Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

Viskas gerai, jokių komplikacijų ar patalogijų nestuke.gif
Pirmą kartą gimdžiau Panevėžy, mokėjom pinigus ir akušerei, ir gydytojui, bet blogai mane susiuvo ir personalas baisus. Atrodo, turi ten visiem mokėt, kad normaliai prižiūrėtų ir tai kvalifikacijos stoka. Praleidžia ten visas kaip per konvėjerį ir niekas nesureikšmina, jog moteris gimdo ne kas savaitę. Už tai ir nebenoriu į tą pusę net pažiūrėti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2011 07 14, 14:42)
Viskas gerai, jokių komplikacijų ar patalogijų  nestuke.gif
Pirmą kartą gimdžiau Panevėžy, mokėjom pinigus ir akušerei, ir gydytojui, bet blogai mane susiuvo ir personalas baisus. Atrodo, turi ten visiem mokėt, kad normaliai prižiūrėtų ir tai kvalifikacijos stoka. Praleidžia ten visas kaip per konvėjerį ir niekas nesureikšmina, jog moteris gimdo ne kas savaitę. Už tai ir nebenoriu į tą pusę net pažiūrėti  schmoll.gif

4u.gif
na, aš abu kartus važiavau na ura. Šįkart man buvo dešimta diena viršaus, tad paguldė ir po apžiūros dieną, naktį prasidėjo veiksmas.
Gimdžiau prie tos pačios daktarės kaip ir pirmą. kadangi šįkart nemačiau reikalo kam nors duot litą kitą, nes šiaip ar taip gulėjau skyriuj, juk viskas vyko kas ir turi vykt, žmonės dirbo savo darbą. Pirmąkart kirpo susiuvo taip, kad dabar jei nežinočiau, pati neįtarčiau, kad siūta. šįkart plyšau, susiuvo net pačai keista buvo, kad nieko bloga nesijautė išvis ir antrą dieną jau kaip ir prisėst galėjau. Žinoma saugatis, ant šoniuko.
Ir dabar jaučiuos gerai. kaip galima gerai jaustis taip neseniai gimdžius smile.gif

O priežiūra tai ką... kaip priklauso tikrai, kai reik pagalbos suteikia, savo darbą dirba gerai, jaučiasi, kad personalas dirba jautriame skyriuje smile.gif

Beje, nežinau pavardės, bet tokia vyresnė neontologė iš panevėžio važinėja, sakė nebloga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Star*: 14 liepos 2011 - 17:36
Važiuosi ir aš na ura į Pasvalį. Sake mano ginekologas, kad reikia tik nėščiosios formą su savimi turėt smile.gif Ir vyrui berods tapkutes?

*Star*, o kaip palatos ir gimdyklos atrodo? Gal muzikos galima paprašyt?
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2011 07 15, 12:18)
Važiuosi ir aš na ura į Pasvalį. Sake mano ginekologas, kad reikia tik nėščiosios formą su savimi turėt  smile.gif Ir vyrui berods tapkutes?

*Star*, o kaip palatos ir gimdyklos atrodo? Gal muzikos galima paprašyt?

http://www.siaure.lt...rchText=umantas

Buvau prirašius daug, bet nulindau nuorodos paieškot ir dingo biggrin.gif na, paskui gal paašysiu daugiau mirksiukas.gif
Papildyta:
galima ir muzikos, yra džiakuzė, kamuolys, mokamos palatos, aš abu kartus jas ėmiau, bet vinąkart vieną, dabar kitą. Abiejose patogumai vienodi,pilnas komfortas, tik baldai vienoje šviesūs, kitoje tamsūs
WC dušas prie kiekvienos palatos.
Vyras gali dalyvaut, tapkės, žinoma.

O pačiai tai nėščiosios kortelę ir kt dokus kokių paprastai reikia. Sodra, pasiukas.
Atsakyti
Viskas aišku, belieka sulaukt didžiosios dienos ir važiuot į Pasvaly 4u.gif
Gal gi spėsiu, nevyks viskas taip greit smile.gif prarita karta 16val gimdziau.
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2011 07 16, 13:24)
Viskas aišku, belieka sulaukt didžiosios dienos ir važiuot į Pasvaly  4u.gif
Gal gi spėsiu, nevyks viskas taip greit  smile.gif  prarita karta 16val gimdziau.

Del spejimo tai jau taip. As sikart kol buciau neskubejus su saremiais vaziuot, nes buvo kas 15-17-10-7- 20min, ivairiai labai. O staigiai vandenys sliukst tik ir viskas, saremiai migom prasidejo 7-5-4 min biggrin.gif

tai zinai, jei jau pradesi saremiaut, kad ir kas 15-17 min ar reciau, geriau vaziuot, o tai su antru visko gali but mirksiukas.gif

Lengvo ir sklandaus gimdymo 4u.gif
Atsakyti
Na gal spesim, mum pusvalandis kelio iki Pasvalio ax.gif
Aciu uz palinkejimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, esu paneveziete, bet labai noreciau gimdyti Pasvalyje. Ten ir pussesere ir kelios drauges gimde - vien geri atsiliepimai. Tik norejau paklausti gal zinot ar priims mane ten taip is niekur nieko atvaziavusia nevietine? blush2.gif biggrin.gif ir kaip su epiduru? zinau, kad anksciau nedarydavo, gal pasikeite situacija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliute001 @ 2011 08 29, 14:29)
Sveikos, esu paneveziete, bet labai noreciau gimdyti Pasvalyje. Ten ir pussesere ir kelios drauges gimde - vien geri atsiliepimai. Tik norejau paklausti gal zinot ar priims mane ten taip is niekur nieko atvaziavusia nevietine?  blush2.gif  biggrin.gif  ir kaip su epiduru? zinau, kad anksciau nedarydavo, gal pasikeite situacija?  g.gif

4u.gif Priimtu mirksiukas.gif
Bet epiduro nera.
Na, bet kai as abu be jo gimdziau ir nieko, tai ka galiu pasakyt... Tiesa, antram taio nebut speje ir nebut prireike jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2011 08 30, 15:44)
4u.gif Priimtu  mirksiukas.gif
Bet epiduro nera.
Na, bet kai as abu be jo gimdziau ir nieko, tai ka galiu pasakyt... Tiesa, antram taio nebut speje ir nebut prireike jo  biggrin.gif

man nemaza vyra prognozuoja, virs 4 kg, tai ir galvoju, kad labai sunku bus, nes pati smulki labai esu, tai tikriaus ples mane per puse lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliute001 @ 2011 08 31, 12:47)
man nemaza vyra prognozuoja, virs 4 kg, tai ir galvoju, kad labai sunku bus, nes pati smulki labai esu, tai tikriaus ples mane per puse  lotuliukas.gif  doh.gif

Na bet prognozės kartais ir lieka prognozėmis. Man jau gimdykloje gydytoja prognozavo kad panelė svers apie 3700g. o po valadžiukės gimė coliukė 3000g.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audradv: 31 rugpjūčio 2011 - 21:12
o man atvirsciai sake kad mazas vaikas, nes pilvukas baisiai maziukas buvo, o gime normalus 3,5kg.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiruke: 01 rugsėjo 2011 - 07:17