Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

QUOTE(given444 @ 2014 01 07, 22:45)
ko cia vis slovini ta deep, tai pyksti, tai slovini. mes dar nezinome, kaip ten tas deep gyvenimas. as esu sakius deep, kad dabar vyras atleido, bet dabar - dar labai trumpas laikas - nezinia, kaip ten bus ateityje.

Jei atleido,tai reiskias,atleido,o kaip mums seksis,bus matyti,praejo jau pusmetis...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 01 07, 17:06)
Pragmatiskos moters poziuris.  4u.gif

Dabar pagalvojau. Va meiluzem kaip ir tas pats, kad meiluzis miega su savo zmona, kitas net nestabdo tai, jos vis tiek nori isteketi uz jo, nori kurti aiteiti su juo. O va jau zmonos kaip ir staigiai praranda pusiausvyra, ir "isspiria" vyrus, neva neistikimi kiaules, tiesiai meiluzei i glebi, ko ji ir sieke. Kaip pacios lieka vienos su savo vertybem, ilgainiui, kai nesutinka vyro gyvenimui, jas pamina ir tampa meiluzem.

Visiskai netinkamas pavizdys, is tokio gali suprast, jog jei nenori gyvent su neistikimu tai esi visiska bukaprote...
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 07, 22:45)
Limcaca, ir ko taip zvengi? as mobato klausimo kaip blondine nesupratau. gal man isversi?

Aš lygiai taip pat žvengiau ir iš MAAR pamąstymo apie žmogų gulintį komoje, ir kuris dar teiksis numirt sau ramiai laugh.gif laugh.gif

Manau, kad nerimtai jie čia. Perkeltine prasme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 07, 21:45)
Cicio, jums atleisti tolygu uzmirsti? tuomet komentaru nebebus.

Limcaca, ir ko taip zvengi? as mobato klausimo kaip blondine nesupratau. gal man isversi?
mobatai,
ko cia vis slovini ta deep, tai pyksti, tai slovini. mes dar nezinome, kaip ten tas deep gyvenimas. as esu sakius deep, kad dabar vyras atleido, bet dabar - dar labai trumpas laikas - nezinia, kaip ten bus ateityje.

Hilary del mergses siemos neardo. o vat vyrai suardo. jie daug sunkiau pakelia neistikimtbes ? kazin kodel? vis dar laiko moteri labiau savo trofejum nei moteris - vyra? vis dar vyriskas Ego nerimsta? pries kita vyriska Ego?

taigi sakei, kad persekioju. neslovinu as jos, bet negalim del zmoniu pasidziaugti? rado vienas kita is naujo. svarbu nepamestu. del to ir skiriasi vyrai nuo moteru given444. ne trofejum laikom moteri, o zidinio kurstytoja. nes dauguma uzsimirstat, daugumai, kad tik parnestu namo daugiau, negu kaimynas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(deep @ 2014 01 07, 21:48)
Jei atleido,tai reiskias,atleido,o kaip mums seksis,bus matyti,praejo jau pusmetis...

pusmetis daug po jusu ivykiu. manau bus gerai
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2014 01 07, 21:54)
Visiskai netinkamas pavizdys, is tokio gali suprast, jog jei nenori gyvent su neistikimu tai esi visiska bukaprote...

o aš supratau, kad kai kurios moterys pernelyg pasineria į savigailą ir pyktį, kad net išsiskyrusios negali sukurti naujų santykių, nes pradeda tikėti, kad ir kiras vyras bus neištikimas. Jei nenori, negali gyventi su tokiu ir negyvenk, bet jei jau nusprendi gyvent, tuomet teks išmokt negraužt savęs ir negraužt antrosios pusės.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 07, 22:07)
o aš supratau, kad kai kurios moterys pernelyg pasineria į savigailą ir pyktį, kad net išsiskyrusios negali sukurti naujų santykių, nes pradeda tikėti, kad ir kiras vyras bus neištikimas. Jei nenori, negali gyventi su tokiu ir negyvenk, bet jei jau nusprendi gyvent, tuomet teks išmokt negraužt savęs ir negraužt antrosios pusės.

Kad kazin, ten aiskiai parasyta, isspiria vyra meiluzei, po to pacios gailisi ir susiranda po meiluzi.
Slovint matyt toki reik, aciu kad pasilikai mielasis...
As sugebeciau atleist, toliau gyvent kartu greiciausiai ne...
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 01 07, 23:04)
nes dauguma uzsimirstat, daugumai, kad tik parnestu namo daugiau, negu kaimynas lotuliukas.gif

nesamone
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 07, 21:45)
Cicio, jums atleisti tolygu uzmirsti? tuomet komentaru nebebus.

ir ačiū dievui biggrin.gif netigėt taip "paklodėmis" išsiliet, pusvalandį scrolint žemyn reikia.
Atsakyti
QUOTE(VyPo @ 2014 01 07, 22:13)
Kad kazin, ten aiskiai parasyta, isspiria vyra meiluzei, po to pacios gailisi ir susiranda po meiluzi.
Slovint matyt toki reik, aciu kad pasilikai mielasis...
As sugebeciau atleist, toliau gyvent kartu greiciausiai ne...

VyPo, ar taip blogai pas jus jau? Seku ir tavo pasisakymus ir jauciu, kad tu sauki, nori saukti. Niekas taves negirdi. Truksta sukretimo
Papildyta:
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 01 07, 22:16)

arba istumtu giliau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 01 07, 23:26)
arba istumtu giliau lotuliukas.gif

g.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2014 01 07, 22:16)

tai tau parnesa daug, tai aisku nesamone. bet buvai daroma vistiek. geriau eik stoga dengti su juo. bet ar busi jau reikalinga
Atsakyti
QUOTE(mobatas @ 2014 01 07, 22:26)
VyPo, ar taip blogai pas jus jau? Seku ir tavo pasisakymus ir jauciu, kad tu sauki, nori saukti. Niekas taves negirdi. Truksta sukretimo

Pas mus tai stabiliai, pas mane galvoje tik nestabiliai, bet sako nuo durnumo vaistu nera...
Atsakyti