Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

QUOTE(nice1 @ 2014 01 08, 17:14)
kodel zmones is karto griebaisi sarkazmo? ir is kur tas noras save durniais vadint  g.gif  as jusu tokia nelaikau. cia pastaba buvo tik ta, kad noras ir butinybe nera lygus. ir norejimas tureti vyra, nera lygus butinybei. galbut norisi, bet nera reikalo ji susirasti tik tam, kad butu salia? arba gal jai uzejo momentinis noras, bet zino, kad siaip gyvenime vyro jai nereikia?

Zodzio "reikia" semantika yra dviprasme...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 08 sausio 2014 - 17:17
QUOTE(Kukas2 @ 2014 01 08, 14:45)
Kaip galvojate, kodel reklamose daugiausia moterys ir jaunimas? biggrin.gif

kodel?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 08, 17:17)

IMO labiausiai itaigai neatsparios grupes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 08, 14:48)
o kame čia logika - "aš noriu, bet man nereikia"? Kai noriu valgyt, man reikia maisto, kai gerti - vandens, kai trokštu artumo - vyro. Manyčiau ne vartotojiškas, o normalus požiūris. O tu kai nori -  kenti, bet taip išeina, kad tau nereikia? biggrin.gif

ot ir ne. uz anuos metus dedu sau riebu pliusa. buvo didziule trauka ir nulis vartojimo. (tik jau nepradekit svaigt is pavydo, kad cia jis nenorejo). reikejo kazkiek atsimusti.

siaip kiti atvejai gali buti psichologiniai: neadekvacios atmetimo reakcijos (pvz, K2) del anksciau buvusiu suzeidimu, arba per didelio vartojimo reakcijos (mobatas) irgi del suzeidimu.

siaip yra dvasingumo logika: nori, bet nevartoji, nes suvoki, kad zmogus tau ne daiktas, tau nepriklauso, ir tiesiog jo nevartoji, ir nuo to nemirsti. netgi patiri dziaugsma, kad tas zmogus laimingas ten, kur jam reikia. bet tipines vartotojoms sunku tai ikirsti, ane, Cicio? biggrin.gif 4u.gif

dar yra: nevartoji, nes jis/ji nenori to vartojimo, tada tau kazkiek liudna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 sausio 2014 - 17:23
QUOTE(Kukas2 @ 2014 01 08, 17:16)
Zodzio "reikia" semantika yra dviprasme...

na taip, galima noreti ir to tau reikes - kaip maisto, vandens, batu ziema ir t.t. ir pan. bet noreti vyro, nebutinai reiskia, kad tau jo gyvybiskai reikia. aisku, visur galima rasti isimciu.
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2014 01 08, 15:14)
cia pastaba buvo tik ta, kad noras ir butinybe nera lygus.

drinks_cheers.gif wub.gif

QUOTE(Kukas2 @ 2014 01 08, 15:18)
IMO labiausiai itaigai neatsparios grupes smile.gif

a....nu.
laime, visur tas IMO dabar egzistuoti gali. kaip Volteras pasake: "Man jusu nuomone atgrasi, as jos nekenciu, bet viska padarysiu, net gyvybe paaukosiu, kad turetumete teise ja isreiksti".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 08 sausio 2014 - 17:28
QUOTE(given444 @ 2014 01 08, 17:27)
laime, visur tas IMO dabar egzistuoti gali. kaip Volteras pasake: "Man jusu nuomone atgrasi, as jos nekenciu, bet viska padarysiu, net gyvybe paaukosiu, kad turetumete teise ja isreiksti".

Tai volterizmo esme, bet tai ne Volteras pasake, o jo biografe smile.gif
Atsakyti
aciu uz pataisyma. vadinasi, biografe man patiko.
Atsakyti
QUOTE(nice1 @ 2014 01 08, 17:24)
na taip, galima noreti ir to tau reikes - kaip maisto, vandens, batu ziema ir t.t. ir pan. bet noreti vyro, nebutinai reiskia, kad tau jo gyvybiskai reikia. aisku, visur galima rasti isimciu.

tai, kad tu neskaitai diskusijos ir įsijungi ne visa suprasdama apie ką eina kalba. Eina kalba apie vyrą ir moterį poroje. Buvo išreikšta mintis, kad tradiciškai moteris yra židinio kurstytoja, tuomet kilo kontrargumentas, o kam tuomet reikalingas vyras? O ne apie semantiką.
Atsakyti
Maar,o jeigu dabartinis vyras isduos,aisku,skirsies,ir kas tada,atsiras dar vienas,o tada mylesi 3 vyrus bigsmile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 08, 16:05)
tai, kad tu neskaitai diskusijos ir įsijungi ne visa suprasdama apie ką eina kalba. Eina kalba apie vyrą ir moterį poroje. Buvo išreikšta mintis, kad tradiciškai moteris yra židinio kurstytoja, tuomet kilo kontrargumentas, o kam tuomet reikalingas vyras? O ne apie semantiką.

kad tu cia pati maisaisi truputi.
noreti vyro tiesiogiai nebuvo susije su zidinio kurstymu ir mamutu medziojimu. atskaityk postus atgaline tvarka. pareigos, funkcijos ir vartojimas - vienoj plotmej, o norejimas yra tiesiog norejimas, beveik pats is saves nevartojantis niekieno zmogaus valios veiksnys.
Atsakyti
aš vyro noriu, o nereikia, ar jaučiat skirtumą? - aš šį sakinį supratau, taip: aš vyro noriu, o ne tai, kad tikiuos iš jo kažkokios naudos (t.y. man vyro ne "reikia", o "noriu"). Bet tai, kaip jis parašytas "noriu, o nereikia", išeina kad noriu, bet iš esmės man jo visai nereikia. Šiuo atveju gramatika sužaidžia esminį vaidmenį.
Atsakyti