Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandeliukas

Turim žaislų, drabužėlių 6 metų mergaitei gal reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 01, 18:48)
Turim žaislų, drabužėlių 6 metų mergaitei gal reikia  g.gif

Visada džiaugiasi parama "Vaiko krizių centras", esantis Turgaus 22. mirksiukas.gif Arba galiu užlėkti ir paimti.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 02, 09:23)
Visada džiaugiasi parama "Vaiko krizių centras", esantis Turgaus 22.  mirksiukas.gif  Arba galiu užlėkti ir paimti.

O kokio amžiaus dar radau ir berniukiškų drabužėlių keletą batų ir maž-esnių ir didesnių , minkštų žaislų prikroviau 2 maišus doh.gif Ar jiems tinka viskas?
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 01 03, 00:28)
O kokio amžiaus dar radau ir berniukiškų drabužėlių keletą batų ir maž-esnių ir didesnių , minkštų žaislų prikroviau 2 maišus  doh.gif  Ar jiems tinka viskas?

VKC prižiūri apie 600 Klaipėdos ir KLaipėdos raj.šeimų. Jos ir asocialios, bet vaikai niekuo kalti dėl tėvų bėdų, ir daugiavaikės šeimos, kurios stengiasi tvarkingai gyventi, bet mažos pajamos. Taip kad visada priima drabužius, batus nuo gimimo lėliukams ir net suaugusiems, taip pat baldus, patalynę, indus.... Reikia jiems visko !!! mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei sugalvosim baldus atiduot tai tik vasario pabaigoj mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 03, 09:20)
VKC prižiūri apie 600 Klaipėdos ir KLaipėdos raj.šeimų. Jos ir asocialios, bet vaikai niekuo kalti dėl tėvų bėdų, ir daugiavaikės šeimos, kurios stengiasi tvarkingai gyventi, bet mažos pajamos. Taip kad visada priima drabužius, batus nuo gimimo lėliukams ir net suaugusiems, taip pat baldus, patalynę, indus.... Reikia jiems visko !!!  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif surinksiu viską ir atgabensim mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis.
Saulyte, neseniai esu tau rašiusi į AŽ dėl minkštų žaislų, davei kontaktus, ačiu. Bet globos namai atsisake imti žaisliukus, jiem uždrausta imti minkštus žaislus, gal nei bent Lego tiktu ir loginiai žaidimai. Tokiu neturiu. Ar VKC priimtu: turiu vaikiška vežimą lelėms su būda, didele lėle, ir pora maišiukų minkštų ir ne tik žaislų? Žaislai visi geram stovy, bet ne nauji, išskirus did. lėlę, ir vežimukui vienas ratas kartais atsilaisvina ir nukrenta, bet įmanoma uždėti atgal, nes tokį ir nupirkom. Jei tiktu žaislai, kada ir kaip juos nuvežti? Man šią savaite prasidėjo egzaminai, tai galesiu nei bent po 2 sav. pristatyti. Jei gali parašyk dar kartą kokių Nr. į VKC galiu paskambinti. Ačiu.
O kudikiui drabuželius irgi į VKC galiu nuvežti?
Atsakyti
Atiduotumėm rašomąjį stalą. senas jis jau, vyresnis už mane smile.gif bet stalas su keturiais stalčiais mirksiukas.gif
gal kokiom daugiaveikėm šeimom reikia?
Atsakyti
QUOTE(lanuks @ 2007 01 03, 13:34)
Labutis.
Saulyte, neseniai esu tau rašiusi į AŽ dėl minkštų žaislų, davei kontaktus, ačiu. Bet globos namai atsisake imti žaisliukus, jiem uždrausta imti minkštus žaislus, gal nei bent Lego tiktu ir loginiai žaidimai. Tokiu neturiu. Ar VKC priimtu: turiu vaikiška vežimą lelėms su būda, didele lėle, ir pora maišiukų minkštų ir ne tik žaislų? Žaislai visi geram stovy, bet ne nauji, išskirus did. lėlę, ir vežimukui vienas ratas kartais atsilaisvina ir nukrenta, bet įmanoma uždėti atgal, nes tokį ir nupirkom. Jei tiktu žaislai, kada ir kaip juos nuvežti? Man šią savaite prasidėjo egzaminai, tai galesiu nei bent po 2 sav. pristatyti. Jei gali parašyk dar kartą kokių Nr. į VKC galiu paskambinti. Ačiu.
O kudikiui drabuželius irgi į VKC galiu nuvežti?

Labukas,
Tu vežei į Girulių vaikų kūdikių namus ? g.gif Ar į "Rytą"? g.gif Kad Giruliai minkštų neims žinojau - negalėjau nurodyti .... g.gif
VKC tikrai priima viską - pasiskambink inspektorei Loretai 314781, arba prie 5 kabineto - žinos kad nuo "Supermamų" mirksiukas.gif

QUOTE(Lindra @ 2007 01 03, 16:31)
Atiduotumėm rašomąjį stalą. senas jis jau, vyresnis už mane  smile.gif bet stalas su keturiais stalčiais  mirksiukas.gif

Stalo reikėtų Misių šeimynai - pasiskambinsiu. Ar išeitų jiems nuvežti į Vingio g-tvę ?
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 04, 09:14)
Labukas,
Tu vežei į Girulių vaikų kūdikių namus ?  g.gif Ar į "Rytą"?  g.gif  Kad Giruliai minkštų neims žinojau - negalėjau nurodyti ....  g.gif 
VKC tikrai priima viską - pasiskambink inspektorei Loretai 314781, arba prie 5 kabineto - žinos kad nuo "Supermamų"  mirksiukas.gif

Labas. Aš skambinau į globos namus "Smiltėle" liktai vadinasi, anksčiau visa laiką ten ir drabužius, ir žaislus veždavau, o šį kartą nepaėmė schmoll.gif Kad kūdikių namai nieko neima, senai žinau, esu jau skambinusi anksčiau. Tai, kai busiu laisva nuo ekzaminų, nuvešių tada į VKC.
Atsakyti
QUOTE(lanuks @ 2007 01 04, 12:42)
Labas. Aš skambinau į globos namus "Smiltėle" liktai vadinasi, anksčiau visa laiką ten ir drabužius, ir žaislus veždavau, o šį kartą nepaėmė  schmoll.gif Kad kūdikių namai nieko neima, senai žinau, esu jau skambinusi anksčiau. Tai, kai busiu laisva nuo ekzaminų, nuvešių tada į VKC.

Taip, vaikų namai kaip visada (išskyrus "Rytą") - visko turi, nieko nereikia.... Kažkoks kvailas personalo mastymas.... doh.gif
O VKC mielai priima viską - nes šeimos socialiai remtinos keičiasi - reikia visko .... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas,Saulyte.Vėl turiu rūbelių,dvynukai išaugo biggrin.gif Gal kada galėtum užsukti paimti?
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2007 01 16, 10:35)
Labas,Saulyte.Vėl turiu rūbelių,dvynukai išaugo biggrin.gif Gal  kada galėtum užsukti paimti?

Primink į AŽ kur... mirksiukas.gif Užlėksiu.
Papildyta:
QUOTE(Lindra @ 2007 01 03, 16:31)
Atiduotumėm rašomąjį stalą. senas jis jau, vyresnis už mane  smile.gif bet stalas su keturiais stalčiais  mirksiukas.gif

Ar dar vis laikai stalą?? Kaip jau rašiau - Misių šeimynai labai reikėtų, tik dar kelios dienos - gal iškraustysis šeimininkė savo baldus...
Atsakyti