Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pamiršti neištikimybę?

QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 09, 10:39)
As nesiskirsiu. Man nesunku stengtis del jo savo egoizmo remuose. As tik negaliu atleisti.
Jei ne vaikai, as jau tris kart buciau zudziusis.

ne...nu klausykite, kada bus menesiena? jau greit?

jei buciau is artimesnes aplinkos, pasakyciau: zinok, butu net visiems geriau jei butum nusizudziusi. nes dabar busi gyva ir savo gyvumu ir nelaimingumu kaltinsi visus aplinkui. cool.gif ar neistikimybe tau didziausia pasaulio nuodeme?? mazai esi patyrus.
jei negali atleiskit, kokio bieso gyventi. del babkiu? del ko? cia Indijos kaimas, kur moteri sudegina, nes jos niekas nenori islaikyti, nei jos likes tevas nei brolis? kai moterys taip kalba Lietuvoje, tai baisiau uz tris Indijas. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 sausio 2014 - 12:49
QUOTE(Maar @ 2014 01 09, 13:25)

Negalima dziaugtis savo klaidingai suprasta praeitimi, kai suzinai tiesa.

Toliau nelyginkit isdavisciu su ligomis, nelaimemis

Koks ryšys tarp 5metų santuokos(čia pvz), kai žmonesb uvo laimingi ir neištikimybe dabar? 5metai laimingi niekur nedingo.Ar jum atrodo,kad jei permiegojo tai viskas, viską ką sakė buvo melas visur?

Būtent, tai neištikimybė..ne liga, ne mirtis.. pakankamai dažnai atleidžiama tai būna ir gyvena toliau ilgai ir laimingai. Čia tuo atveju jeigu abu suvokia klaidas ir pasėkmes kodėl taip buvo,įvyko. Šiaip bledėms netaikoma.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 01 09, 12:44)
Ir vėl? Aplinka kalta, kiti kalti, tik ne pats neištikimasis?  g.gif

Tai kaltas jis, niekas nesako, kad nekaltas - tik, kaip jam dabar viską ištaisyti, jei žmona pasiruošus jau nusižudyti? Neįmanoma šitos klaidos ištaisyti, nei žodžių atgal į burną susikiši, nei "undo" mygtuko savo veiksmams atšaukti nepadarysi.
Atsakyti
QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 09, 10:39)
O mano mazasis sunus tarstelejo: negali, jei yra susituoke, va paziurekite i save (suprask i mus su vyru). Man sirdi pervere sie zodziai, zinant kokiam skausme as tuo metu buvau.

lotuliukas.gif o tavo mazasis sunus tegul ta pati pasako suauges, ir sau....
eina sau...
suprantu, kad pedagogai ir edukologai labai graziai bando pateikti mums visiems "vaikus kaip angelus" ar kazkokius "gerio skelbejus", bet deja...nusileiskime ant zemes...
vat kai vaikas darsyk taip pasakys po 30 metu, as jam ranka paspausiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 sausio 2014 - 12:53
QUOTE(Limcamca @ 2014 01 09, 13:44)

1.Kalti dažnai abu. Nes apleidžia santykius.
2. Kaltas neištikimautojas,jeigu tai eilinis jo žygis..
Atsakyti
QUOTE(Maar @ 2014 01 09, 12:43)
Jus tikrai gal su epitetais valdykites...

Viena karta as per skirybas isdavistes praejau siaip netaip. Antra karta to daryt samoningai nenoresiu. Slykstu tai ne tik skirybos, o po to derinimasis prie naujo zmogaus. Mase visokiu idijotu kuriuos reikia vaikyti. Daugybe laiko kol viska issiaiskini susineki.
Tada buvo energijos ir tikejimas, kad cia nepavyko ir gali but kitaip zymiai geriau.
Na taip - gali, bet KAINA kuria reikejo sumoket yra man per didele, jei buciau zinojus, kas mane laukia, ka reikes pergyventi, nebuciau turejus jegu.

Gyventi vienai? Gal ir nieko, bet taip as neipratus ir nenoriu pratintis jei ka.
Zinau, kas taip gyvena ir ten savo problemos
Taigi visa turta statome ant vienos kortos, tikimes laimejimo, atsargai pasiliekame virve.

