pati dabar taip darau - nusipirkau tinkamos spalvos lupdazi, berods Belaton uz kokiu 2 Lt ir sekmingai tepuosi. Ir pigu, ir grazu, ir tipo kreminiai skaistalai smile.gif

Kazkur skaiciau, kad, kadangi lupdazis nepritaikytas veido odai- gali uzkimst poras ir atsiras suogu po to unsure.gif
Bet esu ir as bandziusi blush2.gif Tik skaistalai turetu lengviau teptis ax.gif
Atsakyti
Aš naudoju pupa skaistalus...tikrai thumbup.gif bet norėčiau paivairinti,gal kas patartų?
Atsakyti
As naudoju is Avon rutuline pudra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2005 06 02, 22:18)
As naudoju is Avon rutuline pudra  thumbup.gif

Labai daug kas giria Avon rutulinę...kai pasibaigs mano manhathen ir oriflame rutuliukų atsargos reikės išbandyt smile.gif
Atsakyti
Aš turiu Bella skaistalus šiek tiek su blizgesiu. Man labai patinka, kainavo apie 6 Lt. Bet naudoju juos labai retai, kasdien nesiskaistaluoju. smile.gif
Atsakyti
O kur tuos bella skaistalus rasti? Gal vertetu isbandyt? tongue.gif
Atsakyti
Ten kur parduodama rusiska kosmetika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lala @ 2005 06 03, 10:00)
Ten kur parduodama rusiska kosmetika  smile.gif

Neatspėjai tongue.gif Ten kur lenkiška kosmetika smile.gif
Atsakyti
o konkreciau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimINGA23 @ 2005 06 03, 10:22)
o konkreciau? ax.gif

Taigi Bella pardavinėja visokiuose kioskeliuose, turguje (bet iš ten tai aš neperku, kažkaip man schmoll.gif, viskas ant saulės pakepinta, arba su lietum palaistyta ), būna kosmetikos skyreliuose Norfų parduotuvėse, ar tų pačių Gariūnų turgavietės kosmetikos pavilijone.
Šį kartą pirkau šeškinės požeminėje perėjoje per Ukmergės gatvę. Ten yra tokios parduotuvytės smile.gif Vieta neprestižinė, bet...
Atsakyti
Aciu:) As kazkaip tokiose vietose demesio neatkreipdavau. blush2.gif
Atsakyti
kazkaip itartinai giriate cia ta avon ar "turgines" prekes. gal kas esate isbande garsesniu firmu skaistalus? ta prasme pirkote sarmoje ar kristianoje. kazkodel avon,oriflame ar vaistinese parduodamu skaistalu pirkti blaivus protas neleidzia smile.gif
Atsakyti