Jei iki liepos 10 d. atsirastų - paskambinkite į VKC inspektorei Loretai arba bet kuri priims, tel. Nr. 412145 arba 314781. Ačiū.
Forumietės - reikia lovytės į VKC - labai labai reikia - lovytės, arba šiaip kokios lovos nedidelės. GAL KAS KĄ TURI?
Jei iki liepos 10 d. atsirastų - paskambinkite į VKC inspektorei Loretai arba bet kuri priims, tel. Nr. 412145 arba 314781. Ačiū.
Laba diena, o tai niekas nerenkat dabar drabužių?
pas mane laukia visas maišas batų ir rūbų
Batai- moteriški, 38/39 dydžio, yra ir sportbačių, ir rudeninių su kabliukais ir ant platesnio pado, ir vasarinių... yra naujų, padėvėtų
bet bendra būklė visų nebloga
Rūbai- paprasti, moteriški (nepamenu, gal keli ir vyriški), keletas kelnių, keli megztukai praktiškai nauji.....
bet aš be ratų, nuvežčiau pati, bet nėra kaip...
visą savaitę būsiu namie, tik laiką reiktų pasiderinti
Batai- moteriški, 38/39 dydžio, yra ir sportbačių, ir rudeninių su kabliukais ir ant platesnio pado, ir vasarinių... yra naujų, padėvėtų
Rūbai- paprasti, moteriški (nepamenu, gal keli ir vyriški), keletas kelnių, keli megztukai praktiškai nauji.....
labas vakaras
turiu keletą baldelių:
1. minkštas kampas iš 3 dalių

2. kampinis stalas - diidelis

3. lentynos

išsivežti patiems ir kuo greičiau
turiu keletą baldelių:
1. minkštas kampas iš 3 dalių

2. kampinis stalas - diidelis

3. lentynos

išsivežti patiems ir kuo greičiau
liko tik minkštas kampas
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 15, 10:17)
Laba diena, o tai niekas nerenkat dabar drabužių?
pas mane laukia visas maišas batų ir rūbų
bet bendra būklė visų nebloga
Galiu užvažiuoti. Galvojau kad Jurgita&P jau paėmė. Parašyk - 8 698 77631, gal net apie 17:30 užlėkčiau.
QUOTE(krika @ 2007 07 17, 07:54)
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 18, 17:43)
bliamba
nebeužmačiau šitos žinutės 
saulyte, aš ir ryt ir penktadieni būsiu vakare namuose
jei sugalvosi važiuot, mestelk sms ir aš patikslinsiu, ar tikrai esu, kad nebūtumėm su maže kur kieme
pridėjau dar rudeninį paltuką, megztuką, marškinių
saulyte, aš ir ryt ir penktadieni būsiu vakare namuose
pridėjau dar rudeninį paltuką, megztuką, marškinių
Parašyk į AŽ tel.Nr.
vis dar minkštą kampą turiu. kažkuri mamytė norėjo, rašė až - bet aš žiopla ištryniau ir nebepamenu
Saulyte, kaip ten su VKC?
QUOTE(krika @ 2007 07 19, 20:17)
vis dar minkštą kampą turiu. kažkuri mamytė norėjo, rašė až - bet aš žiopla ištryniau ir nebepamenu
Jis neišlankstomas? Kaip su pasiėmimu - patiems?
išlankstyti nebandėm - tad nežinau. iš sofos pasidaro gulima lova.
atsiimti patiems - tai ir reiškia, kad atsiimti patiems
šiuo klausimu negaliu padėti, nes transporto į kurį visa tai tilptų neturiu
QUOTE(krika @ 2007 07 19, 21:46)
išlankstyti nebandėm - tad nežinau. iš sofos pasidaro gulima lova.
šiuo klausimu negaliu padėti, nes transporto į kurį visa tai tilptų neturiu
Parašyk į AŽ adresą ir tel. Nr. - pasisamdys transportą ir atvažiuos patys pasiimti viena šeima iš VKC. Ačiū .
labai labai gaila, bet baldai buvo atiduoti šį rytą, o aš apie tai sužinojau tik šį vakarą. taip kad ir aš likau apgauta ir labai nepatogiai jaučiuosi prieš xxxsaulytę....