Įkraunama...
Įkraunama...

Skaistalai

QUOTE(ViChy @ 2005 04 01, 11:59)
Ir as naudoju sita Avon,kartais kaip skaistalus o kartais kaip pudra,man ji patinka  thumbup.gif

man kaip pudra, tai ji per tamsi, o va vietoj skaistalu tai tikrai super thumbup.gif
Atsakyti
Niu man tai Oriflame perlai thumbup.gif ... Labai gražiai veidukas tongue.gif atrodo
Atsakyti
Man paciai nepatinka "persikinis veidelis" rolleyes.gif Bet mano drauge tam tikslui naudoja Terracotta Stardust ir, as, tiesa sakant, maloniai nustiabau pamacius rezultata thumbup.gif Vienoje dezuteje daug skirtingu spalvu tai leidzia parinkti norima atspalvi thumbup.gif o ant veido toks perlamutrinis blizgesis thumbup.gif Manau kad tau patiks biggrin.gif
[/quote]
O as ir ko nors panasaus labai noreciau mirksiukas.gif ! Tik pirma kart girdziu toki pavadinima blush2.gif . Gal gali pasakyti kur juos pirko ir kiek kainavo 4u.gif

Atsakyti
Ir as Avono turiu, tu burbuliuku uztenka kokiem 5 metam biggrin.gif
Atsakyti
Niu man tai Oriflame perlai  ... Labai gražiai veidukas  atrodo

As ir juos naudoju, labai geri. thumbup.gif
Atsakyti
[quote=mazee,2005 04 01, 16:45]
Man paciai nepatinka "persikinis veidelis" rolleyes.gif Bet mano drauge tam tikslui naudoja Terracotta Stardust ir, as, tiesa sakant, maloniai nustiabau pamacius rezultata thumbup.gif Vienoje dezuteje daug skirtingu spalvu tai leidzia parinkti norima atspalvi thumbup.gif o ant veido toks perlamutrinis blizgesis thumbup.gif Manau kad tau patiks biggrin.gif
[/quote]
O as ir ko nors panasaus labai noreciau mirksiukas.gif ! Tik pirma kart girdziu toki pavadinima blush2.gif . Gal gali pasakyti kur juos pirko ir kiek kainavo 4u.gif
[/quote]
Pirko mano drauge Vilniuje, pasilaiciose, parduotuveje Grazuole (Melyna iskaba prie Zemynos stoteles). Gali paziureti internete: http://www.grazuole.lt/ -> "Dekoratyvinė kosmetika" -> "Veido makiažas": Sitie jumoristai isverte Terracotta Stardust kaip "Žvaigždių duklės" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
Pirko drauge, tai tiksliai ne prisimenu kiek kainavo, g.gif bet man atrodo kad apie 30 Lt. Ten pat yra ir pigesniu bronziniu pudru, irgi graziu, bet nuo Terracotta Stardust as buvau apake thumbup.gif

Atsakyti
Man tai patinka "prsiko" oda. Naudoju IsaDora sun SPF 12 - apsaugine kompaktine pudra nuo saules. Labai graziai pasidengia, turi bronzini blizgesi, maskuoja demes. Parasyta, kad tinka visiems odos tipams. Kainavo (tiksliai neprisimenu) 40-50 lt
Atsakyti
persikinis veidukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
turiu AVON rutuliukus,ir visu išgirta "EGIPTO ŽEME"tai su ja dar veidelis niekada nebuvo toks skaistutis,gražutis .. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Pats geriausias pirkinys koki tik esu turėjus.
Stebukliukas!!! ax.gif ax.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o as naudoju vitascin rutuliukus, tai labai patenkinta, bet noreeciau isbandyt kazka ir naujo...
Atsakyti
Niekur nerandu pirkt kreminiu skaistalu sad.gif

Aisku, yra firminiu, kurie kainuoja daug, bet gal ir iki 20 lt galima rast? blush2.gif

Arba siek tiek brangesniu nei 20 lt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2005 05 05, 12:27)
Niekur nerandu pirkt kreminiu skaistalu  sad.gif

Aisku, yra firminiu, kurie kainuoja daug, bet gal ir iki 20 lt galima rast?  blush2.gif

Arba siek tiek brangesniu nei 20 lt...  unsure.gif

Yra ar tai EDEN Beuty, ar tai EDEN Cosmetics Droguose, tai jie turi kreminiu skaistalu tokiu storu lupdaziu pavidaluose, kaina lyg kokie 27.....Bet man tai spalvos baisokos....Pati niekur geru negaunu sad.gif
Isteklius is Prancuzijos baigiau ir likau ant ledo...... cry.gif
Atsakyti
Nu ot as durne! doh.gif
Taigi as pati dabar taip darau - nusipirkau tinkamos spalvos lupdazi, berods Belaton uz kokiu 2 Lt ir sekmingai tepuosi. Ir pigu, ir grazu, ir tipo kreminiai skaistalai smile.gif
Atsakyti