Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandeliukas

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 05 29, 15:53)
Elve, Dilma - gal rytoj kaip nors dienos metu galėčiau paimti drabužėlius - po darbelio planuoju su Lina susitikti.

Turiu drabužėlių ir pinigėlių iš Xxxtania, šiandien net iš Vilniaus iš Rikiki gaga parveža, dar paimsiu iš Dalbara, taip pat rytoj planuoju vitaminu, vaisių jiems, o labiau Liania manau reikai - taip kad ryt planuoju susitikimą ir pirmos paramos nuvežimą. Gal kas nori kartu ?  mirksiukas.gif

Labutis, drabužėlius jau maždaug parinkom leliukui, galėčiau tik rytoj, arba penktadienį, niekaip anksčiau nespėju doh.gif Nors labai norėčiau kartu.....
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2007 05 30, 13:32)
Labutis, drabužėlius jau maždaug parinkom leliukui, galėčiau tik rytoj, arba penktadienį, niekaip anksčiau nespėju doh.gif Nors labai norėčiau kartu.....

Aš rytoj prie jos bendrabučio privažiuosiu 18 val. Kažkur pie "Turizmo mokyklos". Tai duosiu tel.Nr. - galėsi ir kitą savaitę susitikti. Nes aš nuo kitos savaitės su dukra ligoninėj, o 16 d. valstybiniai doh.gif - tai dviem savaitėm iškrisiu ....
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 05 30, 14:39)
Aš rytoj prie jos bendrabučio privažiuosiu 18 val. Kažkur pie "Turizmo mokyklos". Tai duosiu tel.Nr. - galėsi ir kitą savaitę susitikti. Nes aš nuo kitos savaitės su dukra ligoninėj, o 16 d. valstybiniai  doh.gif  - tai dviem savaitėm iškrisiu ....

Labutis, gal ir aš šiandien galėčiau privažiuoti prie bendrabučio ir perduočiau rūbelius leliukui ( jei spėsiu), nes vakar išsirinkau ir nupirkau, tai jei gausis aš pasiskambinsiu, tau, xxxsaulyte 4u.gif
Atsakyti
Buvau susitikusi šiandien su Lina ir Valdu. Pranešė su džiaugsmu veiduose žinią - kad gims berniukas. wub.gif Taip džiugu buvo matyti vaikus, užaugusius vaikų namuose, su tokia šiluma laukiančius mažylio. Perdaviau mamytės Jūsų padovanotus drabužius, maistą, pinigėlius, vitaminus - labai labai dėkoja visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 31 gegužės 2007 - 19:47
Gal kam reikia vežimėlio ir vonelės. Anūkas išaugo.
Atsakyti
Vel turiu maisuka rubeliu mergaitei- kazkur tiktu 3- 12 men. Nieko ypatingo, daugiau suknytes.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2007 06 05, 16:22)
Gal kam reikia vežimėlio ir vonelės. Anūkas išaugo.

Aurute - gal gali palaikyti - aš Klaipėdoje būsiu po 17 d. - galėsiu sutarpininkauti - vonelę galėtume mūsų neštukei nuvežti, o dėl vežimėlio - pasiteirausiu VKC.

QUOTE(taibent1 @ 2007 06 05, 22:42)
Vel turiu maisuka rubeliu mergaitei- kazkur tiktu 3- 12 men. Nieko ypatingo, daugiau suknytes.

Suknytes galim į VKC vežti, o gal šiaip kokių šliažtinių yra - Linos busimam berniukui galima būtų atrinkti.

Dar reikia iki rugpjūčio pabaigos parūpinti lovytę Linos kudikėliui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 06 birželio 2007 - 09:17
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 06 06, 10:15)
Aurute - gal gali palaikyti - aš Klaipėdoje būsiu po 17 d. - galėsiu sutarpininkauti - vonelę galėtume mūsų neštukei nuvežti, o dėl vežimėlio - pasiteirausiu VKC.

Aišku galiu thumbup.gif . Juk į akis neįšoks lotuliukas.gif .
Atsakyti
Sveikos,
Turiu lyginimo lentą ir lygintuvą, jei kam reikėtų – mielai atiduočiau. Lygintuvas veikia, lenta reikėtų truputėlį patvarkyti – medžiagą pritvirtinti.
Atsakyti
QUOTE(JuodaVilke @ 2007 06 11, 11:09)
Sveikos,
Turiu lyginimo lentą ir lygintuvą, jei kam reikėtų – mielai atiduočiau. Lygintuvas veikia, lenta reikėtų truputėlį patvarkyti – medžiagą pritvirtinti.

Parašysiu Linai neštukei, gal jie neturi. Informuosiu.
Atsakyti
Nemačiau prieš tai šitos temos, tad atleiskit, jog pasikartosiu.. blush2.gif
Tiesiog gal kam reikia(nesinori išmesti) 56, 62 ir 68 cm. dydžio rūbelių..ne nauji, tačiau kai kurie tik kartą skalbti ax.gif pagrinde šlaiužtinukai ir bodžiukai (mergaitiškos spalvos).. mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu maišą rūbelių- jeigu reikia....
rūbeliai ir mažesni ir didesni (nuo 1 mėn iki 12 mėn) apytiksliai ir turiu šiek tiek savo rūbų- ir mano paauglės rūbai, ir rūbai, į kuriuos nebeįtelpu blush2.gif dar uošvienė atidavė visokių maikučių ir šiaip šio bei to...

Galėčiau sukraut...tik va- aš be mašinos....nebent kaip nors atitempčiau maišus....

ar reikia? g.gif
Atsakyti