Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 09, 11:07)
Ar mes netampame vyru anipuliacijos objektais: pradzioje jis mus pririsa, sukuria ipareigojimu (sako, moters noras tureti vaiku yra vyrui irodymas, kad ji nusiteikusi buti jam istikima) o tada ji istinka maziaus viurio krize.....

O siaubas.. ne pririša, o mes patys prisirišame, įsimylim ir mylim. Pačios priimam sprendimą gimdyti vaikus ar ne. Ir pačios renkamės ar būti su tuo žmogumi ar ne. Jam krizė..Jūs renkatės ar būti ar išeiti ir apskritai kaip reaguoti. Lygiai taip pat ir vyras renkasi.
Nuskabėjo, kaip despoto žmonos postas

QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 09, 11:20)
As bausmes jam nelaukiu. Bausme jam jau igavo pavidala, nuo to pavidalo jau kenciame mes visi. Mirtinos ligos progresas stebetinai sutapo su progresu meiles fronte.

Jam bausmė, kad kenčiat visi?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 09, 09:12)
to: Maar,
savizudybiu jums tiktu. juk pati cia neseniai rasete kaip gera pavyzdi, kodel Indijos kaimuose moteris po vyro mirties susidegina. maniau, kad juokavote, o pasirodo... doh.gif

ir kokiu tik ligoniu nevaiksto ant svieto? ir jusu vaikai taip ismokinti zudytis? taip juos ugdete?
bet juk ES turejo jums ipusti optimizmo ir stiprybes, kurios neradote Lietuvoje? dar neipute?

Jus tikrai gal su epitetais valdykites...

ES suteikia salygu profesineje veikloje, bet ES nesuras artimo zmogaus tai cia ES kist nereikia. Indijoje irgi ten kitos priezastys...

Viena karta as per skirybas isdavistes praejau siaip netaip. Antra karta to daryt samoningai nenoresiu. Slykstu tai ne tik skirybos, o po to derinimasis prie naujo zmogaus. Mase visokiu idijotu kuriuos reikia vaikyti. Daugybe laiko kol viska issiaiskini susineki.
Tada buvo energijos ir tikejimas, kad cia nepavyko ir gali but kitaip zymiai geriau.
Na taip - gali, bet KAINA kuria reikejo sumoket yra man per didele, jei buciau zinojus, kas mane laukia, ka reikes pergyventi, nebuciau turejus jegu.

Gyventi vienai? Gal ir nieko, bet taip as neipratus ir nenoriu pratintis jei ka.
Zinau, kas taip gyvena ir ten savo problemos
Taigi visa turta statome ant vienos kortos, tikimes laimejimo, atsargai pasiliekame virve.

Siulot va Violetai41 skirybas. O ka jos isprendzia? Laiko atgal jos nepasuka. Tai kas buvo brangu - velkasi po to kaip siukslynas. Per daug skaudu tai patirti.
Logiska, kad ji uzeme stebetojos pozicija, o ne eikvoja jegas problemoms kurias kiti pridare. Geriau islakti patogaus momento ir save pataupyti.

Kalbos, kad va zmogus nieko nepadare - juokingos, tada ir isprievartavimus pateisinkite. Neistikimybe - tai isprievartavimas atgaline data, daugkartinis, nes jai zinotum tai su tokiu zmogum aplamai nebutum buvus. Suzinai, kad zmogus isvoge tavo praeiti, tai kas tau buvo brangu, pasirodo mazaverciai dalykeliai, gyvenai ne su savo antra puse o siaip su kazkkuo, kam laikinai taves reikejo.

As ne pries sprendimu ieskojima, bet buki sprendimai cia nepades, nebent lobotomija

Atsakyti
QUOTE(juodoji_orchideja @ 2014 01 09, 12:42)
Nuskabėjo, kaip despoto žmonos postas
Jam bausmė, kad kenčiat visi?

drinks_cheers.gif kuo toliau,tuo labiau man gaila jos vyro unsure.gif .

QUOTE(Maar @ 2014 01 09, 12:43)

Siulot va Violetai41 skirybas. O ka jos isprendzia?

Taigi sakei,kad neistikiomus vyrus reikia palikti,tai ka cia dabar sneki?Kazkokie kliedesiai,pati nesuvoki,ka kalbi,tai vienaip,tai kitaip,kazkokia makalyne.

Man rimtai kraupu skaityti Maar pasisakymus,jei kas papasakotu,kad moteris galvotu apie savizudybe del skyrybu su vyru,bet ne del to,kad skaudu butu,o del to,kad nebeleistu sau daugiau myleti,nes,neva,taip negalima,gyvenimas turi baigtis,nepatikeciau,kad tokiu zmoniu yra.
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2014 01 09, 10:52)
drinks_cheers.gif kuo toliau,tuo labiau man gaila jos vyro unsure.gif .
Taigi sakei,kad neistikiomus vyrus reikia palikti,tai ka cia dabar sneki?Kazkokie kliedesiai,pati nesuvoki,ka kalbi,tai vienaip,tai kitaip,kazkokia makalyne.
Man rimtai kraupu skaityti Maar pasisakymus,jei kas papasakotu,kad moteris galvotu apie savizudybe del skyrybu su vyru,bet ne del to,kad skaudu butu,o del to,kad nebeleistu sau daugiau myleti,nes,neva,taip negalima,gyvenimas turi baigtis,nepatikeciau,kad tokiu zmoniu yra.

