Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

QUOTE(Maar @ 2014 01 08, 16:36)
Kad isgyventi daugumai zmoniu pakanka 100 g ryziu ir gulto kokiame darbo lageryje Azijoje.
Siaures Korejoje patikrinta su simtais tukstanciu. Tai gal nereikia apie isgyvenima.
Jus norit pabrezti savo pranasuma, kaip koks darbdavys kuris primena, kad daro paslauga, kad moka alga, nes uz duru stovi eile, o jis gali ir automatine linija nusipirkti.

Taip normalus santykiai nekuriami su tokia mastysena, kai kada surasit koki nabaga, o tas prakutes, ant jusu atsigrains

Nebrėžiu aš čia jokio pranašumo - aš net nemanau, kad kažkokį turiu... Tiesiog šiaip nemanau, kad moteriai o ir vyrui, norint gyventi pilnavertiškai šiais laikais reikalinga antra pusė ( kad ir kokios lyties ji ten bebūtų ), todėl ir santykius turėtų puoselėti abu apylygiai...

Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 08, 13:05)
ot tai tau, nagi sudedi lūpas vamzdeliu ir puti biggrin.gif ar jis privalomas...jei nori gerą "ugnį" įpūsti - taip smile.gif

as nustebus. tu menkini vyrus, tiesiog grudi juos atgal i ju fiziologija.
ar vyrams tik to reikia?
man rodos siais oral ir anal klestejimo laikais vyrai tebelaksto kairen ir desinen kaip patrake.
tai gal oralinis nebe panaceja?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 08, 15:58)
as nustebus. tu menkini vyrus, tiesiog grudi juos atgal i ju fiziologija.
ar vyrams tik to reikia?
man rodos siais oral ir anal klestejimo laikais vyrai tebelaksto kairen ir desinen kaip patrake.
tai gal oralinis nebe panaceja?

galima pagalvoti, kad "to" reikia tik vyrams biggrin.gif tai nei panacėja, nei kas - normalus gyvenimas. Be to, šiaip jau tikėjaus, kad dauguma supras tokį mano parašymą su humoru - mda, klydau, pasitaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciccio: 08 sausio 2014 - 16:02
QUOTE(Seven devils @ 2014 01 08, 13:14)
Man vyro norisi, o nereikia.... jaučiat skirtumą?

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na, jei tik norisi, bet nereikia... biggrin.gif aš kai noriu, tai man ir reikia biggrin.gif
Atsakyti
kai nori tai ir vartoji? tipiska vartotoja.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 08, 16:42)

Kaip galvojate, kodel reklamose daugiausia moterys ir jaunimas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 08, 16:42)

o kame čia logika - "aš noriu, bet man nereikia"? Kai noriu valgyt, man reikia maisto, kai gerti - vandens, kai trokštu artumo - vyro. Manyčiau ne vartotojiškas, o normalus požiūris. O tu kai nori - kenti, bet taip išeina, kad tau nereikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 08, 16:48)
o kame čia logika - "aš noriu, bet man nereikia"? Kai noriu valgyt, man reikia maisto, kai gerti - vandens, kai trokštu artumo - vyro. Manyčiau ne vartotojiškas, o normalus požiūris. O tu kai nori -  kenti, bet taip išeina, kad tau nereikia? biggrin.gif

Siaip jau is tikro - noro ir reikalingumo priespastatymas ne visai logiskai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 08, 16:48)
o kame čia logika - "aš noriu, bet man nereikia"? Kai noriu valgyt, man reikia maisto, kai gerti - vandens, kai trokštu artumo - vyro. Manyčiau ne vartotojiškas, o normalus požiūris. O tu kai nori -  kenti, bet taip išeina, kad tau nereikia? biggrin.gif

noreti nelygu reiketi. as pvz. noriu vilos pajuryje, bet man nebutinai to reikia.
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2014 01 08, 17:00)
noreti nelygu reiketi. as pvz. noriu vilos pajuryje, bet man nebutinai to reikia.

taigi, jei kas nors pasiūlys padovanoti - atsisakysi? biggrin.gif šaunuolė, nes tau nereikia.
Šiaip mes kalbam apie reikalingumą, klausimo "o kam reikalingas vyras" aspektu.
Bet sau už įžvalgumą gali pasidėti pliusą, nes mes durniai neskiriam noro ir būtinybės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 08, 17:06)
taigi, jei kas nors pasiūlys padovanoti - atsisakysi? biggrin.gif šaunuolė, nes tau nereikia.
Šiaip mes kalbam apie reikalingumą, klausimo "o kam reikalingas vyras" aspektu.
Bet sau už įžvalgumą gali pasidėti pliusą, nes mes durniai neskiriam noro ir būtinybės biggrin.gif

kodel zmones is karto griebaisi sarkazmo? ir is kur tas noras save durniais vadint g.gif as jusu tokia nelaikau. cia pastaba buvo tik ta, kad noras ir butinybe nera lygus. ir norejimas tureti vyra, nera lygus butinybei. galbut norisi, bet nera reikalo ji susirasti tik tam, kad butu salia? arba gal jai uzejo momentinis noras, bet zino, kad siaip gyvenime vyro jai nereikia?
Atsakyti