Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(skubanti @ 2010 01 19, 09:16)
1) Automatinei sitemai turi buti atvestas vienas kabelis maitinimui prie vienos varcios  3x1,5mm² (trigyslis, pusantro kvadrato). Taip pat reikia nuvesti kabeli ir prie kitos varcios. Galima pakloti slanga tarp vartu stulpu.
2) Taip pat  dar vienas laidas turi buti atvestas mygtukui 2x0.75mm². Mygtukas reikalingas norint vartus valdyti ne tik pulteliu ( kuris daznai paliekamas automobilyje),  patartina mygtuka isirengti prie lango per kuri matosi kiemo vartai, kad atvaziavus sveciams nereiketu ieskoti pultelio o atidaryti mygtuku kuris visada yra toje pacioje vietoje.
3)O del pasikalbejimu varteliams ju yra visokiausiu, taip kad perkant turite issiaiskinti, ka ir kiek reikai prasivesti.

Dar klausimukas ax.gif ?
O tai varteliams, kad is namu atidaryti, reikia laido dar vieno kaip vartams 3x1.5 ??

QUOTE(sania @ 2010 01 19, 11:04)
Va is grozio-praktines puses tai galiu pasisakyt, kad:
-mes sudejom apsvietima lubose palei tv siena, viskas ok tv nemaiso, bet visada galvojom det lentyna virs tv nes kazkaip labai tuscia ta siena, Ir kai pabandem paziuret kaip atrodys ta lentyna, pasirodo, kad sviesa meta nuo tos lentynos seseli ant sienos doh.gif Tai atpuole lentynos variantas.
-jei miegamajam desit virs lovos bra, isstudijuokit kokiam aukstyje jos turi but. Pas mus (na cia mano nuomone MB kaip visada jam viskas gerai doh.gif ) gavosi per aukstai doh.gif
Na dar masatu ka cia patarus g.gif

Oba, galvojau det virs zidinio, bet ten atsimustu i zidinio lentyna doh.gif
Miegamajam pastatomos bus ant tumbu.

Kas dar ka galit patart bigsmile.gif . Ilonux, Westa, kitos, na kur labai gerai sugalvojot, o gal kur truksta ax.gif .
Dar vat skaiciau, kad jei ilgam kolidoriuj sudedi lempas per viduri lubu ilga eile, tai dar labiau pailgas kolidorius atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 19, 14:39)

Kas dar ka galit patart bigsmile.gif . Ilonux, Westa, kitos, na kur labai gerai sugalvojot, o gal kur truksta ax.gif .

mano akimis svarbiausia nepersistengti su tom lempom.. daugiausiai dėmesio skirčiau tom zonom, kuriom realiai reikalingas geras apšvietimas . pas mane svetainėje bent penki skirtingi apšvietimo šaltiniai ant lubų , ir dar viena pastatoma lempa ant komodos.. realiai naudoju per pus mažiau unsure.gif Virtuvėje pvz yra 6 halogenai virš virtuvinio kampu sudėti, ir virš stalo pakabintos trys nuleidžiamos lempos.. o pagrindinio apšvietimo laidas iki šiol kabo nenaudojamas.. akivaizdu, kad užtenka man apšvietimo nuo langų ir esamų lempų..

sania bra virš lovos kambinamas tokiame aukštyje, kad pasikėlus iš gulimos padėties eitų su ranka pasiekt išjungėją.. ir ne taip žemai, kad neįsitrenkt į galvą smile.gif.. turit lovas namie? va ir pasimatuokit atsigulę koks tas aukštis patogiausias gaunasi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(skubanti @ 2010 01 19, 14:31)
Pas mus tamsi  langu spalva (mahagoni). Nes dar nezinau kaip bus su uzuolaidom, gaila bus uzdengti vaizda pro langa smile.gif Tik gailiuosi kad vonios kambary nedejom baltos is vidaus, tai dabar suku galva kaip ten reiks viska suderinti

o kokie baldai bus? manau tikrai suderinsi ką nors.. kilimukai, muilinės ( dabar visokių medinių būna) galų gale rankšluosčius rudus pasikabinsit smile.gif
Atsakyti
buvau statybose siandien, tai klausiaiu savo meistreliu del signalizacijos pulteliu. Sake isiaiskins, ar geriau dar viena pulteli garaze statyti, ar galima uzsiprogramuoti ilgesni "isijungimo atidejima", kad speti is tamburo iki masinos nulekti ir dar isvaziuoti biggrin.gif ...

Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 19, 15:39)
Dar klausimukas ax.gif ?
O tai varteliams, kad is namu atidaryti, reikia laido dar vieno kaip vartams 3x1.5 ??

na pas mane varteliu atidarimas bus padarytas ant domofono, o vartu "atidarytuvas" salia..
Atsakyti
manau, kad pultelyje gali nustatyt kokį tik nori ,,pasitraukimo" laiką g.gif

o kam atidarymas vaetų atskirai mygtuku g.gif .. gi lygiai taip pat galima vartus pulteliu atidaryt kaip ir grįžtant g.gif ..
Atsakyti
[quote=Rytine Kava,2010 01 19, 15:39]
Dar klausimukas ax.gif ?

