Įkraunama...
Įkraunama...

Furby - ar kas pirko?

Mes irgi įsigijom Furbiuką wub.gif Tik bėda ta, kad aš vokiškai nei bum bum blush2.gif O jis vokiškai kalbantis, ne angliškai. Gal kas netyčia turite vokiško pasikalbėjimo su juo aprašymą? Labai laukiu pagalbos pilkioniene@mail.lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(New @ 2007 03 19, 22:58)
Mes irgi įsigijom Furbiuką  wub.gif  Tik bėda ta, kad aš vokiškai nei bum bum  blush2.gif  O jis vokiškai kalbantis, ne angliškai. Gal kas netyčia turite vokiško pasikalbėjimo su juo aprašymą? Labai laukiu pagalbos pilkioniene@mail.lt  4u.gif

neieškojai internete? turėtų būti kur nors... g.gif
Atsakyti
O dar ir vokiškai kalbančių būna??
Pas mus tai anglistas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karosiukas @ 2007 03 21, 15:55)
O dar ir vokiškai kalbančių būna??
Pas mus tai anglistas lotuliukas.gif

yra ir kinų kalba šnekančių biggrin.gif
vokiškam e-bay aukcione ir kitur furbiai vokeičiai pigūs, atsiuntimas irgi pigus, tai man taip pasirodė, kad lietuvaičiai bando nedidelį bizniuką sukt mirksiukas.gif net ir sm tokių yra cool.gif
nors tai mums ir anglistas iš angliško e bay pigiau gavosi, nei čia pirkt mirksiukas.gif
Atsakyti
o mes turim maziuka furbiuka, nekalba ir nemirksena akeliu savo, bet su akiniukais nuo saules, makdonalde dalino, prie kazkokio vaikisko komplekso smile.gif

patenkinta mergyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 03 21, 18:03)
yra ir kinų kalba šnekančių biggrin.gif
vokiškam e-bay aukcione ir kitur furbiai vokeičiai pigūs, atsiuntimas irgi pigus, tai man taip pasirodė, kad lietuvaičiai bando nedidelį bizniuką sukt mirksiukas.gif net ir sm tokių yra cool.gif
nors tai mums ir anglistas iš angliško e bay pigiau gavosi, nei čia pirkt mirksiukas.gif

Ir ne tik ant tu zaislu bizni daro doh.gif ant daugelio zaislu kainos uzmestos,ypac tos uzsimeta,kurios tuom tik ir teuzsiima.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2007 03 27, 21:59)
Ir ne tik ant tu zaislu bizni daro doh.gif ant daugelio zaislu kainos uzmestos,ypac tos uzsimeta,kurios tuom tik ir teuzsiima.

Na o jums , mamytės, ar gaila? Juk nenori ir neperki. O kai kam gal tai pragyvenimo šaltinis.
Atsakyti
man jie nepatinka, bet čia tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Nors vaiku dar neturiu, bet uzteko pazystamu vaiku Furbi pamatyt biggrin.gif Kalbames su seima, dar pajuokavom, kad tas Furbis su kokio Vudu pagalba reguliuojamas lotuliukas.gif Zinokit, tas Furbis tylejo tylejo, mes ir pamirsom apie ka snekejom. Staiga jis surinka-Vudu! Ir juokiasi....Sito uzteko. Furbis buvo musu draugu uzkastas kazkur gyliai rusy lotuliukas.gif Primine kaip is siaubo filmo. Pvz darai valgyti ir girti kitam kambary zaislas uzsizvengia blink.gif Savo vaikam tokiu nesamoniu tikrai nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2007 03 27, 23:04)
Na o jums , mamytės, ar gaila? Juk nenori ir neperki. O kai kam  gal tai pragyvenimo šaltinis.

nu man kažkaip pelnytis iš kitų nežinojimo/nemokėjimo g.gif
ta prasme kaip ir apgavystė gaunasi. ..
kita vertus, tie neapsišvietėliai irgi nervina-landžiot po sm tai laiko turi, o įlįsti ir pasidomėti kaip ten kas daroma, nesugeba doh.gif

