o kokia zinot gal vairavimo mokykla Zirmunuose ar Siaures Miestely? planuoju vasara laikyt teises

kieta! labai dziaugiuosi!
 kieta! labai dziaugiuosi!  nors pati autoakademija man nepatinka
 nors pati autoakademija man nepatinka

Toliau - dėstytojas Stanislovas. Šmaikštus žmogus, toks prie bajerio, galima bet ko paklausti, tikrai atsakys ir nuoširdžiai padės su teorija, paskutinę pamoką prašėm duoti kuo daugiau užduočių, tai dar ir papildomai padirbėjom, matės kad jam rūpi mokiniai, stengėsi kad tik mes suprastume tas užduotis
 Toliau - dėstytojas Stanislovas. Šmaikštus žmogus, toks prie bajerio, galima bet ko paklausti, tikrai atsakys ir nuoširdžiai padės su teorija, paskutinę pamoką prašėm duoti kuo daugiau užduočių, tai dar ir papildomai padirbėjom, matės kad jam rūpi mokiniai, stengėsi kad tik mes suprastume tas užduotis   O vairavau su Vladislovu. Tikrai kantrus žmogus, nerėkė, su pedalais nesukčiavo, buvo gera atmosfera, visada plepėdavom važiuodami
  O vairavau su Vladislovu. Tikrai kantrus žmogus, nerėkė, su pedalais nesukčiavo, buvo gera atmosfera, visada plepėdavom važiuodami   Gal tik trūko kažkokio griežtumo, kad akcentuotų mano klaidas, nes pasakydavo tam kartui, kad va negerai padariau ir viskas, nors pati mačiau kad kartoju klaidas ir dėl to labai nervindavausi.. Bet šiaip priekaištų jam neturiu, nes jokio streso nekėlė ir galima sakyti važinėjom vien tik regitros maršrutais
 Gal tik trūko kažkokio griežtumo, kad akcentuotų mano klaidas, nes pasakydavo tam kartui, kad va negerai padariau ir viskas, nors pati mačiau kad kartoju klaidas ir dėl to labai nervindavausi.. Bet šiaip priekaištų jam neturiu, nes jokio streso nekėlė ir galima sakyti važinėjom vien tik regitros maršrutais  

Pati prieš mėnesį išsilaikiau (tiesa, lankiau Antakalnyje). Labai patiko. Puikus instruktorius Aleksandras. Smagu, jog viską liepia daryti pačiai, nepadeda vairuojant. Kantrus, malonus, viską gerai paaiškina. Rekomenduoju.
 Pati prieš mėnesį išsilaikiau (tiesa, lankiau Antakalnyje). Labai patiko. Puikus instruktorius Aleksandras. Smagu, jog viską liepia daryti pačiai, nepadeda vairuojant. Kantrus, malonus, viską gerai paaiškina. Rekomenduoju.