Vyras atsake taip: reikia zinoti kokie irenginiai bus prie varteliu: elektomagnetine spyna?, domofonas?, videofonas?, skambutis?

Papildyta:
QUOTE(westa @ 2010 01 19, 15:50)
o kokie baldai bus? manau tikrai suderinsi ką nors.. kilimukai, muilinės ( dabar visokių medinių būna) galų gale rankšluosčius rudus pasikabinsit  smile.gif

Na taip ir mastau kad ant ivairiu detaliu suzaisiu ir bus super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 01 19, 16:14)
manau, kad pultelyje gali nustatyt kokį tik nori ,,pasitraukimo" laiką  g.gif

o kam atidarymas vaetų atskirai mygtuku  g.gif .. gi lygiai taip pat galima vartus pulteliu atidaryt kaip ir grįžtant  g.gif ..

Westa, o kur jus laikot pultelius kai namie esat? as ko klausinejau, tai visi kartu su masinos raktais laiko, vadinasi rankinuke (arba net masinoj)... na tai ir sumasciau,kad jei seneliai atvaziuoja, musu ner namie, tai vaikas paspaudes ta mygtuka gali vartus atidaryti (cia tik pvz.) o gal tikrai nereikia to mygtuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 19, 15:23)
Westa, o kur jus laikot pultelius kai namie esat? as ko klausinejau, tai visi kartu su masinos raktais laiko, vadinasi rankinuke (arba net masinoj)... na tai ir sumasciau,kad jei seneliai atvaziuoja, musu ner namie, tai vaikas paspaudes ta mygtuka gali vartus atidaryti (cia tik pvz.) o gal tikrai nereikia to mygtuko  g.gif

pas mus trys pulteliai - du mašinose ir vienas virtuvėje.. pultelis tikrai patogiau nei mygtukas stacionarus.. juo ir iš antro aukšto atidaryt gali ir lauke jei esi, gali įsimest į kišenę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 01 19, 16:26)
pas mus trys pulteliai - du mašinose ir vienas virtuvėje.. pultelis tikrai patogiau nei mygtukas stacionarus.. juo ir iš antro aukšto atidaryt gali ir lauke jei esi, gali įsimest į kišenę  mirksiukas.gif

gali ir is antro auksto atidaryti, ir is lauko,bet tada ta pulteli turi nesiotis visa laika su savim g.gif ir dar gali labai puikiai pamesti biggrin.gif Zinant musu seimos nariu issiblaskimo ypatumus- man geriau stacionarus...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 19, 15:43)
gali ir is antro auksto atidaryti, ir is lauko,bet tada ta  pulteli turi nesiotis  visa laika su savim  g.gif ir dar gali labai puikiai pamesti  biggrin.gif Zinant musu seimos nariu issiblaskimo ypatumus- man geriau stacionarus...

na žinoma, čia kaip kam patogiau smile.gif .. aš ji pasiimu tik kai žinau , kad kas žada atvažiuot.. būtų be ryšio lekiot iki pultelio į namus, ar sedėt prie jo kol kas atvažiuos, jei reik kur nueit.. smile.gif .. maniškiai jau va 4 metai nepasimetė tfu tfu tfu aišku.. tuo prisigirsiu ir prisišnekėsiu smile.gif
Atsakyti
matau kad apie signalizacijas diskutuojate,
pas mus padarė kad signalizaciją galima priduoti/išjungti ne tik kodu, bet ir distanciniu pulteliu. Na taip, dar vienas pultelis 'į kolekciją' doh.gif Bet tai išsprendžia garažo apsaugos pridavimo problemą. Išvažiuoji iš garažo, ir tik tada įjungi signalizaciją mygtuko paspaudimu. Grįžus taip pat.

papildau kad čia ne atskirai garažo signalizacija, o viso namo apsauga taip valdoma. Atskiro signalizacijos pulto garažui nėra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axa: 19 sausio 2010 - 15:57
Westa, manau kai kazkas atvaziuos i svecius tai tikrai pasiskambins, nu tikrai nereiks sedet prie to mygtuko.
Man tai butina mygtukas, del mano issiblaskymo doh.gif Arba pultelis turi buti prikaltas prie sienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 01 19, 11:04)
O turiu klausima:kas dedat is vidaus baltus langus, kokias tada palanges dedat (cia viena pazystama manes klause, tai as ne nezinojau kaip cia tada daro). Pas uosviene tai  ir palanges baltos, bet kiek vargo man su jom buvo doh.gif

Pas mus balti iš vidaus 4u.gif

Na dabar turim baltas palanges, tai tikrai jokio vargo nematau schmoll.gif

QUOTE(Raja28 @ 2010 01 19, 13:07)
o del tepimosi ir balta ir tamsi tepasi , na tik gal i akis taip nekrenta mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Kaip ir dėl dulkių ant grindų, tiek ant tamsių tiek ant šviesių tų dulkių tiek pat biggrin.gif
Atsakyti