QUOTE(maziausia @ 2007 04 01, 21:31)
man jie nepatinka, bet čia tik mano nuomonė
Palauk, užaugs Viltė kitaip šnekėsi. Na nebent vaikui įteiksi.
Gal tu su juo nebendravai, kad jis tau nepatinka?
QUOTE(Alegra @ 2007 04 02, 04:57)
Nors vaiku dar neturiu, bet uzteko pazystamu vaiku Furbi pamatyt

Kalbames su seima, dar pajuokavom, kad tas Furbis su kokio Vudu pagalba reguliuojamas

Zinokit, tas Furbis tylejo tylejo, mes ir pamirsom apie ka snekejom. Staiga jis surinka-Vudu! Ir juokiasi....Sito uzteko. Furbis buvo musu draugu uzkastas kazkur gyliai rusy

Primine kaip is siaubo filmo. Pvz darai valgyti ir girti kitam kambary zaislas uzsizvengia

Savo vaikam tokiu nesamoniu tikrai nepirksiu
Nu mano Furby tai taip nedaro, negąsdina. Jei su maniškiu niekas nekalba, tai jis užmiega ir miega tol, kol pažadini.
O tai jums nesmagu, kai toks protingas žaisliukas prabyla???
QUOTE(Alegra @ 2007 04 02, 18:17)
Man siaip idomu. Dabar tokie laikai, technologijos tobuleja, ateina robotuku laikai

Jau dabar tie zaislai kazkiek kompiuterizuoti. Ar pirktumet pav savo vaikui "robota-suneli" ar visgi pasirinktumet gyva suniuka? Mane vyras terorizuoja su tokiais klausimais
Žinai, aš tai rinkčiaus tikrą šunelį ir be kalbų. Šuniukas robotas yra tik žaisliukas, o vaikui reikia gyventi su gyvūnais, nes tik taip jis juos išmoks mylėti, nes pasaulis yra labai žiaurus.
Robotas šuniukas irgi būtų, jei būtų galimybė, bet tai tik žaislas.
Mano vaikas turi du šinšilus, žiurkę, papūgą ir tikrai kada nors kai paaugs turės šunį. Aš pati augau prie gyvūnų, taip kad neįsivaizduoju, kaip kitaip išmokyt vaiką rūpintis. Turėti pareigų ir tt.
Beje, yra vienas klaustukas, jei vaikui galima laikyt gyvūnus, jei jis nealergiškas ir tt. Nors inšilus gali augint ir alergiški vaikai.