Gal jus netikit kad zeme apvali, bet as zinau konkreciai tokiu kurios nusizude. Jus nezinot kiek LT zmoniu nusizudo, niekam neidomu. Kol kas jokiomis skyrubomis, net nekvepia pas mane, tai jau jus nusiraminkit
Atsakyti
QUOTE(Maar @ 2014 01 09, 11:43)
Siulot va Violetai41 skirybas. O ka jos isprendzia? Laiko atgal jos nepasuka. Tai kas buvo brangu - velkasi po to kaip siukslynas. Per daug skaudu tai patirti.
Logiska, kad ji uzeme stebetojos pozicija, o ne eikvoja jegas problemoms kurias kiti pridare. Geriau islakti patogaus momento ir save pataupyti.

Tai, kad joks veiksmas nieko neišspręs, nepakeis ir laiko atgal neatsuks. Skirsis, nesiskirs, užmuš vyrą, neužmuš, meilužę sudubasins, nesudubasins - viskas-finto, kas padaryta, tas padaryta. Dabar viskas, ką galima padaryti - tai tik nepabloginti situacijos.

Bepročių krūva biggrin.gif viena džiaugiasi, kad neištikimas vyras miršta, kita - žudytis ruošiasi biggrin.gif bet linksma - kaip drėbtels Maar ar given444 - tai net diena praskaidrėja beskaitant biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maar @ 2014 01 09, 12:43)

Kalbos, kad va zmogus nieko nepadare - juokingos, tada ir isprievartavimus pateisinkite. Neistikimybe - tai isprievartavimas atgaline data, daugkartinis, nes jai zinotum tai su tokiu zmogum aplamai nebutum buvus. Suzinai, kad zmogus isvoge tavo praeiti, tai kas tau buvo brangu, pasirodo mazaverciai dalykeliai, gyvenai ne su savo antra puse o siaip su kazkkuo, kam laikinai taves reikejo.

blink.gif
Tai žmonės keičiasi,tai natūralu. Vyras gal nevestų, jei žinotų ,kad žmona po vaikų +10kg turės, nes jis tai vedė gražią ir liekną, jo niekas neįspėjo,k ad keisis objekto išvaizda? Ir t.t
Kodėl išvogė praeitį? Tai buvo gražus laikas kartu. Geras laikas ir geri prisiminimai lieka visada ir su visam.Buvo brangu, bet tai praeitis. Keičiasi viskas. Lygiai taip pat, pamilstame kitus žmones ir jie tampa brangūs.Laikas su jais ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Maar @ 2014 01 09, 09:43)
1.Gyventi vienai? Gal ir nieko, bet taip as neipratus ir nenoriu pratintis jei ka.

2.Tai kas buvo brangu - velkasi po to kaip siukslynas. Per daug skaudu tai patirti.

1. nepratus g.gif turbut gyvenimas sulipus ir susiklijavus geriau g.gif bet meluot vis tiek prisireikia, kad eini i viesbuti, o ne i bara...

klausyk, maar, tu dukra turi? tu ja irgi to mokai? tokias mintis perduodi? kad reiktu zudytis jei ka. kad ji neiprastu gyventi viena? tokios kaip tu ir violeta esat labai pavojingos. padarot kitus zmones kaltus del jusu savijautos, gyvybes ir mirties.

2.jei nusprendi vilkti kaip siukslyna, tai siukslyna ir velki. as pvz, ne velku, o dziaugiuosi gerais dalykais, kurie net dabar man nesa vaisius. smile.gif

QUOTE(Ciccio @ 2014 01 09, 10:05)
bet linksma - kaip drėbtels Maar ar given444 - tai net diena praskaidrėja beskaitant biggrin.gif

o, aciu, uz manes pastebejima bis.gif tik esu radikali maar priesingybe siaipjau.
o tu Cicio,
tu kazkaip nejauti, kad protini Violeta kaip pedagoge. savo vaga savu tempu ji lai ir maudosi visame tame. as irgi aisku, neistveriu, bet cia pasikapoju ne su violeta, o su maar, butent su jos teoretiniais isvedziojimais.
o Violetos skausmas dabar realus, ir ji yra veiksme, kaip sakoma. ir su kuo as nesutinku, tai su tavo spaudimu, kad ji turi kaip nors, kuo greiciau isgyventi savo skausma, susigrusti ji, suslegti ar kaip kitaip eliminuoti. tada ji vis tiek pateks i psichuske, tik kitu keliu.
skausma reikia isgyventi, bet ...irgi cia reikia ziureti. viena yra - isgedeti, isgyventi skausma, o kita - pasistatyti Skausmo Staba ir jam melstis. smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 sausio 2014 - 12:30
QUOTE(juodoji_orchideja @ 2014 01 09, 11:13)
blink.gif
Tai žmonės keičiasi,tai natūralu. Vyras gal nevestų, jei žinotų ,kad žmona po vaikų +10kg turės, nes jis tai vedė gražią ir liekną, jo niekas neįspėjo,k ad keisis objekto išvaizda? Ir t.t
Kodėl išvogė praeitį? Tai buvo gražus laikas kartu. Geras laikas ir geri prisiminimai lieka visada ir su visam.Buvo brangu, bet tai praeitis. Keičiasi viskas. Lygiai taip pat, pamilstame kitus žmones ir jie tampa brangūs.Laikas su jais ir pan.

