Labukas,
Rytine Kava, prasivaliau dėžutę truputį ir tel. savo parašiau, nes tiek šiandienos popietei, tiek rytojaus rytui reikaliukų nemažai turiu, tai SM nesėdėsiu.
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 18, 20:38)
pas mane balti langai is vidaus... kazkaip nusnekino visi,kad lengviau viska derinti prie baltu, sviesiau atrodo, bet dabar gal noreciau tokios pat spalvos kaip ir is isores
Aš I aukšte baltais langais patenkinta, o va II aukšte jie man ne į temą - stoglangiai medis, durys ąžuolo imitacija, dieninių užuolaidų nėra, absoliučiai nieko balto...
QUOTE(Loreli @ 2010 01 18, 20:46)
Baltike, reiks mums kada su vaikais meetą padaryt, prisimint senus laikus
Būtinai

. Atšvenčiame gimtadienius ir susirašome, gerai?
QUOTE(Dzesika @ 2010 01 18, 21:12)
As irgi noriu stoglangio miegamajame,nes bus tamsiausias kambarys,o ir taip pat zvaigzdes noriu matyti

tai turiu apsispresti kol nera stogas apsiltintas ir bijau,kad pasidariusi nesigaileciau

nes kai pagalvoji,kad per liuti tikrai nekoks garselis turetu buti
Ne koks garselis gal tik per krušą. Ir kai suledėjęs sniegas nuo stogo slenka... Prisiminiau, pas giminaičius nakvodami nusprendėme, kad į skardinį stogą lietus kur kas garsiau barška, nei į stoglangį.
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 19, 00:43)
Pasitaiko, kad žmonės skundžiasi, juos blogai veikia vadinamosios dienos" šviesos - liuminescencinės - lempos, tačiau jie nesupranta, kodėl. Priežastis paprasta - jos spinduliuoja tą patį radiacijos tipą, kaip ir katodiniai monitorių kineskopai. Juose aptikta kenksmingų žmogui toksinų: fosforo (naudojamo vamzdelio vidaus paviršiui dengti) ir gyvsidabrio garų. Jos iki šiol neuždraudžiamos naudoti, nes yra daug pigesnės ir ekonomiškesnės, todėl įrengiant minėtą apšvietimą negalvojama apie padarinius.
Ai, nerašyk... MB praktiškai visur dienos šviesos lempas sudėjo, nors pradžioje aš prieš jas piestu stojaus. Sakė, keis į ledus, kai tie atpigs. Beje, tų dienos šviesos dabar visokių atspalvių yra - gelsva šviesa manęs neerzina, nors nuo baltos oda šiaušiasi. Beje, katilinėje, bent jau dujas naudojant, (ir lyg garažuose taip pat) kažkokie spec. šviestuvai turi būti, kurie tik dienos šviesos lempas naudoja.
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 19, 01:49)
O tuo metu halogeninio 300 W šviestuvo viena valanda kainuoja 9 centus.
Va, dėl šios priežasties pas mus name nei vieno halogeno. Oi, meluoju - virš darbastalio visgi turiu

, perkant MB neapsižiūrėjo, o paskui jau nusileido, nebegrąžino, nes šviestuvas jam labai prilipo.