Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 12, 01:35)
nieko nerasau, nes neturiu net jokio popieriuko kad kazka moku doh.gif

nu jo doh.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif
laukem laukem to -20 ir nebuvo thumbup.gif kaip faina, gal darbe nebus taip ziauriai salta ax.gif ryas nsmuciuos tuscias kazkoks neiko ner, ne kavos su kuom pagert ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingace: 12 sausio 2010 - 08:19
labas rytas 4u.gif
geriam kava mirksiukas.gif biggrin.gif

mergaites, kurios neturit jokio irodymo, kad mokat nuoma, reikejo vistiek kazka susigalvot, kad pasirasytu savininkas. juk jei nuoma irasytumet i islaidas jum mazesnis pelnas butu, ir tuo paciu mazesni mokesciai...
as vis pakisu kvituka pasirasyt, tikiuosi to uzteks, kad neprisikabintu
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 01 12, 10:23)
labas rytas 4u.gif
geriam kava mirksiukas.gif  biggrin.gif

mergaites, kurios neturit jokio irodymo, kad mokat nuoma, reikejo vistiek kazka susigalvot, kad pasirasytu savininkas. juk jei nuoma irasytumet i islaidas jum mazesnis pelnas butu, ir tuo paciu mazesni mokesciai...
as vis pakisu kvituka pasirasyt, tikiuosi to uzteks, kad neprisikabintu

as eisiu pas buhaltere namo kad parasytu kazka nes moku internetu bet ne is savo saskaitos vistiek namas gauna oficialias pajamas tai turetu kazka parasyt g.gif
Atsakyti
Labas rytas,as irgi kavos drinks_cheers.gif Ka cia skanaus pusryciams suvalgius g.gif ....
Kazin kokia diena bus siandien,kiek zinau,uz vaikus pas musu niekas dar negavo pinigeliu,birzos irgi nera pinigu dar..prekyba musiet suds..Reikes per diena plaut ir plaut grindis nuo duru puses,gal prisisauksiu ka.
Nu tiputapu,tau nepasiseke,eina sau,kokie pinigeliai.... doh.gif
Atsakyti
ir dar nezinau ka cia dabar daryt nes jei rodau visa nuoma ka sumokejau jauciu man minusas gaunas g.gif blush2.gif
Papildyta:
pas mane jokio turto mokescio sutartyje nera schmoll.gif
Papildyta:
mergaites o iki kada reikia pateikt deklaracijas?
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Vakarykštė tema tęsias smile.gif
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 12, 01:01)
o tai kada jau cia skaitosi oficialiai pasirasyta sutartis buna su savininku g.gif

Nu merginos jau kaip ir paaiškino,dar nuo savęs dadėsiu. Jei kažkam rodai,tai ir yra oficialiai. Jei trauki nuomą pas save į išlaidas,tai reiškia jau žinoma visoms instancijoms. Aš kai nuomavaus niekam to nerodžiau,tai ir to mokesčio savininkui nereikėjo mokėt. Man atrodė,kad taip labiau apsimoka. Prie turto mokesčio juk dar dasideda ir savininko GPM. Palyginimui jei būčiau nuomavusi oficialiai būčiau už patalpas mokėjus ne 2000 lt, o 2400 lt (jis tiek prašė iš pradžių,bet paskui sutarėm,kad nerodysim) blink.gif Kiek gautusi papildomai per metus,matot?

QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 12, 01:35)
nieko nerasau, nes neturiu net jokio popieriuko kad kazka moku doh.gif

Nu ir vsio,jei netrauki nuomos į išlaidas tai ir tupėk rami.
Papildyta:

QUOTE(ingace @ 2010 01 12, 10:18)
*-laukem laukem to -20 ir nebuvo thumbup.gif kaip faina, gal darbe nebus taip ziauriai salta ax.gif
**-rytas nsmuciuos tuscias kazkoks neiko ner, ne kavos su kuom pagert ax.gif

*-Ačiū Dievui. Aš vakar vakare vos į paniką nepuoliau kai išgirdau apie -20. galvoju ragas,mašina neužsikurs,kai vaikus mokyklon ir daržan nuvežt reiks doh.gif
**-Šį ryta man kava su anyta buvo,kažkaip neįprastai blink.gif Juk šiaip be kompo ir pusryčiai neskanūs

QUOTE(ingace @ 2010 01 12, 10:38)

