Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandeliukas

[Caty - nejuokauk, kiti jokių neturi......... lotuliukas.gif
[/quote]

Na as viena karta siuliau vienai seimai, surinkau tai paskui isgirdau kad mazdaug galejo ir naujesnius sudeti... tai po to ir nedrystu kokius panesiotus siulyti... blush2.gif
Atsakyti
lovyte Baltijos pr. Ka tik kalbejau su teciu, lovyte isardyta, tik jis nepamena, kur varztai, sako einu ieskot.
Atsakyti
[quote=caty,2006 02 07, 15:33]
[Caty - nejuokauk, kiti jokių neturi......... lotuliukas.gif
[/quote]
Na as viena karta siuliau vienai seimai, surinkau tai paskui isgirdau kad mazdaug galejo ir naujesnius sudeti... tai po to ir nedrystu kokius panesiotus siulyti... blush2.gif[/quote]

Girdėjau apie tokią "kategoriją" paramos prašančiųjų - pasak vaikų krizės inspektorės "jiems neapsimoka dirbti, nes gauna didesnę pašalpą, įvairia parama kai kurie naudojasi daugiau nei reikia...... " - tai manau ir čia panašiai...... Taip kad ramiai ...... mirksiukas.gif
P.S. va taip ir dingsta geriems žmonėms noras padėti ......... blink.gif

[quote=java,2006 02 07, 15:40]
lovyte Baltijos pr. Ka tik kalbejau su teciu, lovyte isardyta, tik jis nepamena, kur varztai, sako einu ieskot.
[/quote]

Tai l.gerai - rytoj galėčiau paimti, nes šiandien mano auto jau pilna......... thumbup.gif
Paskambink ar parašyk kada galėčiau privažiuoti......... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 07 vasario 2006 - 16:54
xxxsaulyte, tai ryt mano vyrs priveš lopšiuką, tik pasakyk kur. Ir dar įdėsiu kokių rūbų, batus smile.gif
Atsakyti
pas mane atvaziuot, tai siandien taremes, laukiu. o lovytes, tai reikia ziuret, kada tetis namie bus, kad paduotu. va siandien jis namie, o kaip bus ryt, nezinau.
Papildyta:
arba ryt vyras nuveztu kur reikia.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2006 02 07, 16:54)
xxxsaulyte, tai ryt mano vyrs priveš lopšiuką, tik pasakyk kur. Ir dar įdėsiu kokių rūbų, batus  smile.gif

Parašysiu į AŽ. mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(java @ 2006 02 07, 16:59)
pas mane atvaziuot, tai siandien taremes, laukiu. o lovytes, tai reikia ziuret, kada tetis namie bus, kad paduotu. va siandien jis namie, o kaip bus ryt, nezinau.
Papildyta:
arba ryt vyras nuveztu kur reikia.

Taip taip - šiandien atvažiuoju apie 20 val. pas Tave, po to pas Lexaną..... mirksiukas.gif
Dėl lovytės - skambinu į Tau mob. - susitarsime........ mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va, vežimukas iškeliavo. smile.gif Tikiuosi, kad tiks ir patiks jaunajai maytei. blush2.gif Žinot, o aš mielai su tokia mamyte susipažinčiau ir susidraugaučiau. ax.gif Kaip tik ir daiktelius perleisti galėčiau, o ir draugių ne per daugiausiai šiuo metu yra... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 02 07, 11:22)
Šiandien gavau prašymą iš krizių centro :

Už savaitės gimstančiam kūdikiui REIKALINGA lovytė arba vežimėlis.........

