Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandeliukas

Sveiki dar karteli xxxsaulyte,
matot pas mus darbe yra viena linija-tel ir 'neto tai kai žmogus skambina ir niekas nekelia, vadinasi jis prie 'neto, labai atsiprašau kad žmogelis negalėjo prisiskambinti vakar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga-mama: 28 kovo 2006 - 08:05
QUOTE(Inga-mama @ 2006 03 28, 08:04)
Sveiki dar karteli xxxsaulyte,
matot pas mus darbe yra viena linija-tel ir 'neto tai kai žmogus skambina ir niekas nekelia, vadinasi jis prie 'neto, labai atsiprašau kad žmogelis negalėjo prisiskambinti vakar  blush2.gif

Svarbu šiandien prisiskambino ....... mirksiukas.gif
Taip norėčiau, kad gautų darbelį - gal pradėtų šeima "išlipinėti iš juodos duobės" jų gyvenime...... Yra prasmė, rūpestėlis - dukrytė 5-6 mėnesiukų, kuriai vežėme maistelį.... Aišku, kad du vaikučiai vaikų namuose - pikta verysad.gif , bet negali žmonių teisti, toks laikas ir sąlygos buvo...... O dabar, kaip sako inspektorius, labai stengiasi ir kabinasi į gyvenimą........ Ačiū Tau Inga-mama už rupestėlį, užtarimą - tikiuosiu rytoj gausime gerą naujieną. ..... mirksiukas.gif
Atsakyti
ryt pranešiu BŪTINAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buciux @ 2006 03 27, 17:54)
Labutis,
xxxsaulyte, gal reiktų kam nors VKC ar kur kitur kilimo, nenaujas, bet 100 proc vilnos, džiuto pagrindu, dar užuolaidų galėčiau paieškoti, patalynės.

Gavau šiandien atsakymą - tai reikia ir kilimo, ir užuolaidų, ir patalynės, ir indų ... verysad.gif ... Visko VKC šeimoms reikia, nes kai gauna soc.remiamą būstą - tai nieko nebūna........... Kada gali viską surinkti ??? Ar man privažiuoti ir paimti, ar ........ g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 03 28, 13:26)
Svarbu šiandien prisiskambino .......  mirksiukas.gif 
Taip norėčiau, kad gautų darbelį - gal pradėtų šeima "išlipinėti iš juodos duobės" jų gyvenime...... Yra prasmė, rūpestėlis - dukrytė 5-6 mėnesiukų, kuriai vežėme maistelį.... Aišku, kad du vaikučiai vaikų namuose - pikta verysad.gif , bet negali žmonių teisti, toks laikas ir sąlygos buvo...... O dabar, kaip sako inspektorius, labai stengiasi ir kabinasi į gyvenimą........ Ačiū Tau Inga-mama už rupestėlį, užtarimą - tikiuosiu rytoj gausime gerą naujieną. .....  mirksiukas.gif

Laba diena
Linas šiandiena paskambino ir susitarėmė kad ryt iš ryto pasirodo ir jei viskas okei tada ir pradeda dirbti.
Atsakyti
Forumietės - REIKALINGAS darbas mūsų globojamos daugiavaikės šeimynos vyresniąjam broliui 17-mečiui - po pietų po mokslų, savaitgaliais, o vasarą ištisai........ Nori vaikinas prisidėti materialai prie šeimynos išlaikymo. Šaunuolis. mirksiukas.gif Gal kas ką nors pasiūlys ??????? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 29 kovo 2006 - 11:54
xxxsaulyte
šį rytą direktorius ir aš laukėmė to vyruko -Lino (pusę valandos), bet taip ir nesulaukėm, nors vakar susiskambinom ir aš ir direktorius su juo šnekėjom
truputuka nusivyliau, kažin ar kitą kartą aš padėsiu, nes tuopačiu apsižioplinau prieš direktoriu. verysad.gif
bent galęjo pranešti kad negalės, galu gale VKC galėjo pranešti kad yra taip ir taip jis negali.
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2006 03 30, 08:11)
xxxsaulyte
šį rytą direktorius ir aš laukėmė to vyruko -Lino (pusę valandos), bet taip ir nesulaukėm, nors vakar susiskambinom ir aš ir direktorius su juo šnekėjom
truputuka nusivyliau, kažin ar kitą kartą aš padėsiu, nes tuopačiu apsižioplinau prieš direktoriu. verysad.gif
bent galęjo pranešti kad negalės, galu gale VKC galėjo pranešti kad yra taip ir taip jis negali.

blink.gif blink.gif blink.gif na viršūnė - rūpiniesi žmogus - o ima ir ............ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai kartais suprantu paramą teikiančius asmenis - kai rankos nebekyla kuom nors padėti po tokių dalykėlių .......... Neturiu žodžių apie Liną.......... schmoll.gif
Ačiū Tau Inga-mama už rūpestį........ verysad.gif
Parašiau VKC situaciją...........
Atsakyti
Labutis,
xxxsaulyte, viską esu surinkus, tik kilimą reiktų išdaužyti lauke. Savo telefoną parašysiu į až, nes pati nelabai turiu galimybę nuvežti.
Atsakyti
VTAT darbuotoja Ingrida prašė pagalbos iš Supermamų:

Klaipėdoj yra mamytė studentė (kaip supratau Menų fakulteto) IV kurse studijuoja, greit baigs. yra išsiskyrusi, turi du vaikus 4 m. ir 2 m.
gyvena bendrabutyje Taikos pr. vienam kambary, mažajam vaikiukui padarytas kažkoks ale tipo "gardas" ant grindų ant čiužinio, na, Ingrida sako, kad pažiūrėjus, vaizdas nekoks, geriau būtų lovelė, tad jei kas turit išaugtą, atliekamą, jei galit padovanoti... unsure.gif

Ingrida klausė VKC, bet jie atsakė, kad visko turi, o lovelės neturi.

Atsakyti
VIS DAR REIKALINGA :

1. ...gal kas galite ką pasiūlyti - per draugus, pažįstamus NUOMAI kokį nors kambarį ar butą vieno kambario ar bendrabučio tipo kad ir butą be patogumų iki 200 Lt.

2. Forumietės - REIKALINGAS darbas mūsų globojamos daugiavaikės šeimynos vyresniąjam broliui 17-mečiui - po pietų po mokslų, savaitgaliais, o vasarą ištisai........ Nori vaikinas prisidėti materialai prie šeimynos išlaikymo. Šaunuolis. mirksiukas.gif Gal kas ką nors pasiūlys ??????? g.gif

3. Klaipėdoj yra mamytė studentė (kaip supratau Menų fakulteto) IV kurse studijuoja, greit baigs. yra išsiskyrusi, turi du vaikus 4 m. ir 2 m.
gyvena bendrabutyje Taikos pr. vienam kambary, mažajam vaikiukui padarytas kažkoks ale tipo "gardas" ant grindų ant čiužinio, na, Ingrida sako, kad pažiūrėjus, vaizdas nekoks, geriau būtų LOVELĖ, tad jei kas turit išaugtą, atliekamą, jei galit padovanoti...

Atsakyti
Gal kam REIKALINGA - vaikiška automobilinė kėdutę (naudota). mirksiukas.gif
Atsakyti