Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

QUOTE(mobatas @ 2014 01 07, 20:51)
as ir ribotas buvau, neisdaviau savo zmogaus, cia yra rybotumas.

deep, cia yra pochuizmas, jei nesmerki. aplamai nesmerkim visko. o gal ir tau tai atsitiks?
Papildyta:

deep man nera priimtina isdavyste, neistikimybe, zmogzudyste, prievartavimas. kuri man rinktis, kad nesmerksciau, suvoksciau?

Niekas taip nesake doh.gif .

Man atrodo,kad mes skirtingai suprantam zodi smerkimas.

Jezau,nu baikit lyginti tokius dalykus,kaip zmogzudyte,prievartavimas doh.gif .
Atsakyti
Cicio,

perskaityk temos pavadinima "Kaip pamirsti neistikimybe?" Tu viena grudi ideja - nezinoti, uzsimerkti, arba staigiai atleisti ir toliau gyventi pragmatizme (kad ir dvasiniam.) o as pvz i temos klausima atsakau kitu klausimu: Ar reikia isvis pamirsti? atleisti - taip, bet tik del saves, o pamirsti?

Moonte,
as kazko nesuprantu. sakai, pragmatizmu paremtos santuokos stipriausios, o tavoji juk tuo nesiremia? mane kraupina ta mintis: latentine prostitucija uz ...kofota, jaukuma, parama vaikams....itariu Violeta41 del to ir nesiskiria.

dabar gal Maar ir Mobatas supyks, bet pasakysiu savo versija, kaip neistikimybe juos sutraumavo, nes jie leido save traumuoti iki galo.
justi skausma ir sielotis yra viena, bet transformuotis del skausmo - jau cia yra pasidavimas savo Didziajam Ego ir nedirbimas su savimi, savo kancia. vat Maar dabar sugriuvo su tokiu, kurisw net i bara jos neisleidzia (paranojiniai, ligustu prisirisimu grist santykiai) (kartojuosi kaip plokstele, bet tas Maar bijojimas pasakyt savo Meilei, kur eina - net nekvepia jokiu brandumu ir nauja Laime), o Mobatas leido save transformuotis taip, kad (kitoje temoje rase) isnaudoja seksualiai moteris, negali jomis, mat, pasitikieti, bet miegoti su jomis tai gali, nes jam, vargseliui, fiziologiskai reikia... ach, ka jis darys visgi be tu baisiuju nepatikimu moteru...
vat tai pavyzdys, kaip du zmones, kaltindami antras puses, is tikruju patys sau pasigilino traumas, NEDIRBO su savimi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 07 sausio 2014 - 20:31
QUOTE(Moonte @ 2014 01 07, 18:51)
Jei nesunku pagirskite savo teigini. Kurie sioje diskusijo rasantyss asmenys tai teige. Is anskto dekoju.

tai jie ir neraso tiesiai taip. retas egzempliorius butu smile.gif , jei taip rasytu. bet ju kuryba nuostabi. knygas rasyt galima
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 07, 18:56)
o tau koks skirtumas deep gyvenimas? nesirk svetimom ligom

nesergu svetimomis ligomis. savas turiu lotuliukas.gif . bet idomus egzempliorius
Papildyta:
QUOTE(deep @ 2014 01 07, 19:22)
Aciu,mobatai.

Kaip bus,bus matyti,bet bent jau zinosim,kad padarem viska,kad seima issaugotumem.
As ta ir darau!
Netaip mane supratai,mobatai mirksiukas.gif .As tikrai nesakau,kad VISAIS atvejais tai padeda santykiams,tikrai ne,tik sakau,kad buna,kam padeda,skirtumas didelis.Jei iki tol santykiai buvo puikus,neistikimybe tikrai juos sugadins.Ir man vis dar istikimybe vertybe.
As daug kam uzkliunu biggrin.gif ,gal del to,kad mano istorija idomi kazkam.