Gal kas turite nebereikalinga ??????? Rašykite..........

sveikos mamytės, šiandien susiskambinau su sese (ji dirba VTAT) sakė yra nestuke.gif ant dienų turi gimdyt, (gal ta pati g.gif ) nič nieko naujagimiui neturi. liepiau sesei parašyt viską nuodugniai, kaip kas, kokios pagalbos reik ir t.t. sako neturi nei lovytės, nei vežimuko, nei rūbelių nieko unsure.gif bet ryt kai parašys, čia įkelsiu (jei nieko prieš) esamą padėtį (ar daryt naują temą?) ir dar su xxsaulyte reik išsiaiškint, ar ne apie tas pačias nestuke.gif šnekam biggrin.gif
aš pati galėsiu vežimuką padovanot- ale senoviškas jis, bet geras, iki pusės metų tiks, labai geras kietas lopšys, ir thumbup.gif čiužinukas lopšy.
dar pažiūrėsiu rūbelių. matyt reiks lovytės ir kitų leliukiškų dalykų ax.gif dar sakė ji vyresnį vaikutį turi, nu žodžiu ryt bus visks tiksliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2006 02 07, 22:35)
Na va, vežimukas iškeliavo. smile.gif Tikiuosi, kad tiks ir patiks jaunajai maytei. blush2.gif Žinot, o aš mielai su tokia mamyte susipažinčiau ir susidraugaučiau. ax.gif Kaip tik ir daiktelius perleisti galėčiau, o ir draugių ne per daugiausiai šiuo metu yra... blush2.gif

Labai ačiū Tau Lexana už vežimuką. Šiandien vešiu į krizių centrą tai galiu pasiteirauti telefono ar adreso tos moteriškės ???? Ar reikia ??? g.gif

QUOTE(Lindra @ 2006 02 07, 23:04)
sveikos mamytės, šiandien susiskambinau su sese (ji dirba VTAT) sakė yra nestuke.gif ant dienų turi gimdyt, (gal ta pati  g.gif  ) nič nieko naujagimiui neturi. liepiau sesei parašyt viską nuodugniai, kaip kas, kokios pagalbos reik ir t.t. sako neturi nei lovytės, nei vežimuko, nei rūbelių nieko  unsure.gif bet ryt kai parašys, čia įkelsiu (jei nieko prieš) esamą padėtį (ar daryt naują temą?) ir dar su xxsaulyte reik išsiaiškint, ar ne apie tas pačias nestuke.gif šnekam biggrin.gif
aš pati galėsiu vežimuką padovanot- ale senoviškas jis, bet geras, iki pusės metų tiks, labai geras kietas lopšys, ir thumbup.gif čiužinukas lopšy.
dar pažiūrėsiu rūbelių. matyt reiks lovytės ir kitų leliukiškų dalykų  ax.gif dar sakė ji vyresnį vaikutį turi, nu žodžiu ryt bus visks tiksliau  4u.gif

Labukas,
VTAT su vaikų krizių centru labai glaudžiai bendradarbiauja, ir manau globakžliniais klausimais tų pačių šeimų labaiu rūpinasi krizių centras......... g.gif Gal būt ir tai pačiai nėštukei, nes ji gyvena pas draugę, turi dar vieną 1 metukų vaikutį ir už savaitės turi gimdyti ......... smile.gif
Lindra - renkame ir rinksime daiktus - aišku gali rašyti į šią temą - juk tai "Klaipėdos sandėliukas" - ir kam reikia tam galim ir atiduoti ....... mirksiukas.gif

Atsakyti
Saulyte parasiau tau i Az
Atsakyti
Aš turiu savo Elvino išaugtų rūbelių, visus anksciau išdalindavau pažystamiems, dabar vėl susikaupė maišiukas, gal kam prireiktų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elve @ 2006 02 08, 13:47)
Aš turiu savo Elvino išaugtų rūbelių, visus anksciau išdalindavau pažystamiems, dabar vėl susikaupė maišiukas, gal kam prireiktų? g.gif

Tai šiek tiek palaikyk iki vasario 20 d. mirksiukas.gif Šiandien pilną savo mašiną vežu jau į krizių centrą, o po 20 d. vėl organizuosimės........ mirksiukas.gif
Atsakyti