Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(rogrinta @ 2010 01 12, 19:48)
Žiūrėk kas pigiau išeina,ar tas NT mokestis  ,ar pelno mokestis. Pelno mokestį dar kažkaip galima pakoreguot (manau nereik aiškint kaip), o turto jau koks yra toks. Man pigesnis variantas buvo netraukt į išlaidas. Tu žiūrėk tavo atveju kaip geriau
Airiška ir Angliška siuntos  mirksiukas.gif

jei as iseisiu is cia nuo vasario vidurio, tai man pigiau itraukt nuoma, o ji tegu sau mokasi po to, ka jai mokesciai atkapstys smile.gif

pas mane prekyba siandien irgi ziauri verysad.gif tik viena pirkeja buvo....9lt uzdabis
Atsakyti
Nu ka,ir as is darbo...nusikaliauuu..pilna zmogiuku is kaimo vidurio(nes is bankomatu atvaziavo issiimti pinigeliu dauguma)eina,nersia,iesko po 0,50cnt ir po 1Lt,siandiens tokia kaimietuke sako uz 2 parduok kelnes,nu imkit(jau maniau jas mest lauk)o ji,trai atgal atnesiu jei netiks,bet po savaites,sako tik dziaukis kad kas perka.Sakau,duris matot,eikit pro jas kur dziaugiasi kad perkat uz 2Lt ... bash.gif Sumutino juodai...
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 01 12, 20:40)
jei as iseisiu is cia nuo vasario vidurio, tai man pigiau itraukt nuoma, o ji tegu sau mokasi po to,  ka jai mokesciai atkapstys smile.gif

Gudriai tu čia lotuliukas.gif Tai ar su visam meti viską,ar ieškai kitų patalpų?
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dienele
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 12, 21:43)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  dienele

nu smagu ka nors kam sekas thumbup.gif
Atsakyti
laba vakara,,nusikalusi kaip ciucis..diena ganetinai gera buvo,ale kaip pavargauuuuuuu...
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 12, 22:13)
laba vakara,,nusikalusi kaip ciucis..diena ganetinai gera buvo,ale kaip pavargauuuuuuu...

ir as lasiuk siand.pavargau verysad.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagrandukasss: 12 sausio 2010 - 20:22
QUOTE(pagrandukasss @ 2010 01 12, 22:21)

kam ta galva dauzai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliukei: 12 sausio 2010 - 20:24
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 12, 21:00)
Gudriai tu čia  lotuliukas.gif Tai ar su visam meti viską,ar ieškai kitų patalpų?

dar neieskau rimtai... buvo pas mane uzbegus kur nuomovo langams beveik sale manes patalpu seimininke... tai pakalbejom, ji matos bent jau zmogus kaip zmogus. supanta, kad is smulkmenom uzsiimancio verslininko daug uz nuoma nepaprasysi... ji galvoja ar toliau nuomot patalpas ar savo verslu ten uzsiimt..

greit reiks susitikt su savo patalpu seimininke.. paziuresiu kaip sikart kalbes... o tada ir spresiu ka daryt...
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 12, 22:24)
kam ta galva dauzai

cia as,naujoke,ne is to nico parasiau blush2.gif

o tiek prirasius buvau doh.gif bandysiu kartoti,bet jau necituojant

Papildyta:
tai va,pirkom originala po 3lt(kaip kazkuri cia minejo),tai ismetem tik kombienza darbini dazais suvaryta ir maiseli ranksluosciu virtuviniu(net neatidarinejom) doh.gif
siaip prastenius atidejom siltesniem oram,nes planuoju paprekiauti savaitgaliais kaime(kur tevai gyvena).keli maiseliai buvo idelus,praktiskai nauji drabuziai thumbup.gif
siaip drabuzius perkam dauguma "madoj" tongue.gif ir pagrinde vaikiskus.

naujus gaunam is UK ax.gif

kaip minejau,taisau drabuzius,tai nuobodziauti netenka,net kai pirkeju nera ax.gif o jei neturiu pataisymu,tai siunu sau
Atsakyti
Labas vakarelis ir as baigiau vargo dienele 4u.gif
Pasidziaugti kuo neturiu, salia humanoidas akcijas vykdo tai ten visi selsta.
Malonu kad kazkam sekasi. Mano sveikinimai doviliukei ir lasiukui. 4u.gif

ovimama mane irgi tokie zmones uzknisa juodai. Tai gerai dar kaimieciai as suprantu neispruse, bet kai teisininkai ir mokytojai taip kvailioja del kainu dar pikciau. Bet labai teisingai pasielgei. thumbup.gif

Papildyta:
griaustinisvm sveika prisijungus 4u.gif

Pasilaiciai lyg ir neblogas rojonukas, daug zmoniu gyvena, tai ir apyvartos turetu buti geros. O kur tu perki originala po 3 Lt. ?
Atsakyti