Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos sandeliukas

Mielos forumietės mirksiukas.gif ,

Pristačiau Jūsų visų suaukotą labdarą į vaikų krizių centrą. Insp. Loreta su savo kolegomis buvo maloniai nustebinti - per tris dienas - lovytė, vežimėlis su dviem lopšiukais, neštukėm drabužių, naujagimiams kraiteliai, drabužiai didesniems vaikams bei suaugusiams - drabužių ir batų gavosi apie 10-15 didelių maišų !!!!!!!!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tai galite įsivaizduoti kaip mano minivenas atrodė laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Ačiū Jums širdingai wub.gif vaikų krizių centro darbuotojų vardu wub.gif wub.gif wub.gif , Jūs padėjote begalei vargstančių šeimų...... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolės !!! mirksiukas.gif

Šiam kartui šauniai pasidarbavome, galiu ramiai ilsėtis mirksiukas.gif
Nebusiu nuo vasario 10 d. iki vasario 20 d. mirksiukas.gif
Sėkmės visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
xxxSaulyte, atsiųsk į AŽ numerį ir manau susisieksiu su ta mamyte. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 02 08, 15:29)
Mielos forumietės  mirksiukas.gif ,

Pristačiau Jūsų visų suaukotą labdarą į vaikų krizių centrą. Insp. Loreta su savo kolegomis buvo maloniai nustebinti - per tris dienas - lovytė, vežimėlis su dviem lopšiukais, neštukėm drabužių, naujagimiams kraiteliai, drabužiai didesniems vaikams bei suaugusiams -  drabužių ir batų gavosi apie 10-15 didelių maišų !!!!!!!!!!!!!!!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tai galite įsivaizduoti kaip mano minivenas atrodė  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

Ačiū Jums širdingai  wub.gif  vaikų krizių centro darbuotojų vardu  wub.gif  wub.gif  wub.gif , Jūs padėjote begalei vargstančių šeimų......  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Šaunuolės !!!  mirksiukas.gif

Šiam kartui šauniai pasidarbavome, galiu ramiai ilsėtis  mirksiukas.gif
Nebusiu nuo vasario 10 d. iki vasario 20 d.  mirksiukas.gif
Sėkmės visoms  mirksiukas.gif

gero poilsio tau 4u.gif
Atsakyti
[QUOTE][/QUOxxxsaulyte Paskelbta Šiandien, 16:29
Mielos forumietės ,

Pristačiau Jūsų visų suaukotą labdarą į vaikų krizių centrą. Insp. Loreta su savo kolegomis buvo maloniai nustebinti - per tris dienas - lovytė, vežimėlis su dviem lopšiukais, neštukėm drabužių, naujagimiams kraiteliai, drabužiai didesniems vaikams bei suaugusiams - drabužių ir batų gavosi apie 10-15 didelių maišų !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tai galite įsivaizduoti kaip mano minivenas atrodė

Ačiū Jums širdingai vaikų krizių centro darbuotojų vardu , Jūs padėjote begalei vargstančių šeimų...... Šaunuolės !!!

Šiam kartui šauniai pasidarbavome, galiu ramiai ilsėtis
Nebusiu nuo vasario 10 d. iki vasario 20 d.
Sėkmės visoms
TE]

Aciu Tau wub.gif 4u.gif ir geru atostogu ax.gif
Atsakyti
labau šaunu thumbup.gif ar kada darys xxxSaulytė kitą rinkliavą? ar čia galima tiesiog paprastai į tą VKC nuvežt ir viskas? bigsmile.gif
pasikalbėjau su savo seserimi, sakė, kad ta mamyte ir rūpinasi AKC, vadinasi viskas tvarkoj, reiškia kalbėjom apie tą pačią nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2006 02 08, 21:07)
labau šaunu  thumbup.gif ar kada darys xxxSaulytė kitą rinkliavą? ar čia galima tiesiog paprastai į tą VKC nuvežt ir viskas?  bigsmile.gif
pasikalbėjau su savo seserimi, sakė, kad ta mamyte ir rūpinasi AKC, vadinasi viskas tvarkoj, reiškia kalbėjom apie tą pačią nestuke.gif  thumbup.gif

Darysime ir kitą rinkliavą....... Arba net galite pačios į Vaikų krizių centrą nunešti ir atiduoti bet kuriai inspektorei ........ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexana @ 2006 02 08, 16:07)
xxxSaulyte, atsiųsk į AŽ numerį ir manau susisieksiu su ta mamyte. smile.gif

