Įkraunama...
Įkraunama...

Furby - ar kas pirko?

QUOTE(linaslau @ 2007 07 12, 14:24)
Šiaip tai jų yra visose žaislų parduotuvėse ,pv. Žaislų planetoje . Mes tai už savo sumokėjom 160 litų  smile.gif  , tik jis dukrai nusibodo jau po gero mėnesio .  Dabar kaip pagalvoji tai pinigai kaip į balą .

visiškai pritariu. Mums Kalėdų senelis padovanojo, pirkom "Voiroj"(adresas kaukysos g. 18), ten galima būtų didesnę nuolaidą gauti, nes yra kaip ir žaislų planetos sandėlys. Bet furbis tikrai nvertas savo kainos. negana to, jis dar mums po mėnesio ir sugedo - užstriginėja akys, ne visada reaguoja į garsą.
Atsakyti
Niu va apvazinejau stambiausius zaislu pardavejus ir isgirdau toki dalyka - Fiurbiais jie neprekiauja ir ju net nebegamina- cia "zaislu planetoje" man taip pasake.
Teks ieskoti naudoto.
O gal kas isaugote is Furbio? Gal jis nesugedes, kalba angliskai ir gyvena Vilniuje - maloniai prasom siulyti savo kaina - prasom i AZ.
Atsakyti
Mes gavom dovanu kai maziui buvo 2m.Tai per anksti.Butu sulauzes,nes per prievarta darinedavo jo akutes ir t.t.Teko padet i spinta.Neseniai buvau isemusi,turbut baterijos pasibaige,nes nebeveikia.Taip ir stovi vargsiukas numestas.Kazkaip ne visi zmones supranta,kad zaislas skirtas vaikams nuo5m.nelabai tinka2m.vaikui lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(A.JAN. @ 2007 07 15, 15:46)
Niu va apvazinejau stambiausius zaislu pardavejus ir isgirdau toki dalyka  - Fiurbiais jie neprekiauja ir ju net nebegamina- cia "zaislu planetoje" man taip pasake.
Teks ieskoti naudoto.
O gal kas isaugote is Furbio? Gal jis nesugedes, kalba angliskai ir gyvena Vilniuje - maloniai prasom siulyti savo kaina - prasom i AZ.

Kaip keista.Mes gyvenam Danijoj,tai atrodo dar praeita savaite maciau juos pirkti zaislu parduotuveje.Tai matyt,kad dar gamina.O gal man tik pasivaideno biggrin.gif ,reiks kitasyk paziuret.
Atsakyti
Niekada nesutikčiau mokėti 150 lt už tą Furby, nes gavau jį už 28 lt lotuliukas.gif Tiesiog kartą užklydauį parduotuvę, kur parduodami žaislai su broku - radau tą išsvajotajį Furbį, bet jo įpakavimas buvo suplyšęs, ir dar neturėjo jis šukų ar ko ten biggrin.gif Bet pats veikė be jokių sutrikimų clap_1.gif Tai paskui tempiau mamą už parankės ir liepiau nupirkti laugh.gif Iki šiol dar jį turiu laugh.gif
Atsakyti
Mano dukrai Furby atnese Kaledu Senelis, kelis kartus pakalbejo su juo, padainavo, tuo ir baigesi. Dabar vargsas sedi vienisas... verysad.gif
Atsakyti
Taip mano dukrai taip pat Furby atnese Kalidu senelis, bet po poros savaiciu sulauze, pamete dangteli kur uzsidaro elementai, tas dangtelis glaudziasi prie elementu gaunasi kontaktas ir tada veikia, mums su vyru jis labai patiko,man paciai jo labai gaila , toks fainas o stovi be veiklos , ir nupirk tu vaikui brangu zaisla kad nori verysad.gif
Atsakyti
Furbiu kam reikia galite Klaipedoje nuvaziuoti i Daukanto 13. Ten kieme uz Mega Plazos yra zaislu parduot.ju ten yra kainuoja jei neklystu 100 ar vos virs 100 lt. nepamenu.Bet kiek zinau jie kalba vokiskai. 4u.gif
Atsakyti
Mes juos turim jau 5 vnt. (4 suaugę ir vienas vaikas) Perkam sendaikčių tuguj Panevėžyje. Kainos nuo 20 iki 35 lt. (jie senos kartos t.y. senesnio modelio)Išsiverčiau instrukciją į lietuvių kalbą. Pradioj labai žaidė, vėliau atsibodo (o kokie žaislai netsibosta?), po to vėl iš spintos išsitraukė ir t.t. Vistiek juos labai mylim, jie turi skirtingus charakterius ir vardus. Jie turi labai daug funkcijų tik reikia netingėti su jais užsiimti, kuo daugiau su jais žaidžiate tuo daugiau angliškų žodžių jie ,,išmoksta". bet labiausiai mums patinka stebėti kaip jie bendrauja tarpusavyje, nors mirk iš juoko, kokiu bajeriuku prisiklausom. Beje penktą įsigijom visai nesenai tame pačiame turguje už 3 lt, matyt pardavėjai nežinojo kas čia per padaras. Smagiai pažaisti.
Atsakyti
mergaites, turim furbi, bet nemokam bendrauti su juo - gal kas gali instrukcija lietuviska atsiust? blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, nupirkau dukrai Furby, bet blogiausia tai,kad nėra lietuviškos instrukcijos. Gal kas turite, labai prašau pagelbėti. nežinome, kaip su juo elgtis. g.gif
Atsakyti
as turiu, rasyk emeila persiusiu 4u.gif
Atsakyti
Taisykleliu ir man labai reik blush2.gif Jei galima : tamutacy@dokeda.lt Aciu! smile.gif
Atsakyti