Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(dier @ 2010 01 18, 20:13)
Mergaites, sakykite kokios spalvos langu remai yra pas jus is vidaus? pas mane is lauko auksinio azuolo spalva. galvoju ir viduj tokia pacia daryti, o gal visgi balta?  doh.gif

balti, taip lengviau po to derinti viska ax.gif
Atsakyti
Mergaites, sakykite kokios spalvos langu remai yra pas jus is vidaus? pas mane is lauko auksinio azuolo spalva. galvoju ir viduj tokia pacia daryti, o gal visgi balta?  doh.gif

Balta, bet jei nebus uzuolaidu, gal tada ir nea g.gif , na jei remas matysis ne per uzuolaidas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 18 sausio 2010 - 21:11
QUOTE(sania @ 2010 01 18, 13:11)
-Kazkaip ir as esu pries stoglangius. Butu mano valia ju nebutu nei miegamajam, nei vaiku kambariuose.

QUOTE(Baltike @ 2010 01 18, 13:24)
O aš stoglangiu miegamajame neatsidžiaugiu. Pirmiausia dėl šviesos, aišku. Dėl to, kad debesuotumą ryte užuolaidų neatitraukus galiu nustatyti (o nuo oro sąlygų labai dažnai mano kėlimosi laikas priklauso smile.gif ). Be to naktį prabusti ir matyti žvaigždes virš galvos labai romantiška

As irgi noriu stoglangio miegamajame,nes bus tamsiausias kambarys,o ir taip pat zvaigzdes noriu matyti biggrin.gif tai turiu apsispresti kol nera stogas apsiltintas ir bijau,kad pasidariusi nesigaileciau g.gif nes kai pagalvoji,kad per liuti tikrai nekoks garselis turetu buti unsure.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 18, 14:14)
DZESIKA, o jus ortakius vedziojot ar del grozio bus zidinys? Kampinis ar nea pas jumi?

Zidinys bus ne kampinis,ortakius vedziosim pirmame aukste,kad gryze po ilgesnio laiko i namus galetumeme greitai pasisildyti namucius,o nesalti beliaukiant kol katilas uzkaitins,mano nuomone zidinys ir grazu ir naudingas smile.gif

QUOTE(Baltike @ 2010 01 18, 14:24)
O Iewike jau trijų savaičių dukrytę turi, tik mažiukei su širduke rimtos problemos.

Duok dieve,kad jos dukrytei viskas butu gerai wub.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 18, 15:32)
Kazkaip norisi protingai pasideti prieskonius, nes dabar stovi vieni uz kitu ir nesimato kas ten yra doh.gif
Esu maciusi isvaziuojama toki apacioj, siaura, na kaip buna tarpas ranksluosciams, nezinau ar supratot, bet visai nepatogu, kai reikia lenktis iki zemes susirasti tuos savo prieskonius.

Labai geru ideju davei thumbup.gif o tai irgi galvoju kaip protingai tuos prieskonius susideti,o tai dabar as po juos makaluojuos issipila man jie,kitus visai uzmirstu,kad turiu doh.gif

Pas mus is vidaus balti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 18 sausio 2010 - 21:14
dier aš daryčiau tikrai ne baltus.. neįsivaziduoju prie ko derinčiau baltus g.gif .. gal nebent vonioje derėtų prie kriauklių, o kambariuose pas mane baltos spalvos beveik nėr smile.gif ..

iewike laikykitės 4u.gif

uogute a bene namą parduodat?
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 01 18, 20:46)
Man rodos šitą pribumbasą man kažkurioj parduotuvėj rodė, tai tą sistemą reikia jungti prie elektros, vien varikliukas tai sistemai kainuoja 500Lt smile.gif

Gal apseisiu as be sito pribumbaso lotuliukas.gif

QUOTE(Dzesika @ 2010 01 18, 21:12)
As irgi noriu stoglangio miegamajame,nes bus tamsiausias kambarys,o ir taip pat zvaigzdes noriu matyti biggrin.gif  tai turiu apsispresti kol nera stogas apsiltintas  ir bijau,kad pasidariusi nesigaileciau g.gif  nes kai pagalvoji,kad per liuti tikrai nekoks garselis turetu buti unsure.gif
Zidinys bus ne kampinis,ortakius vedziosim pirmame aukste,kad gryze po ilgesnio laiko i namus galetumeme greitai pasisildyti namucius,o nesalti beliaukiant kol katilas uzkaitins,mano nuomone zidinys ir grazu ir naudingas smile.gif
Labai geru ideju davei thumbup.gif  o tai irgi galvoju kaip protingai tuos prieskonius susideti,o tai dabar as po juos makaluojuos issipila man jie,kitus visai uzmirstu,kad turiu doh.gif