Kiekvienam zodziui pritariu. Nors realiu skyrybu neisgyvenau, bet pamodeliavus galvoje savaite ir panarsius internete, pasistaipius sokiuose kelis kart, pajutau lygiai ta pati. Susirast bet ka gal ir nesunku, bet kaip susirasti saves verta zmogu (su panasios ydom, su panasia gyvenimo patirtimi ir vertybemis)?

Mano problema - jausmu trukumas. Mane mano vyras pririso. Savo elgesiu, meilumu, pasiaukojimu. Tada naturalu, kad imi jaustis skolingu, imi zaisti pagal pasiulytas taisykles. Taip ir dariau. Mane siutina, kad tas pacias savo meilumo technologijas, istobulintas su manimi, jis pritaike ir ant tos mergaites. Ta irgi neatlaike. Suvokiu, kad jis kencia dvigubai, mane isdave, o ja apgavo. Bet negaliu suvokti, jei zinai, kad tai nedora ir tikrai iskaudins kita, kodel tai padaroma. As beveik zinau atsakyma, bet tas atsakymas manes netenkina. Jis ne is racionalumo zonos.

Tikiuosi mano tekstai kazka atbaidys nuo neistikimybes.
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 09, 10:50)
Tai kaltas jis, niekas nesako, kad nekaltas - tik, kaip jam dabar viską ištaisyti, jei žmona pasiruošus jau nusižudyti?

tas, kas ruosiasi zudytis, reikia jam sekmes palinketi ir muilo dar paduoti. juokas juokais, bet vienam, kai buvo suteiktas toks palinkejimas, praejo visi norai....

baisu, vienok, suvokti, kad gyveni su tokiu ligoniu visa laika....zudytis tris kart norejo mat. o gal keturis? suskaiciavai gerai?
Papildyta:
QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 09, 10:54)
Suvokiu, kad jis kencia dvigubai, mane isdave, o ja apgavo.

o jus kentetumet dar labiau, jei kita jis tikrai pamiltu, o ne tik butu apgaves?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 sausio 2014 - 12:55
QUOTE(juodoji_orchideja @ 2014 01 09, 13:49)
* Koks ryšys tarp 5metų santuokos(čia pvz), kai žmonesb uvo laimingi ir neištikimybe dabar? 5metai laimingi niekur nedingo.Ar jum atrodo,kad jei permiegojo tai viskas, viską ką sakė buvo melas visur?

** Šiaip bledėms netaikoma.

* Aš taip spėju, kad būtent taip ir pasirodo. Visi metai - melas. Kaip trintuku kokiu, bac ir ištrynei.

** laugh.gif laugh.gif laugh.gif

QUOTE(Ciccio @ 2014 01 09, 13:50)
Tai kaltas jis, niekas nesako, kad nekaltas - tik, kaip jam dabar viską ištaisyti, jei žmona pasiruošus jau nusižudyti? Neįmanoma šitos klaidos ištaisyti, nei žodžių atgal į burną susikiši, nei "undo" mygtuko savo veiksmams atšaukti nepadarysi.

Aš nežinau. Aš, nemanau, kad ji ieško čia atsakymo, kaip jam viską ištaisyti. Ji kenčia. Jai skauda. Jai liūdna. Normalūs visi tie jausmai, po išdavystės. Va, taip kaip jūs užsimerkit, ir matot juoda. Taip ir jai dabar. Juodas skausmas. Kažkada ji iš to pakils, bet dabar ją kankina visokie klausimai. Kad ir tas "kodėl"? Nu, kodėl, jei jis sako, ją myli, jis taip pasielgė? Kad su chalatuku po namus vaikščiojo? Dėmesio neparodė?

Aš sutinku. Jai reikia atsimerkti ir atsitiesti. Bet, kaip? Na, negali ji šiuo metu to padaryti, negali. Galgi šviežia dar labai viskas. Galgi vyras pasakė, kad viskas gerai buvo. Mes gi nežinom realios jų situacijos.

Juk ne ji išdavė. Vyras išdavė. Bet skauda tai jai. IIr lyg to skausmo, bei visų kalčių būtų maža, priedo dar ir čia iš jūsų visokias patyčias turi išklausyti, kokia kvailė, kad žudytis norėjo, kad jai skauda, kad atleisti negali. rolleyes.gif

QUOTE(juodoji_orchideja @ 2014 01 09, 13:53)
1.Kalti dažnai abu. Nes apleidžia santykius.
2. Kaltas neištikimautojas,jeigu tai eilinis jo žygis..