Megau anksciau siaubiakus truputi. Ten budavo tokia scena:
Zmogus prisglaudzia prie kito, uzsimerkes svajoja, po to atsimerkia - o ten supuves numirelis. klykdamas atsoka.
Jusu patarimas - jis turi prisiminti ta gera laika kai uzsimerkes svajojo, ir uzmirsti ka pamate atsimerkes.
Idomus pasiulymas sakyciau. Toliau uzsimerki ir tai vadinama "tai tik nepabloginti situacijos."
Man tokios nesamones nepriimtinos, jei salia pamatau supuvusi numireli, tai jau nesugebesiu dziuagtis geru laiku kai as maniau, kad tai zmogus.
Palyginimas aisku hyperbolizuotas, bet ideja suprasite.
Negalima dziaugtis savo klaidingai suprasta praeitimi, kai suzinai tiesa.

Toliau nelyginkit isdavisciu su ligomis, nelaimemis
Atsakyti
QUOTE(Maar @ 2014 01 09, 13:03)
Gal jus netikit kad zeme apvali, bet as zinau konkreciai tokiu kurios nusizude. Jus nezinot kiek LT zmoniu nusizudo, niekam neidomu. Kol kas jokiomis skyrubomis, net nekvepia pas mane, tai jau jus nusiraminkit

Tos,kurios nusizude,nebuvo sveikos,joms reikejo gydytoju pagalbos.
O tokios,kaip tu,atleisk,bet is vis neturetu vaiku susilaukti.
Papildyta:
QUOTE(Maar @ 2014 01 09, 13:25)
Toliau nelyginkit isdavisciu su ligomis, nelaimemis

Gal pati nustok lyginti skirtingus dalykus,neistikimybe su prievartavimu doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 09, 13:05)

Bepročių krūva biggrin.gif viena džiaugiasi, kad neištikimas vyras miršta, kita - žudytis ruošiasi biggrin.gif

Nu biggrin.gif ,juokas pro asaras,aisku unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deep: 09 sausio 2014 - 12:34
As nesiskirsiu. Man nesunku stengtis del jo savo egoizmo remuose. As tik negaliu atleisti.
Jei ne vaikai, as jau tris kart buciau zudziusis.

Ziurekite I mano tekstus, kaip i ligos atveji, kuri sukele vyro neistikimybe.
Kam reikia elgtis taip, kad po to tenka paciam gailetis. As galiu tik pasidziaugti, kad as nesu padariusi tolygios nuodemes. Sakysite, neturejau progos? O gal progos nesudariau.

Is seimos pokalbio isejo fraze, kad seimoje vyras ir moteris gali atsibosti vienas kitam. Ir as patvirtinau, kad tikrai taip gali atsitikti. O mano mazasis sunus tarstelejo: negali, jei yra susituoke, va paziurekite i save (suprask i mus su vyru). Man sirdi pervere sie zodziai, zinant kokiam skausme as tuo metu buvau.
Atsakyti
QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 09, 13:39)
Ziurekite I mano tekstus, kaip i ligos atveji, kuri sukele vyro neistikimybe.
Kam reikia elgtis taip, kad po to tenka paciam gailetis. As galiu tik pasidziaugti, kad as nesu padariusi tolygios nuodemes. Sakysite, neturejau progos? O gal progos nesudariau.

Is seimos pokalbio isejo fraze, kad seimoje vyras ir moteris gali atsibosti vienas kitam. Ir as patvirtinau, kad tikrai taip gali atsitikti. O mano mazasis sunus tarstelejo: negali, jei yra susituoke, va paziurekite i save (suprask i mus su vyru). Man sirdi pervere sie zodziai, zinant kokiam skausme as tuo metu buvau.

Klysti ,vyro elgesys,tik isplukde visa bruda,kuris tavyje jau buvo.
Nekisk tu vaiku,kad vyras buvo neistikimas,jus nenustojot ju maziau myleti.
Atsakyti
QUOTE(deep @ 2014 01 09, 13:41)
Klysti ,vyro elgesys,tik isplukde visa bruda,kuris tavyje jau buvo.
Nekisk tu vaiku,kad vyras buvo neistikimas,jus nenustojot ju maziau myleti.

Ir vėl? Aplinka kalta, kiti kalti, tik ne pats neištikimasis? g.gif
Atsakyti