Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandeliukas

O gal reikalinga ir buitinė technika? Na, dulkių siurblys, virtuvinis kombainas, kavinukas? O tai pas mus tik vietą užima nenaudojami 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 16, 12:32)
Ar dar vis laikai stalą?? Kaip jau rašiau - Misių šeimynai labai reikėtų, tik dar kelios dienos - gal iškraustysis šeimininkė savo baldus...
taip dar vis laikau, kol netrukdo smile.gif 4u.gif
džiaugsiuos, jei naudingai stalas pasitarnaus smile.gif
tik nelabai supratau sakinio apie šeimininkė, iškraustysis ... g.gif

Dilma, manau, kad reik mirksiukas.gif aš savo monitorių nenaudojamą atidaviau... xxxSaulyte, gal jau žinai monitoriaus likimą? ar pasitarnavo kam? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 01 16, 16:58)
O gal reikalinga ir buitinė technika? Na, dulkių siurblys, virtuvinis kombainas, kavinukas? O tai pas mus tik vietą užima nenaudojami 4u.gif

Misių šeimyna priglaustų, nes jie pradeda gyvenimą iš naujo, be mamos ir tėčio... Parašysiu Inesai, paklausiu, o vėliau į VKC. Informuosiu. mirksiukas.gif

Papildau - Inesa parašė, kad siurblio labai reikia, kombainu irgi su malonumu pasinaudos. O dėl kavinuko - sako nežino, nes kavos geria labai nedaug, tik ryte.... Bet manau galim kartu nuvežti, pasinaudos. mirksiukas.gif
Dilma - ar parašyti ardesiuką ar kartu nori nuvežti ar man paimti ir nuvežti? g.gif

QUOTE(Lindra @ 2007 01 16, 19:53)
taip dar vis laikau, kol netrukdo smile.gif  4u.gif
džiaugsiuos, jei naudingai stalas pasitarnaus smile.gif
tik nelabai supratau sakinio apie šeimininkė, iškraustysis ... g.gif
Dilma, manau, kad reik  mirksiukas.gif aš savo monitorių nenaudojamą atidaviau... xxxSaulyte, gal jau žinai monitoriaus likimą? ar pasitarnavo kam?  unsure.gif

Dėl šeimininkės - ar neskaitei temos apie Misių šeimą, ten juk vyksta kova dėl būsto, manau viskas mūsų, t.y. šeimynos naudai thumbup.gif čia

Lindra - dėl monitoriaus, inspektorius Robertas minėjo, kad turi procesorių ir žinojo mergaitę, kuriai reikėjo kompiuterio - tai manau dar prieš Kalėdas pasiekė kompiuteris. Aš dar pasiteirausiu. Robertas nebedirba, tai su Loreta inspektore, su kuria ir pradėjome bendrauti VKC toliau bendrausime. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 17 sausio 2007 - 10:30
man labai gėda unsure.gif buvau užklaususi ar reikia baldų, o pasirodo tuos baldus ir taip išgraibstė doh.gif kadangi jie ne mano, o uošvių, tai nieko negalėjau padaryti ar sulaikyti. liko kilimas, kuris yra niekam nereikalingas. bet bijau kad vėl kai pradėsiu siūlyti Misių šeimynai, vėl kas nors iš panosės jį nugvelbs.

p.s. ar reikia Misių šeimynai kilimo?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 01 17, 11:02)
man labai gėda  unsure.gif buvau užklaususi ar reikia baldų, o pasirodo tuos baldus ir taip išgraibstė  doh.gif kadangi jie ne mano, o uošvių, tai nieko negalėjau padaryti ar sulaikyti. liko kilimas, kuris yra niekam nereikalingas. bet bijau kad vėl kai pradėsiu siūlyti Misių šeimynai, vėl kas nors iš panosės jį nugvelbs.

p.s. ar reikia Misių šeimynai kilimo?

Na yra kaip yra dėl baldų ....
Parašiau Inesai dėl kilimo - sako "ačiū, nebereikia, nes vieni žmonės irgi atidavė vieną".

P.S. jei jau neturėsi kur dėti, tai galima nuvešti žinai kur ... mirksiukas.gif VKC
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 17 sausio 2007 - 16:41
QUOTE((mirtise) @ 2007 01 16, 10:35)
Labas,Saulyte.Vėl turiu rūbelių,dvynukai išaugo biggrin.gif Gal  kada galėtum užsukti paimti?

Šiandien užvežiau daiktus - VKC dėkingi 4u.gif . Gal net Ana paims daiktus, ta 17-metė, kuriai vasarą daug ką suvežėme pradžiai, savo berniukui birželininkui mirksiukas.gif

Dar - gal kas turi nebereikalingą vaikštynę ? Anos berniukui reikėtų.
Atsakyti
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 18 sausio 2007 - 22:29
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 18, 16:33)
Dar - gal kas turi nebereikalingą vaikštynę ? Anos berniukui reikėtų.

Turiu vaikštynę bigsmile.gif , tik vienas ratukas nulūžęs blush2.gif . Jei tiktų... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2007 01 20, 18:22)
Turiu vaikštynę  bigsmile.gif , tik vienas ratukas nulūžęs  blush2.gif . Jei tiktų...    wub.gif

O tai kaip be ratuko, ar važiuoja? g.gif Juk vaikštynė judėjimui... Na gal ir sėdėti gerai būtų... Net nežinau.
Aurute, kaip manai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 01 24, 15:00)
O tai kaip be ratuko, ar važiuoja?  g.gif  Juk vaikštynė judėjimui... Na gal ir sėdėti gerai būtų... Net nežinau.
Aurute, kaip manai?  g.gif

Jau sužvejojau ir sveiką (su visais ratukais).
Dirbu iki 17 val. Jei pakeliui Statybininkų prospektas, gali įsimest į mašiną, kai važiuoju darban.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2007 01 24, 22:42)
Jau sužvejojau ir sveiką (su visais ratukais).
Dirbu iki 17 val. Jei pakeliui Statybininkų prospektas, gali įsimest į mašiną, kai važiuoju darban.

Labukas,

Ir šiandien ir rytoj važiuosiu ta kryptimi - taip kad galėčiau paimti. mirksiukas.gif
Mano tel. 8 698 77631
Atsakyti
Nezinau, ar cia rasau, bet...
Turiu rubeliu vaikuciams- nieko ypatingo, kazka reikia pasitvarkyti (tai siule prairus, tai sagutes nera...)... Rubai po keletos vaikuciu (kadangi dalinames draugiu tarpe). Yra pora maximiniu maisiuku. Dalis naujagimiui (apatiniai marskinukai, kepurytes, sliauztai), dalis metinukui - gal didesniam- pedkelnes, maikutes, kombinzoniukas. Zodziu, kazin ko ypatingo nera, bet paziurejus, ka forumuose pardavineja, nusprendziau pasiulyti. Gal kazkam pravers. Beje, jei atsirastu mamyte besilaukianti ar auginanti maza leliuka- galeciau ir ateity paremti vaikiskais, o gal ir ne tik, rubeliais.
Jei kam idomu, rasykit az.
Atsakyti