Turiu omenyje, kad neištikimasis labai dažnai tą kaltę linkęs perleisti aukai. Esat girdėjus, kad nuėjau į šoną, nes pats durnas esu?? Jaučiu, nesat. Aš irgi.

QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 09, 13:54)

Violeta41, o kiek laiko praėjo jau nuo tada, kai viską sužinojote?
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 01 09, 11:56)
tas, kas ruosiasi zudytis, reikia jam sekmes palinketi ir muilo dar paduoti. juokas juokais, bet vienam, kai buvo suteiktas toks palinkejimas, praejo visi norai....

Gal pries pliurdama savo nesamones pasidomekit tokiais dalykais.
Yra zmones kurie tik santazuoja aplinkinius, tikslu gauti daugiau demesio.

Siuo atveju net santazuoti nera ka, tai kai tai butu daroma niekas ir nezinotu. Savo nuomones kisimu ir nesibaigainciu epitetu klijavimu jus diskredituojate net gerus savo pozicijos elementus. Turint tokia ciniska antra puse tai kito varianto ir nebutu.

Ir tos svajones, istorios apie veliau sutikta nuostabu zmogu. Gal dar per pasiuntiniu tarnyba pristate su firmos garantijomis. Pavydziu.

Man tas nuostabus zmogus kainavo daugybe nervu asaru ir nusivylimo. Tai 2 skirtingu zmoniu prisitaikymo kaina ir ji yra didziule. Po 8 metu tikrai zinau, kad geresnio nesurasciau, tiek daug kas sutampa ar pasipildo, bet tai daug kainavo tas prisitaikymas. Abiems.
Atsakyti
QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 09, 12:54)
Tikiuosi mano tekstai kazka atbaidys nuo neistikimybes.

greičiau jau nuo santuokos, o gal net apskritai santykių su moterimis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 01 09, 14:08)

Juk ne ji išdavė. Vyras išdavė. Bet skauda tai jai. IIr lyg to skausmo, bei visų kalčių būtų maža, priedo dar ir čia iš jūsų visokias patyčias turi išklausyti, kokia kvailė, kad žudytis norėjo, kad jai skauda, kad atleisti negali.  rolleyes.gif
Turiu omenyje, kad neištikimasis labai dažnai tą kaltę linkęs perleisti aukai. Esat girdėjus, kad nuėjau į šoną, nes pats durnas esu?? Jaučiu, nesat. Aš irgi.

Tai turi skaudėti. Gi išdavystė,melas..skaudina tai. Vėliau ateina suvokimas,kad praeitis nuo to nesikeičia.Skauda dėl to,kad moters pačios lūkesčiai nepaisteisino.
Puolimas geriausia gynyba. Bet jei žmogus myli ir nori santykius tęsti, ir ištaisyti(kiek įmanoma) klaidas jis turi pripažint klaidas.Taip aš pasidaviau aš nusprendžiau būti neištikimas. Vėliau galima ieškoti kodėl..nors sutinku su teiginiu,kad apsileidžiam ir netausojam santykių,bei moters kaltės yra. Visgi kalčiausias yra vyras. Nes aistra,susižavėjimas neužplūsta per dieną, reiškiasi jis savo noru pasidavė ir kurstė tai, ėjo "kavos", atrašė sms ( na jau gi tikrai pats nelindo,lindo prie jo wink.gif ). Norėjo adrenalino ir jį gavo. Visame tame skaudžiausias melo faktas,o ne pačio sexo. Turbūt atleisti vienkartinį sexą žymiai paprasčiau.
Esu girdėjus. Pats durnas,kvailas,nevertinau,netikėjau,kad prarasiu. Nemaniau,akd įsibėgės ir taps nevaldoma,kad sužinosi tu smile.gif Tiesa,mano atveju iki lovos nepriėjo, bet čia jau nebėra svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2014 01 09, 13:44)

As nesakau,kad jis nekaltas,bet nereikia jo kaltinti del to,kad pacios budas gan bjaurus.
Atsakyti