Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(axa @ 2010 01 19, 15:55)
matau kad apie signalizacijas diskutuojate,
pas mus padarė kad signalizaciją galima priduoti/išjungti ne tik kodu, bet ir distanciniu pulteliu. Na taip, dar vienas pultelis 'į kolekciją'  doh.gif  Bet tai išsprendžia garažo apsaugos pridavimo problemą. Išvažiuoji iš garažo, ir tik tada įjungi signalizaciją mygtuko paspaudimu. Grįžus taip pat.
papildau kad čia ne atskirai garažo signalizacija, o viso namo apsauga taip valdoma. Atskiro signalizacijos pulto garažui nėra

mūsų kaimynas tokį turi. visada girdžiu kai jie grįžta, supypsi išorinė sirena.. esu girdėjus, kad toks išėjimas nėr saugu, tipo vagys gali sugaudyt bangas išeinančias iš namo į pultelį.. ale kiek tame tiesos - nežinau.. gal tik briedas. tiesa, pas mus pultelis garaže, įsijungia signalkė vienu paspaudimu tai kažkaip nėr nepatogu

ale kokios čia visos išsiblaškiusios hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 19, 17:55)
matau kad apie signalizacijas diskutuojate,
pas mus padarė kad signalizaciją galima priduoti/išjungti ne tik kodu, bet ir distanciniu pulteliu. Na taip, dar vienas pultelis 'į kolekciją'  doh.gif  Bet tai išsprendžia garažo apsaugos pridavimo problemą. Išvažiuoji iš garažo, ir tik tada įjungi signalizaciją mygtuko paspaudimu. Grįžus taip pat.
papildau kad čia ne atskirai garažo signalizacija, o viso namo apsauga taip valdoma. Atskiro signalizacijos pulto garažui nėra

aha man sita ir elektrikai siule, taip sakiau ir darysiu, tik idomu ar auksarankiai neisigudrins atrakint namo signalizacijos nu gatves su kokiu savo pulteliu. nes masinas tai jie atrakina, nera sako sunku tai padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 01 19, 16:04)
aha man sita ir elektrikai siule, taip sakiau ir darysiu, tik idomu ar auksarankiai neisigudrins atrakint namo signalizacijos nu gatves su kokiu savo pulteliu. nes masinas tai jie atrakina, nera sako sunku tai padaryt  g.gif

nu va vadinasi yra tokia nuomonė.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 01 19, 17:02)
mūsų kaimynas tokį turi. visada girdžiu kai jie grįžta, supypsi išorinė sirena.. esu girdėjus, kad toks išėjimas nėr saugu, tipo vagys gali sugaudyt bangas išeinančias iš namo į pultelį.. ale kiek tame tiesos - nežinau.. gal tik briedas. tiesa, pas mus pultelis garaže, įsijungia signalkė vienu paspaudimu tai kažkaip nėr nepatogu

Teoriškai - gal ir yra racijos,
bet pas mus niekas nesupypsi, o vagims dar reikėtų žinoti kad būtent tokiu būdu signalizacija yra valdoma, su kažkokia įranga sėdėti ir budėti, gaudyti tą signalą...Nemanau kad vagims kurie būtų tiek pasikaustę ir tokį didelį interesą turėtų pas mus pasisvečiuoti ir standartinė apsauga būtų kliūtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axa @ 2010 01 19, 16:10)
Teoriškai - gal ir yra racijos,
bet pas mus niekas nesupypsi, o vagims dar reikėtų žinoti kad būtent tokiu būdu signalizacija yra valdoma, su kažkokia įranga sėdėti ir budėti, gaudyti tą signalą...Nemanau kad vagims kurie būtų tiek pasikaustę ir tokį didelį interesą turėtų pas mus pasisvečiuoti ir standartinė apsauga būtų kliūtis smile.gif

na vagys sugeba daug ką išsiaiškinti.. bet iš principo sutinku - tokiomis priemonėmis vagys laužiasi kai žino, kad išsineš mulijonus smile.gif .. nelaikyk jo namie - ir bus ramiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 01 18, 21:37)

uogute a bene namą parduodat?