As jau tau buvau parasius del kriziu,grizk atgal  ir paskaityk smile.gif .Kai bus krize,mes spresim ja su vyru abu,kartu.Si karta ,manau,kad vyras neignoruos manes,daug kalbesim apie tai,ir bandysim viska isspresti.
Oi ne,tai su meiles reikalais nesusije.

suprantu tave deep. uzkliuni del to, kad kitos raso su vyrais viskas gerai, bet man reikia kito. kam meluoti ir palaikyti, jei nera tiesa. jei suzinotu? butu geri santikiai? as neturiu omenyje moteris tik, turiu ir vyrus omenyje.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 07, 20:29)
Cicio,

perskaityk temos pavadinima "Kaip pamirsti neistikimybe?" Tu viena grudi ideja - nezinoti, uzsimerkti, arba staigiai atleisti ir toliau gyventi pragmatizme (kad ir dvasiniam.) o as pvz i temos klausima atsakau kitu klausimu: Ar reikia isvis pamirsti? atleisti - taip, bet tik del saves, o pamirsti?
Moonte,
as kazko nesuprantu. sakai, pragmatizmu paremtos santuokos stipriausios, o tavoji juk tuo nesiremia? mane kraupina ta mintis: latentine prostitucija uz ...kofota, jaukuma, parama vaikams....itariu Violeta41 del to ir nesiskiria.

norėsi ar nenorėsi, bet pamirši nebent, jei dalinė amnezija ištiks, arba kaip Maar pasakė, lobotomija bus atlikta, taip paprastai nepamirši. O jei nepamirši, tai kaip atleisi? Tiesiog, kiek galima stengsies nekreipti dėmesio ir visuomet krebždės minčių kampe ta neištikimybė.
O santykiuose simbiozės negalėtų būti? Juk vyras kažką duoda moteriai, moteris -vyrui, galima juk ir nesuvesti visko į kliento-prostitutės santykius. Jaukumas ir katentinė prostitucija, bei vyro pastangos užglaistyti savo kalte vargu ar įsipaišo į tavo kraštutinumus.
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2014 01 07, 19:22)
Aciu,mobatai.

Kaip bus,bus matyti,bet bent jau zinosim,kad padarem viska,kad seima issaugotumem.
As ta ir darau!
Netaip mane supratai,mobatai mirksiukas.gif .As tikrai nesakau,kad VISAIS atvejais tai padeda santykiams,tikrai ne,tik sakau,kad buna,kam padeda,skirtumas didelis.Jei iki tol santykiai buvo puikus,neistikimybe tikrai juos sugadins.Ir man vis dar istikimybe vertybe.
As daug kam uzkliunu biggrin.gif ,gal del to,kad mano istorija idomi kazkam.

As jau tau buvau parasius del kriziu,grizk atgal  ir paskaityk smile.gif .Kai bus krize,mes spresim ja su vyru abu,kartu.Si karta ,manau,kad vyras neignoruos manes,daug kalbesim apie tai,ir bandysim viska isspresti.
Oi ne,tai su meiles reikalais nesusije.

patikek, tavo istorija idomi. idomi is geros puses 4u.gif . kazkam poavydas kyla, kad jums gerai baige si. kazkas pasimokyt nori, nores. bus ir neigiamu pasakymu. bet tai bus tavo ir tavo zmogaus pasirinkimas. ar pasirinkot gerai, tai bus jusu pasirinkimas. tikiuosi, kad dauguma yra uz gera jusu ateiti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(deep @ 2014 01 07, 19:28)
Nebutina tokiam buti,kad nesmerktum.As jokiais budais nesakau,kad turi buti uz neistikimybe,as irgi esu pries ja,geriau tokiu isgyvenimu zmones nepatirtu.Mano vertybes irgi buvo kitokios,pamyniau jas,bet...is klaidu mokomes.

tu sauni esi istikruju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(deep @ 2014 01 07, 19:43)
O tu nemoki skaityti doh.gif ,nieko as netaikau visiems,tam ir vartoju zodzius "gali buti ir kitaip"ir t.t.
Ka tik parasiau,kad gali ir sugadinti santykius,ir ne,tai priklauso nuo daug ko,o tu man aiskini,kad as riboto mastymo doh.gif .Nebeturiu,ka pasakyti.Daugumai pradzioje bent skaityti reiktu ismokti.

deep nepyk 4u.gif . supratau tave. kazkam ir pasimokyti reiktu is jusu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 07, 17:35)
bet galima pažiūrėti ir kitą pusę - "mes tiek daug gražių kimirkų patyrėm kartu, mes gyvenam rodydami vienas kitam rūpestį ir švelnumą, aš dėkinga jam, kad jis su manimi geras ir mylintis, na, pasibarškino su kita, užsigeidė kažkokių naujų prieskoniu - ar dėl to reikia užbraukti visą gyvenimą?"

