QUOTE(Orfeja @ 2011 07 14, 14:42)
Viskas gerai, jokių komplikacijų ar patalogijų
Pirmą kartą gimdžiau Panevėžy, mokėjom pinigus ir akušerei, ir gydytojui, bet blogai mane susiuvo ir personalas baisus. Atrodo, turi ten visiem mokėt, kad normaliai prižiūrėtų ir tai kvalifikacijos stoka. Praleidžia ten visas kaip per konvėjerį ir niekas nesureikšmina, jog moteris gimdo ne kas savaitę. Už tai ir nebenoriu į tą pusę net pažiūrėti
na, aš abu kartus važiavau na ura. Šįkart man buvo dešimta diena viršaus, tad paguldė ir po apžiūros dieną, naktį prasidėjo veiksmas.
Gimdžiau prie tos pačios daktarės kaip ir pirmą. kadangi šįkart nemačiau reikalo kam nors duot litą kitą, nes šiaip ar taip gulėjau skyriuj, juk viskas vyko kas ir turi vykt, žmonės dirbo savo darbą. Pirmąkart kirpo susiuvo taip, kad dabar jei nežinočiau, pati neįtarčiau, kad siūta. šįkart plyšau, susiuvo net pačai keista buvo, kad nieko bloga nesijautė išvis ir antrą dieną jau kaip ir prisėst galėjau. Žinoma saugatis, ant šoniuko.
Ir dabar jaučiuos gerai. kaip galima gerai jaustis taip neseniai gimdžius
O priežiūra tai ką... kaip priklauso tikrai, kai reik pagalbos suteikia, savo darbą dirba gerai, jaučiasi, kad personalas dirba jautriame skyriuje
Beje, nežinau pavardės, bet tokia vyresnė neontologė iš panevėžio važinėja, sakė nebloga.