Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(uogute @ 2010 01 19, 21:16)
arba galvoja pinigu nebeturi kad sustabde statybas  biggrin.gif  arba kad bankui neissimoka  biggrin.gif 
Ar tu trinkeliu dar nesidejai?

nu ne dar nedejau,bet butinai per vasara turesiu sudet,nes rudeny ketinu gyvent, tai neklamposiu gi po molyna biggrin.gif sake trinkeliu galima gaut us 20-30lt uz m2, o darbas tai 10lt uz m2, nu dar neaistu kiek to zvyriuko reiks ir borteliu.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 01 19, 19:42)
indruciuk šiaip iš vidaus raktą galima įsikišti ir rakinėti, kai lauke esi arba visai neužrakinti kai vaikai lauke.. bent jau pas mane varteliai būna atrakinti kai vaikai su kaimynų vaikais pirmyn atgal malasi

vistiek nelabai supratau... tai raktas paprastas yra kad atsirakinet is gatves? nu kai malas suprantu, galim atrakintus palikti, bet kai grizta is mokyklos? rakta nesiotis nuo varteliu?
skubanti, gal vyras tavo ka zino?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 19, 19:59)
vistiek nelabai supratau... tai raktas paprastas yra kad atsirakinet is gatves? nu kai malas suprantu, galim atrakintus palikti, bet kai grizta is mokyklos? rakta nesiotis nuo varteliu?
skubanti, gal vyras tavo ka zino?

As irgi nieko nesuprantu su tais varteliais, kaip, is kur juos atrakint doh.gif lotuliukas.gif

O as skaitau apie apsvietima, nes reik kazkaip kuo daugiau pragalvot visas patalpas cool.gif
Atsakyti
Na as zinoma jau dedu pavyzdi pagal savo skoni ax.gif

Man labai maloni sviesa yra torseru (tie kur stovi ant zemes ir aukstyn sviecia), o jei dar sviesa reguliuojama (su papildoma nesamone is "ikea"), tai galvoju salone det btinai torsera, miegamajam, ofise.
Grazu man tokios lempos, o ta auksta ant zemes iskart imciau i miegamaji bigsmile.gif , beje 500$, tai pagal lietuviskas kainas turbut normaliai g.gif . Tik vat gaila, kad Amerikos srove netinka, o ten tiek grozybiu....
GAL KAS ZINOT KOKIU TINKLAPIU, KUR NEREIKTU KEIST TU VISOKIU ITAMPU LEMPOMS.............

user posted image
Atsakyti
Sveikos, po biski musu statybos juda, siandiena pridave ka turejo statybininkai is pardavejo puses pakesti. Dizaineris brezinukus padare tai aptarem visa isplanavima, pora geru minciu dave, kuo patys tikrai nesugalvuotumem. 4u.gif Ryt santechnikai atvazioja, jau galim brigada issirinkti ir sildyma isvedzioti. Gal kas gerus santechnikus patars? Is daugiau lengviau rinktis blush2.gif

QUOTE(uogute @ 2010 01 19, 18:38)
tikrai ne, net negalvojam   unsure.gif  is kur tokios kalbos??????  jaunepirma syk girdziu, kai gryzom artimieji sake girdeje?

Sveika, pasirodo mes pazistamos mirksiukas.gif mano foto albume yra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samta0204: 19 sausio 2010 - 22:57
QUOTE(Samta0204 @ 2010 01 19, 22:53)
Dizaineris brezinukus padare tai aptarem visa isplanavima, pora geru minciu dave, kuo patys tikrai nesugalvuotumem.

Gal pasidalintum su tom keliom mintim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 20, 00:03)
Gal pasidalintum su tom keliom mintim  blush2.gif

jos tinka kokreciai musu namui, kad koridoryje spinta didele su landu padaryti, kad kabyklos uzdaryti, ir vaiku kambaryje i viena kampa isprausti dvugule lova, o mes ten spinta norejom daryti, tai isprestu 3 vaiku miegojimo problema 4u.gif o apsvietim idejos sekantis etapas, kuris tau butu idomus 4u.gif
Atsakyti
O tas namas nuo pagrindinio kelio matosi gal bigsmile.gif , nes lyg matytas mums, vaziuojant i Truselius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 19, 21:01)
Man labai maloni sviesa yra torseru (tie kur stovi ant zemes ir aukstyn sviecia)

Pas mus miegamajame laikinai toks stovėjo (vietoje būsimo apšvietimo prie lovos) - kaip tik išvežėme prieš drabužinės montavimą. Man irgi labai patiko, tik nuo vaikų saugoti reikėjo, ypač nuo mažosios. Kai MB užsiminiau, kad norėčiau kažko panašaus prie lovos, tai tas iškart susiraukė - pasirašė tik ant staliukų pastatomiems šviestuvams geriausiu atveju (jam idealu sieninis apšvietimas). Žodžiu, dar mąstysime...

Na, bandysiu ir aš į Samtos0204 nuotraukytes žvilgtelti, jei mažoji leis dar...
Atsakyti
QUOTE(Samta0204 @ 2010 01 20, 00:53)
Sveikos, po biski musu statybos juda, siandiena pridave ka turejo statybininkai is pardavejo puses pakesti. Dizaineris brezinukus padare tai aptarem visa isplanavima, pora geru minciu dave, kuo patys tikrai nesugalvuotumem. 4u.gif Ryt santechnikai atvazioja, jau galim brigada issirinkti ir sildyma isvedzioti. Gal kas gerus santechnikus patars? Is daugiau lengviau rinktis blush2.gif
Sveika, pasirodo mes pazistamos mirksiukas.gif mano foto albume yra 4u.gif

Labas,

Mums visai patiko musu santechnikai gana tvarkingi ir ramus ir kiek matom (nes dar nesinaudojom) tai darba atliko gerai. +370 60980099 Arunas
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 20, 09:47)
Labas,

Mums visai patiko musu santechnikai gana tvarkingi ir ramus ir kiek matom (nes dar nesinaudojom) tai darba atliko gerai. +370 60980099 Arunas

Kaip gali patikti jei dar patys nesinaudojot jo paslaugom g.gif Aš negalėčiau rekomenduot kol pas mus nepadirbtų, pas vienus gali gerai padaryti, o pas kitus ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2010 01 20, 12:09)
Kaip gali patikti jei dar patys nesinaudojot jo paslaugom  g.gif Aš negalėčiau rekomenduot kol pas mus nepadirbtų, pas vienus gali gerai padaryti, o pas kitus ne  smile.gif

Turiu omeny tai, kad patiko darbo kokybe, tvarkingai dirbo be jokiu "issidirbinejimu" kaip daugelis statybininku siais laikais biggrin.gif Ir ka turejo padaryt ta ir padare smile.gif Daugiau nieko negaliu pasakyt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rutulyte @ 2010 01 20, 12:09)
Kaip gali patikti jei dar patys nesinaudojot jo paslaugom  g.gif Aš negalėčiau rekomenduot kol pas mus nepadirbtų, pas vienus gali gerai padaryti, o pas kitus ne  smile.gif

Beje turejau omeny nesinaudojom dar klozetu, praustuvais ir t.t. ju kaip santechniku paslaugom tai naudojomes biggrin.gif
Atsakyti