O esi bent girdejus kaip barska tas stoglangis nuo lietaus?
Del ortakiu, kad greit susiltumet, gera ideja drinks_cheers.gif . O koks pagrindinis sildymas jusu?
Ir kaip nusprendei det tuos prieskonius? As nezinau, ar durelese ar spintelej tipo ant laiptuku g.gif .
Atsakyti
DZESIKA, cia 9 rusiu zidiniu apdailos:
http://www.zidiniume.../Plytiniai.html (virsuj mazos nuotraukytes, pasirinkt reik)
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 18, 23:07)
O esi bent girdejus kaip barska tas stoglangis nuo lietaus?
Del ortakiu, kad greit susiltumet, gera ideja drinks_cheers.gif . O koks pagrindinis sildymas jusu?
Ir kaip nusprendei det tuos prieskonius? As nezinau, ar durelese ar spintelej tipo ant laiptuku g.gif .

Va kad neteko girdeti kaip barska unsure.gif bene reikes ieskoti pas ka yra stoglangis ir naktele praleisti per lietu,tik kad kada to lietaus besulauksim biggrin.gif
Pas mus kieto kuro katilas smile.gif
O del prieskoniu tai man visai nieko variantas ant laiptuku,bet aisku as kaip visada tik paskutine minute nuspresiu kaip daryti,nes dar galveleje nesudeliojau koki konkreciai darysiu virtuvini doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 18, 23:28)
DZESIKA, cia 9 rusiu zidiniu apdailos:
http://www.zidiniume.../Plytiniai.html (virsuj mazos nuotraukytes, pasirinkt reik)

Aha as jau cia plavinejau biggrin.gif gan neblogu variantu yra smile.gif ir man atrodo tie variantai kur su klijuota apdaila visai nebrangiai iseitu ir neblogai atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 18 sausio 2010 - 23:53

pas mus iš lauko auksinis ąžuolas, o iš vidaus balti 4u.gif
Atsakyti
Oi blyn, dabar apie apsvietima domiuos, tai vajey, visas apsvietimas priklauso kur ji sudesi ir ka tu ten susuksi. Tai ledai, tai halogenines lemputes, tai kaitrines, liuminescensines, kaitrines, kaitinamosios, fluorescensines (cia tos ilgos, plonos, beje jos tinka tik ten kur ilgai dega sviesa (retai junginejama), o MB i garaza tokias galvojo g.gif ).
Cia apie sklypo (lansafto biggrin.gif ) apsvietima.
http://lt.lt.allcons.../1/article/2840

Vakar knygyne skaiciau, kad vonioj geriausia 2 lempos is sonu veidrozio, nes jei 1 is sono ar virsaus tai mes seseli ant veido, normaliai nepasidazysit. Ir kad butu veido lygy. O lubose kad nebutu tiesiai virs galvos kokia ileista i lubas (o as butent taip ir norejau daryt blink.gif , taigi reik dometis toliau g.gif ).............
Atsakyti
blink.gif
Pasitaiko, kad žmonės skundžiasi, juos blogai veikia vadinamosios „dienos" šviesos - liuminescencinės - lempos, tačiau jie nesupranta, kodėl. Priežastis paprasta - jos spinduliuoja tą patį radiacijos tipą, kaip ir katodiniai monitorių kineskopai. Juose aptikta kenksmingų žmogui toksinų: fosforo (naudojamo vamzdelio vidaus paviršiui dengti) ir gyvsidabrio garų. Jos iki šiol neuždraudžiamos naudoti, nes yra daug pigesnės ir ekonomiškesnės, todėl įrengiant minėtą apšvietimą negalvojama apie padarinius.
..

ILONA24, kaip einas smile.gif ? matau skaitai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 19, 00:21)
Oi blyn, dabar apie apsvietima domiuos, tai vajey,

A tavo galvyte atlaikys tiek informacijos....vartai,elektra ,apsvietimai,zidiniai... lotuliukas.gif biggrin.gif mano jau seniai butu sutinus,todel po biski domiuosi biggrin.gif
Atsakyti
oi doh.gif na ir informacijos,vos speju copy paste daryt,tik neaisku kada visos tos informacijos prireiks smile.gif
dabar skaitineju,nes idomu ir labai noriu namo,tikiuosi pavasari pradesim po biski judet toliau g.gif
Atsakyti