Aisku, turputi sunku isivaizduoti realybeje tokia beveik dziugia jausena g.gif Bet darbui su savimi tinka.

QUOTE(Moonte @ 2014 01 07, 17:50)
Kodel gi ne, paslydo, ikirito ir dabar blaskosi toje kebekneje. Na ne visiem gi iseina paslidus staigiai, su mazom pasekmem ant kokju atsistoti.

Bet blaskymasis kebekneje is esmes ner kazkoks visiskai absoliuciai nekontroliuojamas dalykas.
Pripranti. Aha , pravaziavau stotele be bilieto, bala nemate, pravaziuosiu dar viena. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 07, 20:29)
Cicio,

Moonte,
dabar gal Maar ir Mobatas supyks, bet pasakysiu savo versija, kaip neistikimybe juos sutraumavo, nes jie leido save traumuoti iki galo.
justi skausma ir sielotis yra viena, bet transformuotis del skausmo - jau cia yra pasidavimas savo Didziajam Ego ir nedirbimas su savimi, savo kancia. vat Maar dabar sugriuvo su tokiu, kurisw net i bara jos neisleidzia (paranojiniai, ligustu prisirisimu grist santykiai) (kartojuosi kaip plokstele, bet tas Maar bijojimas pasakyt savo Meilei, kur eina - net nekvepia jokiu brandumu ir nauja Laime), o Mobatas leido save transformuotis taip, kad (kitoje temoje rase) isnaudoja seksualiai moteris, negali jomis, mat, pasitikieti, bet miegoti su jomis tai gali, nes jam, vargseliui, fiziologiskai reikia... ach, ka jis darys visgi be tu baisiuju nepatikimu moteru...
vat tai pavyzdys, kaip du zmones, kaltindami antras puses, is tikruju patys sau pasigilino traumas, NEDIRBO su savimi....

nepykstu as ant taves. traumuoja zmogu, tokie dalykai, kurie nepriimtini. pradzioje kaltini tik ta puse. mano atveju, buvo ne tas zmogus mano gyvenime. dabar jau nekaltinu tik jos. mes jau nekartu ir jai linkiu tik laimes. jei isigilinai, tai turejai jau suprasti, kad as save daugiau kaltinu, kad pasirinkau ne ta zmogu. o deep man atvejis idomus, pamokantis. ir jei ka as jos nepersekioju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 01 07, 22:26)
deep man atvejis idomus, pamokantis. ir jei ka as jos nepersekioju lotuliukas.gif

Persekioji,nemeluok,nes as tau kazkuom patinku flirt.gif hihihi.gif .
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 01 07, 16:38)
* Kodel, ta pati?

** Na matot kaip yra su tais vaikais.

* Ne, nu vat ir prašom. Jūsų nedomina šokoladai, kalnai ir jūros, bet esate šalia savo žmogaus. Palaikote jį, klausotės jo istorijų. Gal net ir pati tą šokoladuką ar batus į kalną kopti, nuperkate. Juk, nesėdite ant sofkės kaip princesė, vo lai santykiai teka sava vaga... Mylite žmogų, darote kažką gero jam. Ir, tai ir yra pastangos, mano galva. Žinot panašiai kaip su darbu, sako, susirask mylimą darbą ir tau niekada nereikės dirbti mirksiukas.gif Manau ir santykiuose tas pats: kai šalia turi žmogų, su kuriuo jautiesi gerai, to darbo tikrai nesijaučia. Bet, iš esmės gi būna: ir patyli ir nusileidi, ir arbatos išverdi ir nugarą paglostai ir, ai, bala nematė, pirma atsiprašysiu, pasakai biggrin.gif