Parašiau į AŽ. mirksiukas.gif
Sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 09 vasario 2006 - 10:39
taigi, visdėlto:

Vienisa mama susilauke trecio vaikelio (mergaites), kuriai dabar jau savaite. Seimoje yra dar du vyresni berniukai 12 ir 10 metu. Mama neturi nei vezimelio, nei loveles kudikiui. Labiau reikalingas butu vezimelis. (aš jau vežimėlį ryt nuvešiu)
Praverstu ir kiti reikmenys kudikiui – buteliukai ar sauskelnes, patalyne. Seima svari, vaikais rupinasi, tik mazos pajamos, mazai vietos bute (1 kambarys). Prasytume , jei galite, suteikti labdaros siai seimai.
Galima atvezti i Vaiku teisiu apsaugos tarnyba, Kanto g. 11, tel 412283 (darbo valandomis), 11 kab. Kreiptis i Egle arba Ingrid.

I. Kanto 11, Klaipeda
Tel. 8-46-421985
Fax. 8-46-412407
vtat@klaipeda.lt

pasirodo, ką vežė į VKC, jos nepasiekė verysad.gif
Atsakyti
as neturiu galimybes pati nuvezt,bet esu surinkus nemaza manta ir ja paiims po 20dienos xxxsaulyte,tikiuosi,kad dalis teks ir siai seimai 4u.gif
Atsakyti
Nu kad tik krizių centras išdalintų paramą, kad ji neužsigulėtų. Gražiausia tai tikrai pašefuoti kokią šeimą, kas ką gali. Turėtum šeimą savo žinioj, tai ko negali pats , gi forume pasisakytum . Aš, pavyzdžiui, galėčiau " prižiūrėti" netoliese gyvenančią šeimynėlę, vaikai galėtų bendrauti, paremčiau aš bei mano ratas pažįstamų.Vaikų krizių centras galėtų padėti susipažinti su padoria, tik vargstančia šeima. Padarytų tokių " globotojų" susitikimą, nupasakotų kas kaip, poto aptartų supažindinimą. g.gif Ką manot...
Atsakyti
Andro. aš vat taip noriu susipažinti su ta mamyte, kuriai vežimuką vežė xxsaulytė. smile.gif Kitą savaitę ją aplankysiu. Koordinates turiu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Andro @ 2006 02 10, 23:13)
Nu kad tik krizių centras išdalintų paramą, kad ji neužsigulėtų. Gražiausia tai tikrai pašefuoti kokią šeimą, kas ką gali. Turėtum šeimą savo žinioj, tai ko negali pats , gi forume pasisakytum . Aš, pavyzdžiui, galėčiau " prižiūrėti" netoliese gyvenančią šeimynėlę, vaikai galėtų bendrauti, paremčiau aš bei mano ratas pažįstamų.Vaikų krizių centras galėtų padėti susipažinti su padoria, tik vargstančia šeima. Padarytų tokių  " globotojų"  susitikimą, nupasakotų kas kaip, poto aptartų supažindinimą. g.gif Ką manot...

kaip suprantu VKC parama tikrai neužsilieka yra iškarto išdalinama 4u.gif nebent niekam ko nors nepritaikytų, tai tokie dalykai užsilieka

ŠIANDIEN kaip tik klausiau TVAT darbuotojos Ingrid, kaip būtų toks dalykas - sako - gerai thumbup.gif tai Andro, pasakyk, kur maždaug gyveni, ir iš kokio rajono norėtum "pašefuoti" tada nukreipčiau tave pas tą raj, prižiūrinčią VTAT darbuotoją, ir ji tau pasiųlys mirksiukas.gif ką nors thumbup.gif wub.gif

sakė, kad Kalėdom "vajus" toks buvo, o tipo dabar jau nieks nebenori užsiimt - tai sakau, kad yra norinčių, tai sako - puiku 4u.gif

tik yra vienas niuansėlis doh.gif kad į VTAT ir VKC labai tvarkingos bet skurstančios šeimos nesikreipia, kreipiasi dažniausiai asocialios, unsure.gif ar jei šeimoj kas nors geria verysad.gif bet ir iš tų galima rast besikabinančių į gyvenimą

Beje, vežimėlį ir daiktų iš Sigakniux jau šiandien nuvežiau į VTAT

Atsakyti