Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

QUOTE(Seven devils @ 2014 01 08, 15:09)
Archajiški stereotipai čia su tais lyčių skirtumais ir seniai nebeaktualūs. Nu kaži kiek čia tų bulvių iš meilės ir pagarbos reikia tai moteriai prinešti - maišą du... Man kas pasiūlytų sanderį vat tokį - užneši maišą bulvių, aš likusį pusmetį jas  valau, skutu, pjaustau, tai aš ant tų savo gležnų pečių net nesumirksėjus tas bulbas partysčiau...

Itariu tamsta genderizmo ir Scum manifesto gerbeja busite?
Gal ka nors is Science paskaitykite lasvalaikiu?
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2014 01 08, 15:06)
Na as jau supratau, kad nei Jums, nei Seven devils vyro nereikia - diskusija kaip ir beprasme bet, Jusu ziniai, dar yra moteru, kurioms sios padermes prireikia smile.gif

O kur galima butu igyti aukstaji universitetini issilavinima zidinio kurstymui?

Ne as ne to klausiau. As klausiau kodel moteris privalo, pagal nutylejima, buti zidinio kurstytoja ir ka apima savoka "zidinio kurstytoja"? Punktais abra pareigybines.
Atsakyti
oh tu šventas dieve, tai dabar viską tik tiesiogiai ir tik pažodžiui suprasim? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2014 01 08, 15:11)
O kur galima butu igyti aukstaji universitetini issilavinima zidinio kurstymui?

Ne as ne to klausiau. As klausiau kodel moteris privalo, pagal nutylejima, buti zidinio kurstytoja ir ka apima savoka "zidinio kurstytoja"? Punktais abra pareigybines.

Procedurinis mastymas - moteriska (daugumoje) specifika smile.gif Kaip ir nesugebejimas atsakymo perskaityti...
Pacituoti mano komentara dar karta, ar sugebesite akinius prasitrinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 08 sausio 2014 - 15:14
QUOTE(Kukas2 @ 2014 01 08, 15:11)

Ad hominem argumentai manes nedomina.
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2014 01 08, 16:06)
1. Zinoma neprivalo smile.gif - ir paciam is principo galima danti susitaisyti, uzuot dantistui mokejus...
2. Tokio klausimo nebuvo. Buvo tik "kam reikalingas vyras (tas)"

Na as jau supratau, kad nei Jums, nei Seven devils vyro nereikia - diskusija kaip ir beprasme bet, Jusu ziniai, dar yra moteru, kurioms sios padermes prireikia smile.gif

jezus marija klausimas buvo - kam, išskirtinai moteriai, kaip po tokiai su aukštu EQ kūrenti tą židinuką, nes va ji neva pajėgi, o vyrui tai jau kaip ir neišeitų...

Taip, su antra pastraipa sutinku - vyro man nereikia kaip po tokio, kad galėčiau išgyventi. Galima ir be jų. Man vyro norisi, o nereikia.... jaučiat skirtumą?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2014 01 08, 15:14)
Ad hominem argumentai manes nedomina.

O argumentu sukeitimas domina?
Atsakyti
QUOTE(Kukas2 @ 2014 01 08, 16:11)

Nu tai ir skaitau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seven devils: 08 sausio 2014 - 15:16
QUOTE(Seven devils @ 2014 01 08, 15:14)
jezus marija klausimas buvo - kam, išskirtinai moteriai, kaip po tokiai su aukštu EQ kūrenti tą židinuką, nes va ji neva pajėgi, o vyrui tai jau kaip ir neišeitų...

Taip, su antra pastraipa sutinku - vyro man nereikia kaip po tokio, kad galėčiau išgyventi. Galima ir be jų. Man vyro norisi, o nereikia.... jaučiat skirtumą?

Na kai sakiniui normalia struktura suteiksite, gal ir pabandysiu "pajausti" smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Seven devils @ 2014 01 08, 15:16)
Nu tai ir skaitau  g.gif

Nejaugi? - ka ten apie DNR ir hormonu itaka ontogenezei raso?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2014 01 08, 13:55)
tai kam reikalingas vyras?

kam tau reikalingas vyras - tai tu pati ir atsakyk, aš nežinau ir niekas nežino, kam tau reikalingas vyras? Vienoms jis reikalingas vieniems dalykams - realizuoti savo poreikį mylėti ir būti mylimai, tėvas vaikams, sekso partneris ir pan. O gal kitoms jis reikalingas visai kitiems reikalams. Vienos save realizuoja būdamos mamos ir namų šeimininkės, kitos - karjeristės, trečios - ir mamos netobulos, ir valgyt daryt nemoka, ir darbas šiaip sau. Vienų vyrai ir daug uždirba, ir namuose padeda, kiti - ir ten, ir ten vidutiniokai, treti ir neuždirba ir namuose nepadeda. Vienos vyrus po padu kiša, kitos pačios sėdi, treti draskosi, kiti randa harmoniją. Abu kursto tą židinį - kaip moka, taip ir kursto.
Jei aš moku ir man patinka vairuoti mašiną - aš vairuoju, o vyras, nors ir moka, bet jam nepatinka - tai ir nevairuoja. Nors automobilis priklauso mums abiems - tai tarkim aš vairuoju, o jis techninę dalį prižiūri - tepalus keičia ir pan. Tas pats ir su židiniu - vienas pagrindinis kūrikas, kitas padėjėjas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 08 sausio 2014 - 15:27
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 08, 15:22)
kam tau reikalingas vyras - tai tu pati ir atsakyk, aš nežinau ir niekas nežino, kam tau reikalingas vyras? Vienoms jis reikalingas vieniems dalykams - realizuoti savo poreikį mylėti ir būti mylimai, tėvas vaikams, sekso partneris ir pan. O gal kitoms jis reikalingas visai kitiems reikalams. Vienos save realizuoja būdamos mamos ir namų šeimininkės, kitos - karjeristės, trečios - ir mamos netobulos, ir valgyt daryt nemoka, ir darbas šiaip sau. Vienų vyrai ir daug uždirba, ir namuose padeda, kiti - ir ten, ir ten vidutiniokai, treti ir neuždirba ir namuose nepadeda. Vienos vyrus po padu kiša, kitos pačios sėdi, treti draskosi, kiti randa harmoniją. Abu kursto tą židinį - kaip moka, taip ir kursto.

Cia gi neokomuniste (Frankfurto mokyklos) apsireiske - tokiems fanatikams nieko nepaaiskinsi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Seven devils @ 2014 01 08, 14:14)

Kad isgyventi daugumai zmoniu pakanka 100 g ryziu ir gulto kokiame darbo lageryje Azijoje.
Siaures Korejoje patikrinta su simtais tukstanciu. Tai gal nereikia apie isgyvenima.
Jus norit pabrezti savo pranasuma, kaip koks darbdavys kuris primena, kad daro paslauga, kad moka alga, nes uz duru stovi eile, o jis gali ir automatine linija nusipirkti.

Taip normalus santykiai nekuriami su tokia mastysena, kai kada surasit koki nabaga, o tas prakutes, ant jusu atsigrains
Atsakyti