Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandeliukas

Super, dabar zinosiu, nes jau senai galvojau kad butu gerai padovanoti tiems kam reikia, ir siaip reikes isaugtu rubeliu parinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2006 03 20, 14:05)
Man reikia visu jo duomenų:
1.amžius
2.gyv vieta
3.kur anksčiau dirbo (darbovietės)
ir ar yra įsiskolinimų (bankui ar kitoms institucijoms, nes iš karto pareina anstoliai su išskaičiavimais iš atlygynimo net po 50proc. nuo atlygynimo)

Duomenys apie tą vyriškį :

Cituoju iš inspektorės laiško "Amžius - 41 metai, gyv.vieta Bangų g. ..., Klaipėdoje - deklaracija Klaipėdoje. Ilgą laiką dirbo statybose nelegaliai, o viena pastoviausių darboviečių, kur jis dirbo legaliai - kepykloje prie tešlos minkymo ar kažkas pan. Nei bankui, nei kitoms įstaigoms vyriškio teigimu jis skolų neturi, išskyrus, kai ribojo tėvų valdžią - gali būti priteistas vienam vaikui išlaikymas, bet tiksliai nėra žinoma, mes neturime iš Palangos gavę tokių žinių, nes anksčiau gyveno Palangoje. Šiuo metu jis turi laikiną pažymejimą, balandžio mėn. gaus tapatybės kortelę, bei išsiims Sodros pažymejimą. Tokios mūsų turimos žinios, nuo balandžio 1 d. gali keistis jo gyvenamoji vieta. "

Tai va tiek . Gerai būtų surasti jam darbelį. mirksiukas.gif Ačiū.
Atsakyti
Jei pasiseks tai su vadovu pašnekėsiu šiandiena (jei jį pagausiu-žinot Penktadienį kaip visada daugiausia darbų) arba Pirmadienį.
Duosiu žinoti.
Atsakyti
Labas rytas
šį rytą šnekejau su direktoriumi, jis pasakė kad tas vyras gali ateiti pokalbiui dėl darbo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga-mama: 27 kovo 2006 - 08:21
QUOTE(Inga-mama @ 2006 03 27, 08:20)
Labas rytas
šį rytą šnekejau su direktoriumi, jis pasakė kad tas vyras gali ateiti pokalbiui dėl darbo.

Super thumbup.gif thumbup.gif Kur ateiti ????
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 03 27, 09:32)
Super  thumbup.gif  thumbup.gif  Kur ateiti ????

Firmos buveinė:
Tiesioji g.1A, Rimkai (kaip rasti- už geležinkelio pervažos trečias posūkis į kairę, už geltono kiosko, paskui tiesiai paėjus 10metru, kelias eis į kairę-vienu žodžiu laikytis kairesnės kryptiesžkelio krypties ir žmogelis ateis į lenpjūve, lai darbininku pasiklausiau kur administracija ir jie nuves pas mus) jei nesupras kur randames lai skambina tel 8-46 326368 ir aš paaiškinsiu.
jis dirbs statybose.
būtu gerai kad jis prieš atienant pasuktu, sutarčiau dėl laiko.
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2006 03 27, 11:25)
Firmos buveinė:
Tiesioji g.1A, Rimkai (kaip rasti- už geležinkelio pervažos trečias posūkis į kairę, už geltono kiosko, paskui tiesiai paėjus 10metru, kelias eis į kairę-vienu žodžiu laikytis kairesnės kryptiesžkelio krypties ir žmogelis ateis į lenpjūve, lai darbininku pasiklausiau kur administracija ir jie nuves pas mus) jei nesupras kur randames lai skambina tel 8-46 326368 ir aš paaiškinsiu.
jis dirbs statybose.
būtu gerai kad jis prieš atienant pasuktu, sutarčiau dėl laiko.

Super - perduodu VKC inspektorei - būtiai susiskambins.......... mirksiukas.gif mirksiukas.gif Ačiū.

P.S. o Tu Inga ir esi ?? g.gif Ko ieškoti ?? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 27 kovo 2006 - 11:37
Mano vardas Inga biggrin.gif
Papildyta:
Aš Inga Žilevičienė (čia inspektorei: statybos firma UAB "FELTOMA")
Atsakyti
mamytes, tūriu maišą drabužėlių nuo gimimo iki metuku, jei žinot kam reikia paimkit iš manes...mano tel. 869812024 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituska @ 2006 03 27, 13:13)
mamytes, tūriu maišą drabužėlių nuo gimimo iki metuku, jei žinot kam reikia paimkit iš manes...mano tel. 869812024 4u.gif

Paimsiu ir nuvešiu į VKC - bus kaip tik kraitelis tai 17 metei, kuri gimdyti turi liepos pradžioje. Vežimėlį jau rezervavome pas Briliantinę. Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis,
xxxsaulyte, gal reiktų kam nors VKC ar kur kitur kilimo, nenaujas, bet 100 proc vilnos, džiuto pagrindu, dar užuolaidų galėčiau paieškoti, patalynės.
Atsakyti
QUOTE(buciux @ 2006 03 27, 17:54)
Labutis,
xxxsaulyte, gal reiktų kam nors VKC ar kur kitur kilimo, nenaujas, bet 100 proc vilnos, džiuto pagrindu, dar užuolaidų galėčiau paieškoti, patalynės.

Parašysiu VKC ir paklausiu. Informuosiu. mirksiukas.gif
Atsakyti