tikrai ne, net negalvojam unsure.gif is kur tokios kalbos?????? jaunepirma syk girdziu, kai gryzom artimieji sake girdeje?
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2010 01 19, 16:56)
Man tai butina mygtukas, del mano issiblaskymo doh.gif Arba pultelis turi buti prikaltas prie sienos biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Pas mus tai kazkokie "kuzios" ir "nafanios" gyvena, pradangina daiktus,o po kiek laiko jie atsiranda... ir telefonas mano po tris kartus per diena dingsta ir atsiranda rankinuke lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Del signalizaciju tai mes dedam nuo visokiu narkomanu ir siaip "smulkmes" apsisaugoti... o jei jau rimtai sugalvojo kas pasidarbuoti, tai nei jokia signalizacija, nei saugos tarnyba neapsaugos... o tie visi navarotai ,kad pultelis garaze, ar kad distancinis- tai tik savo patogumui, kad eilini karta subines pajudint nereiktu lotuliukas.gif
westa, as jau klausiau, o kaip yra su varteliu atrakinimu is lauko? na nubego vaikai pas kaimynus pabuti, grizta- ir kaip ieti? kodas yra ar irgi pultelis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 19 sausio 2010 - 17:45
QUOTE(uogute @ 2010 01 19, 17:38)
tikrai ne, net negalvojam  unsure.gif  is kur tokios kalbos??????  jaunepirma syk girdziu, kai gryzom artimieji sake girdeje?

kažkas mano vyrui sakė smile.gif .. nesidomėjau kas, ale kažkada čia važiavom, tai jis sako, va šitą namą parduoda smile.gif

indruciuk šiaip iš vidaus raktą galima įsikišti ir rakinėti, kai lauke esi arba visai neužrakinti kai vaikai lauke.. bent jau pas mane varteliai būna atrakinti kai vaikai su kaimynų vaikais pirmyn atgal malasi
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 01 19, 17:42)
kažkas mano vyrui sakė smile.gif .. nesidomėjau kas, ale kažkada čia važiavom, tai jis sako, va šitą namą parduoda  smile.gif

nu sakes unsure.gif doh.gif

ai tegu pliotkina, reik manyt ilgai dar pardavines biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2010 01 19, 18:45)
nu sakes  unsure.gif    doh.gif
ai tegu pliotkina, reik manyt ilgai dar pardavines  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

pas mus kvartale skelbimas įkaltas ,,perku namą arba sodybą", sakau gal kontaktus duot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2010 01 19, 19:38)
tikrai ne, net negalvojam  unsure.gif  is kur tokios kalbos??????  jaunepirma syk girdziu, kai gryzom artimieji sake girdeje?

biggrin.gif neimk i galva ,cia taip zmones ismasto kai mato kad namas stovi o nieks negyvena, tai ir prieina isvados kad parduoda, visi priprate buvo kad skuba statyti,skuba isikelti, o cia tuscia smile.gif
pas mane ir taip isvadas kaimynai buvo padare sako:- nesiskubinat turbut parduodat sakau nu neee, tai sako nu moketi paskola ir negyventi tipo labaii neprotinga blink.gif sakau kokia paskola sakau pirma kart girdziu tokia nesamone. tai jis man sako o kaip visi stato su paskolom didesnem ar mazesnem blink.gif
nu ir ka tokiam paaiskinsi kad ne visi vienodi, vistiek nesupras doh.gif tai numojau ranka ir tiek ,tegu galvoja ka tik nori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 01 19, 18:05)
biggrin.gif  neimk i galva ,cia taip zmones ismasto kai mato kad namas stovi o nieks negyvena, tai ir prieina isvados kad parduoda, visi priprate buvo kad skuba statyti,skuba isikelti, o cia tuscia  smile.gif

arba galvoja pinigu nebeturi kad sustabde statybas biggrin.gif arba kad bankui neissimoka biggrin.gif

Ar tu trinkeliu dar nesidejai?
Atsakyti