QUOTE(Nakviša @ 2014 01 08, 13:55)
tai kam reikalingas vyras?
kam tau reikalingas vyras - tai tu pati ir atsakyk, aš nežinau ir niekas nežino, kam tau reikalingas vyras? Vienoms jis reikalingas vieniems dalykams - realizuoti savo poreikį mylėti ir būti mylimai, tėvas vaikams, sekso partneris ir pan. O gal kitoms jis reikalingas visai kitiems reikalams. Vienos save realizuoja būdamos mamos ir namų šeimininkės, kitos - karjeristės, trečios - ir mamos netobulos, ir valgyt daryt nemoka, ir darbas šiaip sau. Vienų vyrai ir daug uždirba, ir namuose padeda, kiti - ir ten, ir ten vidutiniokai, treti ir neuždirba ir namuose nepadeda. Vienos vyrus po padu kiša, kitos pačios sėdi, treti draskosi, kiti randa harmoniją. Abu kursto tą židinį - kaip moka, taip ir kursto.
Jei aš moku ir man patinka vairuoti mašiną - aš vairuoju, o vyras, nors ir moka, bet jam nepatinka - tai ir nevairuoja. Nors automobilis priklauso mums abiems - tai tarkim aš vairuoju, o jis techninę dalį prižiūri - tepalus keičia ir pan. Tas pats ir su židiniu - vienas pagrindinis kūrikas, kitas padėjėjas.