** Drįsčiau tuo suabejoti. Juk, su ta kava, siekėte, norėjote kažko savo vaiką pamokyti? Ir, toliau jam augant: juk rodėt vienus dalykus, aiškinot, pasakojot, bandėt įdiegti savybes, kurios anot jūsų yra reikalingos. Jam užaugus taip, kaip padarėt, kaip išmokėt, taip, - toliau vaiko teisė gyventi taip, kaip jis nori. Bet gi nebuvo, kad būtų buvę tas pats, koks žmogus iš jo išaugs mirksiukas.gif

QUOTE(Ciccio @ 2014 01 07, 17:35)
ar dėl to reikia užbraukti visą gyvenimą?"

Nu ja, kaip Hilary Clinton sake: "aš dėl kokios mergšės šeimos neardysiu" biggrin.gif

QUOTE(deep @ 2014 01 07, 17:47)
Reikia isigilinti ,kodel tas zmogus neistikimas,o ne smerkti,net neisigilinus,kitaip busi durnas biggrin.gif .

Įsigilinom. Ir, net priežastis pagrindines buvom parašę ir pacitavę.

QUOTE(Moonte @ 2014 01 07, 18:06)
Dabar pagalvojau. Va meiluzem kaip ir tas pats, kad meiluzis miega su savo zmona

Kad jos kitokių teisių ir neturi g.gif

QUOTE(Moonte @ 2014 01 07, 19:51)
Jei nesunku pagirskite savo teigini. Kurie sioje diskusijo rasantyss asmenys tai teige. Is anskto dekoju.

Nu, imkit DEEP. Ji teigė. (Sorry, DEEP, nieko asmeniško prieš tave ar tau, tiesiog imu kaip žodžių pavyzdį. ) Taigis, jei gerai supratau, šeimoje buvo krizė, net keletą metų, ji dirbo su ta krize pati viena, vyras ne. Ir, tada kai jau visiškai nieko nebebuvo ji susirado meilužį. Tai, jeigu imant tuos pasakymus, gaunasi taip, ji įdėjo daug pastangų (kokių neaišku?), vyras visišką nulį.

QUOTE(mobatas @ 2014 01 07, 20:29)
given444 ar tave dare ar tavo vyras dare kita? jei tave dare kitas, tada suprantu tave, kam cia sureiksminti. griztu juk namo

Sorry laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 01 07, 22:35)
Nu, imkit DEEP. Ji teigė. (Sorry, DEEP, nieko asmeniško prieš tave ar tau, tiesiog imu kaip žodžių pavyzdį. ) Taigis, jei gerai supratau, šeimoje buvo krizė, net keletą metų, ji dirbo su ta krize pati viena, vyras ne. Ir, tada kai jau visiškai nieko nebebuvo ji susirado meilužį. Tai, jeigu imant tuos pasakymus, gaunasi taip, ji įdėjo daug pastangų (kokių neaišku?), vyras visišką nulį.
Sorry laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Pataisysiu tave -neieskojau ir minciu net nebuvo apie jokius meiluzius.Pajutau vienam zmogui stiprius jausmus.Bet gana apie mane,tema ne apie mane,visgi.
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2014 01 07, 21:30)
Persekioji,nemeluok,nes as tau kazkuom patinku  flirt.gif  hihihi.gif .

patinki, kad turi pusiausvyra smile.gif
Atsakyti
Cicio, jums atleisti tolygu uzmirsti? tuomet komentaru nebebus.

Limcaca, ir ko taip zvengi? as mobato klausimo kaip blondine nesupratau. gal man isversi?

mobatai,
ko cia vis slovini ta deep, tai pyksti, tai slovini. mes dar nezinome, kaip ten tas deep gyvenimas. as esu sakius deep, kad dabar vyras atleido, bet dabar - dar labai trumpas laikas - nezinia, kaip ten bus ateityje.

Hilary del mergses siemos neardo. o vat vyrai suardo. jie daug sunkiau pakelia neistikimtbes ? kazin kodel? vis dar laiko moteri labiau savo trofejum nei moteris - vyra? vis dar vyriskas Ego nerimsta? pries kita vyriska Ego?
Atsakyti