Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(rogrinta @ 2010 01 11, 20:28)
Labas vakaras  smile.gif Šaunuolės,kad nedaug pliurpėt  mirksiukas.gif
Nu jei būsi mūsų klubo narys,gal ir pasakysiu Utenos kainas,tačiau čia jokių pigiųjų rūbų nėr. kaip ir visur originalas kainuoja panašiai-
airiški 5,30 lt/kg
angliski 5,10 lt/kg Perkant 300 kg 5 lt/kg. Reiškia tona 5000 lt

Dekoju uz atsakyma, rogrinta 4u.gif siek tiek aiskumo atsirado, kai realiai kainas suzinai. Na pasistengsiu tapti jusu klubo nare, kad igyti daugiau pasitikejimo ir daugiau patarimu suteiktumete lotuliukas.gif sekmes visoms darbininkutems 4u.gif
Atsakyti
labas
bandysiu isiterpti ir as ax.gif
prekiauju devetais ir naujais drabuziais Vilniuje,naujam daugiaauksciu kvartale uz pasilaiciu.moku milzininska nuoma doh.gif
Atsakyti
na, jei nuoma milžiniška, tai ir pelnas turbūt milžiniškas
Atsakyti
labas dienas 4u.gif niu va ziuriu priejote vel prie tos temos kur senai..senai as rasiau...kas bus jeigu bus..ir man rodos kad bus nes kitaip as neisivaziduoju..pvz as rodau mokesciams kad sumokejau marytei uz nuoma tiek ir tiek..o maryte nerodo..ale mokesciai atknis juk kad maryte gavo pajamas ir nerode jiems...vat kai ateis metu gale marytei suma mazai nepasirodys biggrin.gif aisku jei nerodom kad mokam nuoma ar dar kazka ramiai ir sedim...
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 01 12, 14:03)
na, jei nuoma milžiniška, tai ir pelnas turbūt milžiniškas

tongue.gif gerai butu ax.gif tiesa,dar taisau drabuzius,tai is to ir gyvenu,galima sakyt ax.gif
Atsakyti
Niu ka pavyko uzkurt masiniuka ir nulekt prekyciu ax.gif
buvau Šiauliuose bazese vokisku rubeliu orginalo po 2.20lt atidave ax.gif bet kad kazko stebuklingo buciau radus tai ne, nors uzuolaidos labai grazios virtuvines ir kambario ax.gif buvau pakereta tik gaila namie ner karnyzu buc partempus jau namo lotuliukas.gif labai pikta kai radau vytisku baltiniu be rankoviu ir moterisku sukneliu vasariniu doh.gif
Papildyta:
dar labai grazi juoda ilga suknele buvo blush2.gif ax.gif bet jauciu netilpsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ingace, tai tik po 2,20 originalas? O aš galvojau kad po 3 lt/kg labai pigu...Tai reiškia neapsimoka pirkt po 3 jei galima ir pigiau. Nu, kol pradėsiu prekiaut, gal jau situacija bus aiškesnė. g.gif O tai po 5-5,3 kas parduodama? mastau.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės hi.gif
Man jau sesija prasidėjo, tai vos spėju jus vytis - užsuku kartais vakare pažiūrėt kaip gyvenat. smile.gif Šiandien nevažiavau tai jau ir pasivijau - perskaičiau viska biggrin.gif
Šiaip rekyba pas mus nekokia (dirba vyras smile.gif ), bet juda po truputi. Šiandien padariau akcija atrakciją lotuliukas.gif Viskas iki 5LT, tai jau šiek tiek papirkėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 12, 13:21)

dar labai grazi juoda ilga suknele buvo  blush2.gif  ax.gif bet jauciu netilpsiu lotuliukas.gif

bigsmile.gif RĖŽK DYDI IR FOTKINK tongue.gif

prekyba šiandien nulinė visai žmoniu nėra net neužėjo, pradėsiu ieškotis patalpu kitu unsure.gif

dar sunervinu kai pasakė kiek mašinos remontas kainuos šuds be mašinos negaliu i turgu lėkt ot nervina negaliu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2010 01 12, 11:51)
o jei netraukciau, man rodytu pelna... tada pati nukenteciau, nes tureciau susimoket dali pelno, kai jo nebutu istikro

Žiūrėk kas pigiau išeina,ar tas NT mokestis ,ar pelno mokestis. Pelno mokestį dar kažkaip galima pakoreguot (manau nereik aiškint kaip), o turto jau koks yra toks. Man pigesnis variantas buvo netraukt į išlaidas. Tu žiūrėk tavo atveju kaip geriau

QUOTE(žolelė @ 2010 01 12, 15:44)
O tai po 5-5,3 kas parduodama? mastau.gif

Airiška ir Angliška siuntos mirksiukas.gif
Atsakyti
nu ir nusikaliau siandien blink.gif prekyba pagerejo bent truputi 56lt surinkau ax.gif
sukne nufotkinsiu bet kada idesiu nezinau ax.gif
Atsakyti
O man šiandien normos nepavyko surinkt verysad.gif Žmonių buvo daugiau nei anas dienas,bet pirkėjų mažai,o ir pirko pigesnes prekes. Be to ir užsidariau anksčiau. MB Lenkijoj tupi,nėr kam vaikus pasiimt. Užsidariau per patį piką 16.30 doh.gif

QUOTE(griaustinisvm @ 2010 01 12, 13:50)
bandysiu isiterpti ir as  ax.gif

Bandyk gal pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 12 sausio 2010 - 18:40