Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(Baltike @ 2010 01 18, 18:20)
Pas mus irgi indai stalčiuose. Man daug patogiau nei kad viršuje būdavo. Ir, svarbiausia, vaikai be vargo pasiima, kai reikia, ar indaplovę iškrausto paprašyti. Kol kas puodukai dar viršutinėje spintelėje, bet ir juos mąstau perkraustyti žemyn, nes įkyrėjo padavinėti. Tik va lėkštėms specialiais laikikliais virtuvės gaminimo metu nepasirūpinau, o dabar niekur nematau tinkančių mano stalčiui... Bet vistiek stalčiuje lėkštes laikyti patogiau.

Cia apie toki leksciu laikikli sneki?
user posted image
bet tokiu atveju jau nebetilps stalcius irankiams... o kodel nori leksciu laikiklio?
Atsakyti
Indruciuk, rodyk visus pribumbasus, ka esi prisiseivinus biggrin.gif ...
Paklausiau MB del leksciu zemai, sako jam patoogiau aukstai, tai jauciu darysim ir taip ir taip lotuliukas.gif . Bet siaip, reiks apmastyt g.gif
Dar ka pastebejau, kad Lietuvoj visos spinteles aukstai kabo (apie 60cm.), o Amerikoj apie 35-40cm., tai kazkaip patogiau viskas, kai zemiau reik pasiekt kazka. Ir fotkese galima i ta atkreipti demesi.
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 18, 18:04)
Cia apie toki leksciu laikikli sneki?
user posted image
bet tokiu atveju jau nebetilps stalcius irankiams... o kodel nori leksciu laikiklio?

Pas mus stalčius įrankiams atskirai, virš lėkščių stalčiaus. O laikyklio būtent tokio dairaus - patogiau, jei svarbu, kurią lėkštę paimti (pas mus gi kiekvienas vaikas "savo" lėkštes turi doh.gif ), nereikia iš krūvos apačios traukti. Bet be laikiklio daugiau lėkščių telpa (čia man taip kažkurioje furnitūros parduotuvėje išaiškino). Ir pripratau jau beveik...
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 01 18, 20:03)
Pas mus stalčius įrankiams atskirai, virš lėkščių stalčiaus. O laikyklio būtent tokio dairaus - patogiau, jei svarbu, kurią lėkštę paimti (pas mus gi kiekvienas vaikas "savo" lėkštes turi doh.gif ), nereikia iš krūvos apačios traukti. Bet be laikiklio daugiau lėkščių telpa (čia man taip kažkurioje furnitūros parduotuvėje išaiškino). Ir pripratau jau beveik...

nu jo, patogiau, bet ir paprastai visai gerai man tos lekstes, paklojai gumine servetele dugne kad lekstes neslankiotu ir vsio thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 18, 19:53)
Indruciuk, rodyk visus pribumbasus, ka esi prisiseivinus biggrin.gif ...

dar man patinka,kad stalciu (servo drive stalciu sistema)nereikia traukyti, juos palietei su ranka(o geriausiai kelenu ar dubce biggrin.gif ) ir jie atsidaro,lygiai taip pat uzsidaro thumbup.gif
http://www.blum.com/...30/60/index.php

o daugiau jokiu pribumbasu neturiu prisiseivinus, vis planuoju ,kas kuriame stalciuje bus, kad apsispresti ar reikia virsutiniu spinteliu ar ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 18 sausio 2010 - 19:13
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 18, 19:25)
dar man patinka,kad stalciu (servo drive stalciu sistema)nereikia traukyti, juos palietei su ranka(o geriausiai kelenu ar dubce  biggrin.gif ) ir jie atsidaro,lygiai taip pat uzsidaro  thumbup.gif

o daugiau jokiu pribumbasu neturiu prisiseivinus, vis planuoju ,kas kuriame stalciuje bus, kad apsispresti ar reikia virsutiniu spinteliu ar ne...

Kiek tas pribumbasas? MB sake zino kas tures, tai vaziuosim paziuret ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 18, 20:30)

Kainu nezinau...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 18, 20:25)

Mes tokius turim, bet ne virtuvej, o miegamajam, didelej komodoj, vienas jau sugedo, nes grudau per daug turinio i ta stalciu doh.gif
Atsakyti
sveikutes

pas mus ie geles tiesiog klesti ant tu sildomu grindu, tiek fikusas, tiek orchideja, tiek pinigu medis oho kad auga thumbup.gif
Atsakyti
BALTIKE, tavo az pilna ax.gif
Atsakyti
Mergaites, sakykite kokios spalvos langu remai yra pas jus is vidaus? pas mane is lauko auksinio azuolo spalva. galvoju ir viduj tokia pacia daryti, o gal visgi balta? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 01 18, 21:13)
Mergaites, sakykite kokios spalvos langu remai yra pas jus is vidaus? pas mane is lauko auksinio azuolo spalva. galvoju ir viduj tokia pacia daryti, o gal visgi balta?  doh.gif

pas mane balti langai is vidaus... kazkaip nusnekino visi,kad lengviau viska derinti prie baltu, sviesiau atrodo, bet dabar gal noreciau tokios pat spalvos kaip ir is isores g.gif Arba cia man kaip visada- noriu to, ko neturiu,o kai turiu- nebenoriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 18, 20:30)

Tai paziuret baldu salone galima, kur virtuviniais prekiauja. Ir kaina tuo paciu suzinoti mirksiukas.gif Siaip reikia ju tik tuo atveju,jei be rankeneliu stalcius darai, o jei su rankenelem tai kitas "pribumbasas" reikalingas- kur tyliai prisitraukia biggrin.gif dar edituke mums zadejo isduoti paslapti kas pas ja per a le blumai, kur zymiai pigesni g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 18 sausio 2010 - 20:38
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 18, 19:25)

dar man patinka,kad stalciu (servo drive stalciu sistema)nereikia traukyti, juos palietei su ranka(o geriausiai kelenu ar dubce  biggrin.gif ) ir jie atsidaro,lygiai taip pat uzsidaro  thumbup.gif

Man rodos šitą pribumbasą man kažkurioj parduotuvėj rodė, tai tą sistemą reikia jungti prie elektros, vien varikliukas tai sistemai kainuoja 500Lt smile.gif

Stiprybės Iewikei 4u.gif
Baltike, reiks mums kada su vaikais meetą padaryt, prisimint senus laikus bigsmile.gif
Atsakyti