QUOTE(Alegra @ 2007 04 02, 04:57)
Nors vaiku dar neturiu, bet uzteko pazystamu vaiku Furbi pamatyt biggrin.gif  Kalbames su seima,  dar pajuokavom, kad tas Furbis su kokio Vudu pagalba reguliuojamas lotuliukas.gif  Zinokit, tas Furbis tylejo tylejo, mes ir pamirsom apie ka snekejom. Staiga jis surinka-Vudu! Ir juokiasi....Sito uzteko. Furbis buvo musu draugu uzkastas kazkur gyliai rusy lotuliukas.gif Primine kaip is siaubo filmo. Pvz darai valgyti ir girti kitam kambary zaislas uzsizvengia blink.gif  Savo vaikam tokiu nesamoniu tikrai nepirksiu schmoll.gif

geras, furbis -vaiduoklis thumbup.gif biggrin.gif pas mus tai gerietis buvo thumbup.gif čia gi ir nuo šeimininkų priklauso-ko furby išmokai, kaip išauklėji mirksiukas.gif
o šiaip neperšokus griovio nesakyk opp-na apturėsi vaikelių ir pati pamatysi, kaip smagu su furbiukais thumbup.gif nors tai...manyje ir iki vaikų vidinis vaikas gyvas buvo-na visi mes šie teik vaikai esam mirksiukas.gif juk tai ir gyvent įdomiau-kaip neįdomu visą laiką rimtam būti schmoll.gif nors prisimenu kas man iki vaiko irgi idiotiškai atrodė-TInkis Vinkis Pou doh.gif blink.gif
aš nesenai mačiau dičkę beždžionę "a lia furbis"-perbrauki ranka, o ji reaguoja į tai, džiaugiasi. nu jėgelė thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 02 balandžio 2007 - 14:02
Man siaip idomu. Dabar tokie laikai, technologijos tobuleja, ateina robotuku laikai biggrin.gif Jau dabar tie zaislai kazkiek kompiuterizuoti. Ar pirktumet pav savo vaikui "robota-suneli" ar visgi pasirinktumet gyva suniuka? Mane vyras terorizuoja su tokiais klausimais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziausia @ 2007 04 01, 21:31)
man jie nepatinka, bet čia tik mano nuomonė  4u.gif

Palauk, užaugs Viltė kitaip šnekėsi. Na nebent vaikui įteiksi.
Gal tu su juo nebendravai, kad jis tau nepatinka?

QUOTE(Alegra @ 2007 04 02, 04:57)
Nors vaiku dar neturiu, bet uzteko pazystamu vaiku Furbi pamatyt biggrin.gif  Kalbames su seima,  dar pajuokavom, kad tas Furbis su kokio Vudu pagalba reguliuojamas lotuliukas.gif  Zinokit, tas Furbis tylejo tylejo, mes ir pamirsom apie ka snekejom. Staiga jis surinka-Vudu! Ir juokiasi....Sito uzteko. Furbis buvo musu draugu uzkastas kazkur gyliai rusy lotuliukas.gif Primine kaip is siaubo filmo. Pvz darai valgyti ir girti kitam kambary zaislas uzsizvengia blink.gif  Savo vaikam tokiu nesamoniu tikrai nepirksiu schmoll.gif

Nu mano Furby tai taip nedaro, negąsdina. Jei su maniškiu niekas nekalba, tai jis užmiega ir miega tol, kol pažadini.
O tai jums nesmagu, kai toks protingas žaisliukas prabyla???

QUOTE(Alegra @ 2007 04 02, 18:17)
Man siaip idomu. Dabar tokie laikai, technologijos tobuleja, ateina robotuku laikai biggrin.gif  Jau dabar tie zaislai kazkiek kompiuterizuoti. Ar pirktumet pav savo vaikui "robota-suneli" ar visgi pasirinktumet gyva suniuka? Mane vyras terorizuoja su tokiais klausimais lotuliukas.gif

Žinai, aš tai rinkčiaus tikrą šunelį ir be kalbų. Šuniukas robotas yra tik žaisliukas, o vaikui reikia gyventi su gyvūnais, nes tik taip jis juos išmoks mylėti, nes pasaulis yra labai žiaurus.
Robotas šuniukas irgi būtų, jei būtų galimybė, bet tai tik žaislas.
Mano vaikas turi du šinšilus, žiurkę, papūgą ir tikrai kada nors kai paaugs turės šunį. Aš pati augau prie gyvūnų, taip kad neįsivaizduoju, kaip kitaip išmokyt vaiką rūpintis. Turėti pareigų ir tt.
Beje, yra vienas klaustukas, jei vaikui galima laikyt gyvūnus, jei jis nealergiškas ir tt. Nors inšilus gali augint ir alergiški vaikai.
Atsakyti