QUOTE(juodoji_orchideja @ 2014 01 09, 13:49)
* Koks ryšys tarp 5metų santuokos(čia pvz), kai žmonesb uvo laimingi ir neištikimybe dabar? 5metai laimingi niekur nedingo.Ar jum atrodo,kad jei permiegojo tai viskas, viską ką sakė buvo melas visur?
** Šiaip bledėms netaikoma.
* Aš taip spėju, kad būtent taip ir pasirodo. Visi metai - melas. Kaip trintuku kokiu, bac ir ištrynei.
**
QUOTE(Ciccio @ 2014 01 09, 13:50)
Tai kaltas jis, niekas nesako, kad nekaltas - tik, kaip jam dabar viską ištaisyti, jei žmona pasiruošus jau nusižudyti? Neįmanoma šitos klaidos ištaisyti, nei žodžių atgal į burną susikiši, nei "undo" mygtuko savo veiksmams atšaukti nepadarysi.
Aš nežinau. Aš, nemanau, kad ji ieško čia atsakymo, kaip jam viską ištaisyti. Ji kenčia. Jai skauda. Jai liūdna. Normalūs visi tie jausmai, po išdavystės. Va, taip kaip jūs užsimerkit, ir matot juoda. Taip ir jai dabar. Juodas skausmas. Kažkada ji iš to pakils, bet dabar ją kankina visokie klausimai. Kad ir tas "kodėl"? Nu, kodėl, jei jis sako, ją myli, jis taip pasielgė? Kad su chalatuku po namus vaikščiojo? Dėmesio neparodė?
Aš sutinku. Jai reikia atsimerkti ir atsitiesti. Bet, kaip? Na, negali ji šiuo metu to padaryti, negali. Galgi šviežia dar labai viskas. Galgi vyras pasakė, kad viskas gerai buvo. Mes gi nežinom realios jų situacijos.
Juk ne ji išdavė. Vyras išdavė. Bet skauda tai jai. IIr lyg to skausmo, bei visų kalčių būtų maža, priedo dar ir čia iš jūsų visokias patyčias turi išklausyti, kokia kvailė, kad žudytis norėjo, kad jai skauda, kad atleisti negali.
QUOTE(juodoji_orchideja @ 2014 01 09, 13:53)
1.Kalti dažnai abu. Nes apleidžia santykius.
2. Kaltas neištikimautojas,jeigu tai eilinis jo žygis..
Turiu omenyje, kad neištikimasis labai dažnai tą kaltę linkęs perleisti aukai. Esat girdėjus, kad nuėjau į šoną, nes pats durnas esu?? Jaučiu, nesat. Aš irgi.
QUOTE(Violeta41 @ 2014 01 09, 13:54)
Violeta41, o kiek laiko praėjo jau nuo tada, kai viską sužinojote?