Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikių masažas ir mankšta

QUOTE(gustaute @ 2007 01 12, 14:36)
Labai pritariu nuomonei, kad masažuoti savo kūdikėlį turi ne svetimas žmogus, o mama ar tėtis. Aišku, jei yra sveikatos problemų ir reikia gydomojo masažo, tada kitas reikalas. O šiaip norėčiau pati tą tinkamai daryti. Gal kas žinote, ar Vilniuje yra kokie kursai ar pan kur pamokytų kaip reikia taisiklingai masažuoti mažylį.

Paskaityk čia apie kursus, kur moko kūdikių mankštos ir masažo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zozulia: 26 balandžio 2007 - 12:19
gal yra mamyciu kurios vezioja vaikucius i manksteles?butu idomu pasidalinti ziniom biggrin.gif mum prirase mankstas nes tinginuke mano mergyte dar nesivarto nesedi,ir tempia raumenis dabar jau eisim siandien 8 karta jau geriau butu idomu suzinot kaip kitoms sekas gal ka naujo suzinotumem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laura-jur @ 2007 06 13, 11:47)
gal yra mamyciu kurios vezioja vaikucius i manksteles?butu idomu pasidalinti ziniom biggrin.gif mum prirase mankstas nes tinginuke mano mergyte dar nesivarto nesedi,ir tempia raumenis dabar jau eisim siandien 8 karta jau geriau butu idomu suzinot kaip kitoms sekas gal ka naujo suzinotumem biggrin.gif

Mes ėjom ir į masažus ir į mankštas, manąjam labai jos patiko, ėjom dėl to kad esam laaabai dideli ir mums tik i nauda truputi pasportuot, o šiaip labai didelių bėdų neturėjo, ir vartomės ir sėdim, ir vaikščiojam už rankučių vedžiojami, tik dar atsisėst pats savarankiškai nemoka, ir ropot nelabai išeina, pilvukas trukdo blush2.gif
Atsakyti
As pati masazuoju, ir viskas tvaroj
Atsakyti
Pas mus i namus vaiksciodavo masaziste bigsmile.gif Mano varliukas gime neisnesiotas (35sav), todel manksteles mums buvo super dalykas thumbup.gif Siaip nebuvo ypatingai del kzko reikalinga, bet apskritai pastiprinom raumenukus, pastiprinom peciu juosta, zodziu, jei tik yra galimybiu, patarciau maziukam padaryt masazu bigsmile.gif
Atsakyti
Mes irgi važinėjom į mankštas rezultatas tikrai matosi,sustiprėjo raumenukai.Dabar po mankštų pradėjom baseiną lankyt irgi labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
maniskio raumenukai itempti buvo - po 5 masazu susitvarke, dabar einu privaciai, profilaktiskai. ziauriai sustiprejo vaikas - ropoja jau biski smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laura-jur @ 2007 06 13, 10:47)

mes i masaziukus vaikstom sian jau 4 kartas bus , per sia savaite ismokom atsistot lovelei daugiau ropot, manau padeda
Atsakyti
gal kas galetu pasakyt gera baseina vilniuje noriu su dukrele pradet lankyti, kiek mazdaug kainuoja? ir ar tiesa kad baseinai buna tik iki keliu mums ir mes maudytis negalim? ar yra tokiu baseinu kad galetu maudytis ir mamair vaikas? aciu is anksto
Atsakyti
Mes irgi lankom mankštas ir masažiukus. labai patinka, po užsiėmimų gerai miega. rezultatai akivaizdūs. daug judresnė, guvesnė pasidarė, ne tokia irzli, viena pabūna su žaislais. labai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, gal kas norite pasimokyti kūdykių masažo ir mankštos. "Sveika pradžia" šią savaitę organizuoja masažo mokymus
Mes jau buvome su savo mažium, tai mums labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(condoleeza @ 2007 03 05, 19:11)
Pas mus tai į namus kineziterapeutė ateina. Padaro leliai masažą, pamankština, ant kamuolio visaip išvartalioja. Po jos vizitų vaikutis tuoj pat lužta porai valandų. Aš labai patenkinta tomis mankštomis - akivaizdžiai stiprėja  raumenukai. Be to, labai patogu, kad viskas vyksta namuose.  thumbup.gif
Pati visos tos mankštos neatkartočiau, bet keletą pratimukų nusižiūrėjau mirksiukas.gif . T.p. parodė, kaip ant kamuolio mankštint. Mažai labai patinka ir man užsiėmimas.  lotuliukas.gif

sveiki,
mes labai ieškome į namus ateinančios kineziterapeutės Kaune. Gal būtų galima sužinot jūsiškės kontaktus? Gal sutiktų pramankštint 1-2 mėn kūdikėlį
Ačiū
Papildyta:
QUOTE(braskute_v @ 2007 03 05, 17:32)
Labutis,  4u.gif
Kaune, ortopediniame yra vaikų masažų ir mankštų kabinetas. Mes ten lankėm: ir masažavomes ir mankštinomes  thumbup.gif  Kadangi finansai leido, tai mes mokėjom ir lankėm, o šiaip visas norinčias mamytes mokina  4u.gif

dar perklausiu -ortopediniame, - tai centre, netoli autobusų stoties?
Ačiū už info
Atsakyti