Gal savininkas apie tai nieko nežino g.gif Aš apie jį irgi tik tada sužinojau,kai sutartyje pamačiau. Jei tu rodai,kad jis gauna kažkokias pajamas,jis privalo mokesčius mokėt GPM (iš savo kišenės) ir turto (iš tavęs). Jei jis niekam nieko nemoka,gali blogai jam baigtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 12 sausio 2010 - 08:57
as nuomojuos is privataus zmogaus, bet jauciu ta moteriske nieko nzn apie tai, kad jai gali tekt susimoket, jei as rodau, kad ji gauna is manes pajamas uz nuoma g.gif ar jai nieko nereiks vistiek, nes as ir ji privatus zmones?
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 12, 11:06)
Labas rytas  smile.gif Vakarykštė tema tęsias  smile.gif

Nu merginos jau kaip ir paaiškino,dar nuo savęs dadėsiu. Jei kažkam rodai,tai ir yra oficialiai. Jei trauki nuomą pas save į išlaidas,tai reiškia jau žinoma visoms instancijoms. Aš kai nuomavaus niekam to nerodžiau,tai ir to mokesčio savininkui nereikėjo mokėt. Man atrodė,kad taip labiau apsimoka. Prie turto mokesčio juk dar dasideda ir savininko GPM. Palyginimui jei būčiau nuomavusi oficialiai būčiau už patalpas mokėjus ne 2000 lt, o 2400 lt (jis tiek prašė iš pradžių,bet paskui sutarėm,kad nerodysim)  blink.gif Kiek gautusi papildomai per metus,matot?
Nu ir vsio,jei netrauki nuomos į išlaidas tai ir tupėk rami.
Papildyta:
*-Ačiū Dievui. Aš vakar vakare vos į paniką nepuoliau kai išgirdau apie -20. galvoju ragas,mašina neužsikurs,kai vaikus mokyklon ir daržan nuvežt reiks  doh.gif
**-Šį ryta man kava su anyta buvo,kažkaip neįprastai  blink.gif Juk šiaip be kompo ir pusryčiai neskanūs
Gal savininkas apie tai nieko nežino  g.gif Aš apie jį irgi tik tada sužinojau,kai sutartyje pamačiau. Jei tu rodai,kad jis gauna kažkokias pajamas,jis privalo mokesčius mokėt GPM (iš savo kišenės) ir turto (iš tavęs). Jei jis niekam nieko nemoka,gali blogai jam baigtis

nu va reiks skambintis pasisneket su juo gal jis pats nieko nezino g.gif ot bus man nuotikiu galvoju doh.gif einu bandyt masiniuka uzkurt savaite prastovejo nekurtas mano dyzeliukas tai kazi ar vaziuos g.gif galvoju gal kelis maisiukus prekiu parsivesciau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingace: 12 sausio 2010 - 09:13
QUOTE(vajuta @ 2010 01 12, 11:11)
as nuomojuos is privataus zmogaus, bet jauciu ta moteriske nieko nzn apie tai, kad jai gali tekt susimoket, jei as rodau, kad ji gauna is manes pajamas uz nuoma g.gif ar jai nieko nereiks vistiek, nes as ir ji privatus zmones?

Pala pala. Tai tu trauki nuomą į išlaidas ar ne ? Jei trauki tai tu nebesi kaip privatus žmogus,tu vykdai veiklą ir esi lygi įmonei.

QUOTE(ingace @ 2010 01 12, 11:12)
galvoju gal kelis maisiukus prekiu parsivesciau ax.gif

Kur jau lėksi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 12 sausio 2010 - 09:23
QUOTE(ingace @ 2010 01 12, 09:49)
ir dar nezinau ka cia dabar daryt nes jei rodau visa nuoma ka sumokejau jauciu man minusas gaunas g.gif  blush2.gif
Papildyta:
Papildyta:
mergaites o iki kada reikia pateikt deklaracijas?

Realus minusas,ar faktinis?,rasyk prekiu daugiau i kvitus,nebus minuso,o jei realus,tai...nu ka padarysi..buna ir taip.Deklaracijas nuo kovo menesiuko pildysim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ovimama: 12 sausio 2010 - 09:25
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 12, 11:22)
Pala pala. Tai tu trauki nuomą į išlaidas ar ne ? Jei trauki tai tu nebesi kaip privatus žmogus,tu vykdai veiklą ir esi lygi įmonei.
Kur jau lėksi?  ax.gif

na renku lapukus, ketinu itraukt i islaidas g.gif
Papildyta:
o jei netraukciau, man rodytu pelna... tada pati nukenteciau, nes tureciau susimoket dali pelno, kai jo nebutu istikro
Atsakyti