Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Pasvalyje.

bet pries gimdyma gydytojai turbut ivertina koks vaikiukas ir jei mato, jog mamos klubai per siauri gal tada cp daro? blink.gif g.gif pirmas vaikelis, tai ir neramu del visko blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(egliute001 @ 2011 09 01, 11:25)
bet pries gimdyma gydytojai turbut ivertina koks vaikiukas ir jei mato, jog mamos klubai per siauri gal tada cp daro?  blink.gif  g.gif  pirmas vaikelis, tai ir neramu del visko  blush2.gif  blush2.gif

nu kazkokiu budu vienai to nemate ir nedare cp iskarto, o po nesekmingo gimdymo- finale padare cp.
o antram vaikeliui niestumo metu niestukei jau pasake kitam mieste- klubai per siauri paciai gimdyti, tik cp .
Atsakyti
Aš prieš pora savaičių pagimdžiau Pasvalio ligoninėje 4kg berniuka thumbup.gif Pranašavo, kad bus didesnis už pirmą vaikeli (jis svėrė irgi 4kg), tai ir galvojau kaip čia reiks pagimdyt, nes esu smulki siaurų klubų. Klausiau gydytoju ar pati pagimdysiu, tai pasake, jei pagimdžiau pirmą 4kg, tai ir antrą pati pagimdysiu nestuke.gif Ir pagimdžiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2011 09 02, 09:43)
Aš prieš pora savaičių pagimdžiau Pasvalio ligoninėje 4kg berniuka  thumbup.gif  Pranašavo, kad bus didesnis už pirmą vaikeli (jis svėrė irgi 4kg), tai ir galvojau kaip čia reiks pagimdyt, nes esu smulki siaurų klubų. Klausiau gydytoju ar pati pagimdysiu, tai pasake, jei pagimdžiau pirmą 4kg, tai ir antrą pati pagimdysiu  nestuke.gif  Ir pagimdžiau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sveikinimai didžiausi 4u.gif
aš irgi jau du gimdžiau savo ligoninėje Pasvalyje,ir į jokią kitą nekeisčiau,nebent kokios komplikacijos 4u.gif geras personalas,gera priežiūra. thumbup.gif
nors daug priklauso nuo pačios moters,mat vienoms reikia,kad jomis kaip mažais vaikais rūpintusi,kas minutę eitų žiūrėt jos.o man geriau kai palieka ramybėj ir kai yra reikalas tada lai žiūri,o taip nėra ko ten lįst į akis jei viskas gerai smile.gif aš tai gavau ir esu patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orfeja @ 2011 09 02, 10:43)
Aš prieš pora savaičių pagimdžiau Pasvalio ligoninėje 4kg berniuka  thumbup.gif  Pranašavo, kad bus didesnis už pirmą vaikeli (jis svėrė irgi 4kg), tai ir galvojau kaip čia reiks pagimdyt, nes esu smulki siaurų klubų. Klausiau gydytoju ar pati pagimdysiu, tai pasake, jei pagimdžiau pirmą 4kg, tai ir antrą pati pagimdysiu  nestuke.gif  Ir pagimdžiau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

4u.gif Sveikinimai. 4u.gif

QUOTE(Kristule05 @ 2011 09 02, 15:05)
sveikinimai didžiausi 4u.gif
aš irgi jau du gimdžiau savo ligoninėje Pasvalyje,ir į jokią kitą nekeisčiau,nebent kokios komplikacijos 4u.gif geras personalas,gera priežiūra. thumbup.gif
nors daug priklauso nuo pačios moters,mat vienoms reikia,kad jomis kaip mažais vaikais rūpintusi,kas minutę eitų žiūrėt jos.o man geriau kai palieka ramybėj ir kai yra reikalas tada lai žiūri,o taip nėra ko ten lįst į akis jei viskas gerai smile.gif aš tai gavau ir esu patenkinta 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Tik dabar jau lauksiu ką eit aplankyt į ligonię arba anūkų jau lotuliukas.gif Nes kaip tai šiai dienai man ir du labai geras skaičius biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Nebėra gimdančių???? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 01 08, 15:43)
4u.gif Nebėra gimdančių???? biggrin.gif

palauk gegužįs bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2012 01 09, 00:12)
palauk gegužįs bus 4u.gif

hihihi.gif Bet metuose būna ne tik gegužis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif truputi paskaitynejau jusu komentarus... Tai jau pries 6m beveik prisiklausiau visko apie Panevezio gim namus...Tai net labiau ir nesigilinu,o tik galvoju apie Pasvalyje gimdyma... Pirma leliuka ir ten gimdziau,,, Dar su savo gin kalbesiu,nes jis pats Pasvalyje dirba,arba tartis planuoju su gin Umantu... Super gin 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamytea-daniukas @ 2012 01 10, 09:52)
Sveikos mamytes  4u.gif  truputi paskaitynejau jusu komentarus... Tai jau pries 6m beveik prisiklausiau visko apie Panevezio gim namus...Tai net labiau ir nesigilinu,o tik galvoju apie Pasvalyje gimdyma... Pirma leliuka ir ten gimdziau,,, Dar su savo gin kalbesiu,nes jis pats Pasvalyje dirba,arba tartis planuoju su gin Umantu... Super gin 4u.gif

na aš du gimdžiau,va ir trečias ten gims 4u.gif tik su niekuo nesitariu,kas dirba prie to ir gimdau,ir nė karto netrūko nei priežiūros,nei pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristule05 @ 2012 01 10, 10:42)
na aš du gimdžiau,va ir trečias ten gims 4u.gif tik su niekuo nesitariu,kas dirba prie to ir gimdau,ir nė karto netrūko nei priežiūros,nei pagalbos 4u.gif

Man truputi gin AMITINAS Nepatinka,,,bet gimdziau prie jo. realiai nieko jis ten nesikise,,,
Atsakyti
QUOTE(mamytea-daniukas @ 2012 01 10, 12:00)
Man truputi gin AMITINAS Nepatinka,,,bet gimdziau prie jo. realiai nieko jis ten nesikise,,,

Siaip jis niekada nebuna vienas, ateina dar kazkas paziureti. Kiek zinau jau jam nebestato grafiko taip, kad dirbtu vienas smile.gif
As kai gimdziau isvis 3 gydytojai mane priziurejo, nors galiausiai vistiek cp prireike smile.gif Nei su kuo nebuvau susitarusi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SandraRupke: 10 sausio 2012 - 11:07