O gal reikalinga ir buitinė technika? Na, dulkių siurblys, virtuvinis kombainas, kavinukas? O tai pas mus tik vietą užima nenaudojami

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 16, 12:32)
Ar dar vis laikai stalą?? Kaip jau rašiau - Misių šeimynai labai reikėtų, tik dar kelios dienos - gal iškraustysis šeimininkė savo baldus...
taip dar vis laikau, kol netrukdo 

džiaugsiuos, jei naudingai stalas pasitarnaus

tik nelabai supratau sakinio apie šeimininkė, iškraustysis ...

Dilma, manau, kad reik

QUOTE(Dilma @ 2007 01 16, 16:58)
O gal reikalinga ir buitinė technika? Na, dulkių siurblys, virtuvinis kombainas, kavinukas? O tai pas mus tik vietą užima nenaudojami 

Misių šeimyna priglaustų, nes jie pradeda gyvenimą iš naujo, be mamos ir tėčio... Parašysiu Inesai, paklausiu, o vėliau į VKC. Informuosiu.

Papildau - Inesa parašė, kad siurblio labai reikia, kombainu irgi su malonumu pasinaudos. O dėl kavinuko - sako nežino, nes kavos geria labai nedaug, tik ryte.... Bet manau galim kartu nuvežti, pasinaudos.

Dilma - ar parašyti ardesiuką ar kartu nori nuvežti ar man paimti ir nuvežti?

QUOTE(Lindra @ 2007 01 16, 19:53)
taip dar vis laikau, kol netrukdo
Dilma, manau, kad reik
aš savo monitorių nenaudojamą atidaviau... xxxSaulyte, gal jau žinai monitoriaus likimą? ar pasitarnavo kam? 

Dilma, manau, kad reik

Dėl šeimininkės - ar neskaitei temos apie Misių šeimą, ten juk vyksta kova dėl būsto, manau viskas mūsų, t.y. šeimynos naudai

Lindra - dėl monitoriaus, inspektorius Robertas minėjo, kad turi procesorių ir žinojo mergaitę, kuriai reikėjo kompiuterio - tai manau dar prieš Kalėdas pasiekė kompiuteris. Aš dar pasiteirausiu. Robertas nebedirba, tai su Loreta inspektore, su kuria ir pradėjome bendrauti VKC toliau bendrausime.

man labai gėda
buvau užklaususi ar reikia baldų, o pasirodo tuos baldus ir taip išgraibstė
kadangi jie ne mano, o uošvių, tai nieko negalėjau padaryti ar sulaikyti. liko kilimas, kuris yra niekam nereikalingas. bet bijau kad vėl kai pradėsiu siūlyti Misių šeimynai, vėl kas nors iš panosės jį nugvelbs.
p.s. ar reikia Misių šeimynai kilimo?

QUOTE(krika @ 2007 01 17, 11:02)
man labai gėda
buvau užklaususi ar reikia baldų, o pasirodo tuos baldus ir taip išgraibstė
kadangi jie ne mano, o uošvių, tai nieko negalėjau padaryti ar sulaikyti. liko kilimas, kuris yra niekam nereikalingas. bet bijau kad vėl kai pradėsiu siūlyti Misių šeimynai, vėl kas nors iš panosės jį nugvelbs.

Na yra kaip yra dėl baldų ....
Parašiau Inesai dėl kilimo - sako "ačiū, nebereikia, nes vieni žmonės irgi atidavė vieną".
P.S. jei jau neturėsi kur dėti, tai galima nuvešti žinai kur ...

QUOTE((mirtise) @ 2007 01 16, 10:35)
Šiandien užvežiau daiktus - VKC dėkingi

Dar - gal kas turi nebereikalingą vaikštynę ? Anos berniukui reikėtų.
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 18, 16:33)
Turiu vaikštynę

QUOTE(Aurute @ 2007 01 20, 18:22)
O tai kaip be ratuko, ar važiuoja?

Aurute, kaip manai?

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 24, 15:00)
O tai kaip be ratuko, ar važiuoja?
Juk vaikštynė judėjimui... Na gal ir sėdėti gerai būtų... Net nežinau.
Aurute, kaip manai?

Aurute, kaip manai?

Jau sužvejojau ir sveiką (su visais ratukais).
Dirbu iki 17 val. Jei pakeliui Statybininkų prospektas, gali įsimest į mašiną, kai važiuoju darban.
QUOTE(Aurute @ 2007 01 24, 22:42)
Jau sužvejojau ir sveiką (su visais ratukais).
Dirbu iki 17 val. Jei pakeliui Statybininkų prospektas, gali įsimest į mašiną, kai važiuoju darban.
Labukas,
Ir šiandien ir rytoj važiuosiu ta kryptimi - taip kad galėčiau paimti.

Mano tel. 8 698 77631
Nezinau, ar cia rasau, bet...
Turiu rubeliu vaikuciams- nieko ypatingo, kazka reikia pasitvarkyti (tai siule prairus, tai sagutes nera...)... Rubai po keletos vaikuciu (kadangi dalinames draugiu tarpe). Yra pora maximiniu maisiuku. Dalis naujagimiui (apatiniai marskinukai, kepurytes, sliauztai), dalis metinukui - gal didesniam- pedkelnes, maikutes, kombinzoniukas. Zodziu, kazin ko ypatingo nera, bet paziurejus, ka forumuose pardavineja, nusprendziau pasiulyti. Gal kazkam pravers. Beje, jei atsirastu mamyte besilaukianti ar auginanti maza leliuka- galeciau ir ateity paremti vaikiskais, o gal ir ne tik, rubeliais.
Jei kam idomu, rasykit az.
Turiu rubeliu vaikuciams- nieko ypatingo, kazka reikia pasitvarkyti (tai siule prairus, tai sagutes nera...)... Rubai po keletos vaikuciu (kadangi dalinames draugiu tarpe). Yra pora maximiniu maisiuku. Dalis naujagimiui (apatiniai marskinukai, kepurytes, sliauztai), dalis metinukui - gal didesniam- pedkelnes, maikutes, kombinzoniukas. Zodziu, kazin ko ypatingo nera, bet paziurejus, ka forumuose pardavineja, nusprendziau pasiulyti. Gal kazkam pravers. Beje, jei atsirastu mamyte besilaukianti ar auginanti maza leliuka- galeciau ir ateity paremti vaikiskais, o gal ir ne tik, rubeliais.
Jei kam idomu, rasykit az.