Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandeliukas

Forumietės - reikia lovytės į VKC - labai labai reikia - lovytės, arba šiaip kokios lovos nedidelės. GAL KAS KĄ TURI? g.gif

Jei iki liepos 10 d. atsirastų - paskambinkite į VKC inspektorei Loretai arba bet kuri priims, tel. Nr. 412145 arba 314781. Ačiū. mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, o tai niekas nerenkat dabar drabužių? blush2.gif pas mane laukia visas maišas batų ir rūbų ax.gif
Batai- moteriški, 38/39 dydžio, yra ir sportbačių, ir rudeninių su kabliukais ir ant platesnio pado, ir vasarinių... yra naujų, padėvėtų blush2.gif bet bendra būklė visų nebloga ax.gif
Rūbai- paprasti, moteriški (nepamenu, gal keli ir vyriški), keletas kelnių, keli megztukai praktiškai nauji.....

bet aš be ratų, nuvežčiau pati, bet nėra kaip...
visą savaitę būsiu namie, tik laiką reiktų pasiderinti blush2.gif
Atsakyti
labas vakaras bigsmile.gif

turiu keletą baldelių:
1. minkštas kampas iš 3 dalių
user posted image
user posted image
user posted image

2. kampinis stalas - diidelis
user posted image

3. lentynos
user posted image

išsivežti patiems ir kuo greičiau 4u.gif
Atsakyti
liko tik minkštas kampas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 15, 10:17)
Laba diena, o tai niekas nerenkat dabar drabužių? blush2.gif pas mane laukia visas maišas batų ir rūbų ax.gif
Batai- moteriški, 38/39 dydžio, yra ir sportbačių, ir rudeninių su kabliukais ir ant platesnio pado, ir vasarinių... yra naujų, padėvėtų blush2.gif bet bendra būklė visų nebloga ax.gif
Rūbai- paprasti, moteriški (nepamenu, gal keli ir vyriški), keletas kelnių, keli megztukai praktiškai nauji.....

bet aš be ratų, nuvežčiau pati, bet nėra kaip...
visą savaitę būsiu namie, tik laiką reiktų pasiderinti blush2.gif

Galiu užvažiuoti. Galvojau kad Jurgita&P jau paėmė. Parašyk - 8 698 77631, gal net apie 17:30 užlėkčiau. mirksiukas.gif

QUOTE(krika @ 2007 07 17, 07:54)
liko tik minkštas kampas  4u.gif

Pasiūlysiu VKC.

Atsakyti
bliamba sad.gif nebeužmačiau šitos žinutės sad.gif

saulyte, aš ir ryt ir penktadieni būsiu vakare namuose unsure.gif jei sugalvosi važiuot, mestelk sms ir aš patikslinsiu, ar tikrai esu, kad nebūtumėm su maže kur kieme unsure.gif

pridėjau dar rudeninį paltuką, megztuką, marškinių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 07 18, 17:43)
bliamba sad.gif nebeužmačiau šitos žinutės sad.gif

saulyte, aš ir ryt ir penktadieni būsiu vakare namuose unsure.gif jei sugalvosi važiuot, mestelk sms ir aš patikslinsiu, ar tikrai esu, kad nebūtumėm su maže kur kieme unsure.gif

pridėjau dar rudeninį paltuką, megztuką, marškinių blush2.gif

Parašyk į AŽ tel.Nr.
Atsakyti
vis dar minkštą kampą turiu. kažkuri mamytė norėjo, rašė až - bet aš žiopla ištryniau ir nebepamenu doh.gif

Saulyte, kaip ten su VKC?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 07 19, 20:17)
vis dar minkštą kampą turiu. kažkuri mamytė norėjo, rašė až - bet aš žiopla ištryniau ir nebepamenu  doh.gif

Saulyte, kaip ten su VKC?

Jis neišlankstomas? Kaip su pasiėmimu - patiems? g.gif
Atsakyti
išlankstyti nebandėm - tad nežinau. iš sofos pasidaro gulima lova.

atsiimti patiems - tai ir reiškia, kad atsiimti patiems doh.gif šiuo klausimu negaliu padėti, nes transporto į kurį visa tai tilptų neturiu
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2007 07 19, 21:46)
išlankstyti nebandėm - tad nežinau. iš sofos pasidaro gulima lova.

atsiimti patiems - tai ir reiškia, kad atsiimti patiems  doh.gif šiuo klausimu negaliu padėti, nes transporto į kurį visa tai tilptų neturiu

Parašyk į AŽ adresą ir tel. Nr. - pasisamdys transportą ir atvažiuos patys pasiimti viena šeima iš VKC. Ačiū .mirksiukas.gif
Atsakyti
labai labai gaila, bet baldai buvo atiduoti šį rytą, o aš apie tai sužinojau tik šį vakarą. taip kad ir aš likau apgauta ir labai nepatogiai jaučiuosi prieš xxxsaulytę.... verysad.gif
Atsakyti