Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

sveikos,
o kokia zinot gal vairavimo mokykla Zirmunuose ar Siaures Miestely? planuoju vasara laikyt teises ax.gif
Atsakyti
nukopijuosiu cia savo svarstymus, gal kas patars daugiau ka rinktis? man svarbu, kad nebutu brangu, nes nelabai gerai su $ dabar ir aisku ne prastai...

Jasucio (prie mandarino) kainuoja 1200 lt. Laikas- tinka. Nauja grupe tik geguzes 9, nors kitur galeciau pradeti jau nuo kitos savaites ( man reiketu kuo skubiau, nes per j onines dviem savaitem isvaziuoti atostogauti ( aisku cia liecia tik pamokas, o ne visa kursa), plius galbut pasiulys geresni darba su teisem).

vairuokauto.lt yra priesais mano namo, strategiskai patogiausia vieta. kaina 1050 lt. Atsiliepimu tik is drauges, ir tai dar mazai sad.gif bet siaip patogiausia pagal vieta.

autopamoka.lt strategiskai ir laikas- tinka, spesiu uzvaziuoti namo po darbo ir persirengti. kaina 1050 lt. Pliusai- prasideda kursai jau kita savaite ir trunka tik 4 savaites.

http://www.vairavimokursai.lt/ Sostinės vairavimo m-kla prasideda tik geguzes 16 d. bet uztat kaina geriausia- 990 lt. beto jie dirba jau 15 metu...

ka daryti? sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paperdoll: 28 balandžio 2011 - 11:51
QUOTE(pradingau @ 2011 03 20, 17:16)
man ten nepatinka. labai atmestinai kazkaip ziuri, manau jie interesuoti imti papildomas pamokas, noreciau pasikeisti instruktoriu, nes 8 pamoka, o ant estakados net nemokino. zodziu. labai nusivylus.

Cia kurioje mokykloje?Kaip viskas baigesi?

QUOTE(paperdoll @ 2011 04 28, 12:49)
nukopijuosiu cia savo svarstymus, gal kas patars daugiau ka rinktis? man svarbu, kad nebutu brangu, nes nelabai gerai su $ dabar ir aisku ne prastai...

ka daryti? sad.gif

Pasidomek, kur siu mokyklu yra aiksteles, kur mokinsies vairuoti. Nes kartais tenka toli labai vaziuoti, tad esi priversta imti dviguba pamoka.
Patarkit merginos, kurios mokyklos prie saves turi aiksteles?
As siuo metu vargstu Autoakademijoj. Su pirmu instruktorium ten prasvaisciau puse pamoku, nes per jo saukimus nieko dorai neismokau, galiausiai pakeiciau. Antrasis pasirode labai labai geras, ramiai viska paaiskina, technine puse taip pat. Bet beda ta, kad mokyklos masinos sugede. Ir kada pataisys, nesako... Teorija jau islaikyta. Svarstau, gal uzsirasyti i antra mokykla. Vis vien man papildomu pamoku reikes. Nenoriu ilgai laukti, noriu pamoku...
Atsakyti
temm suzinojau :/

jasutis- naujoj vilnioj is fabijoniskiu...

sostines- prie naujos vilnios apie 10-15 min kelio...

vienintelis vairuokauto.lt i kuri as beveik nusprendziau neeiti turi netoli saves, baltupiuose aikstele sad.gif
Atsakyti
QUOTE(temm @ 2011 04 28, 14:21)
Cia kurioje mokykloje?Kaip viskas baigesi?
Pasidomek, kur siu mokyklu yra aiksteles, kur mokinsies vairuoti. Nes kartais tenka toli labai vaziuoti, tad esi priversta imti dviguba pamoka.
Patarkit merginos, kurios mokyklos prie saves turi aiksteles?
As siuo metu vargstu Autoakademijoj. Su pirmu instruktorium ten prasvaisciau puse pamoku, nes per jo saukimus nieko dorai neismokau, galiausiai pakeiciau. Antrasis pasirode labai labai geras, ramiai viska paaiskina, technine puse taip pat. Bet beda ta, kad mokyklos masinos sugede. Ir kada pataisys, nesako... Teorija jau islaikyta. Svarstau, gal uzsirasyti i antra mokykla. Vis vien man papildomu pamoku reikes.  Nenoriu  ilgai laukti, noriu pamoku...

cia autoakademijoje basanaviciaus gatveje. nu va paskutini kat vairavau kovo 16 ir pagaliau siandien. sakes! bet gavau labai gera instruktoriu smile.gif kieta! labai dziaugiuosi! smile.gif nors pati autoakademija man nepatinka
Atsakyti
reikia aiksteles vilniuje kur paciam butu galima treniruotis, ar yra tokiu?
Atsakyti
Mokiausi Jasučio mokykloj fabijoniškėse. Visų pirma labai patiko ta moterėlė kuri sėdi prie įėjimo, labai paslaugi ir visada pasiruošus padėti, jei kas neaišku dėl kursų smile.gif Toliau - dėstytojas Stanislovas. Šmaikštus žmogus, toks prie bajerio, galima bet ko paklausti, tikrai atsakys ir nuoširdžiai padės su teorija, paskutinę pamoką prašėm duoti kuo daugiau užduočių, tai dar ir papildomai padirbėjom, matės kad jam rūpi mokiniai, stengėsi kad tik mes suprastume tas užduotis thumbup.gif O vairavau su Vladislovu. Tikrai kantrus žmogus, nerėkė, su pedalais nesukčiavo, buvo gera atmosfera, visada plepėdavom važiuodami smile.gif Gal tik trūko kažkokio griežtumo, kad akcentuotų mano klaidas, nes pasakydavo tam kartui, kad va negerai padariau ir viskas, nors pati mačiau kad kartoju klaidas ir dėl to labai nervindavausi.. Bet šiaip priekaištų jam neturiu, nes jokio streso nekėlė ir galima sakyti važinėjom vien tik regitros maršrutais thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, gal žinote kuri gero instruktoriaus KAUNE kontaktus? būčiau lb dėkinga, jei pakuždėtumėte į AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neriuxxx @ 2011 07 05, 12:42)
sveikos, gal žinote kuri gero instruktoriaus KAUNE kontaktus? būčiau lb dėkinga, jei pakuždėtumėte į AŽ 4u.gif

sveiki, o kas pasakys ka nors apie Zukausko bei Vairavimo ABC. Abi salia namu, tai net nezinau ka rinktis. Zukausko brangoka, o apie kita net nieko negirdejau. Gyvenu Seskineje.KA patarsite.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Mokiausi Fabijoniškėse , vairavimo mokykloje Lekada prieš metus. Nors man 28, kažkaip nebuvo poreikio ankščiau vairuot, nes visur draugas vežiodavo arba pėstute vaikšiodavau. Kai jau pribrendau vairavimui, man rekomendavo šią mokyklą ir vaikinas, nes ten mokėsi vairavimo meno ir viena pažįstama minėjo, kad geri ten instruktoriai labai.
Teoriją mokiaus pusiau ekspromtu, tai padarė nuolaidą..ateidavau tik bilietų paspręst.
Instruktorių turėjau puikų - šaltų nervų, nerėkiantis, mandagus, nesikabinėjantis. Jis dar dirbo ir greitosios pagalbos mašinos vairuotoju kartais tai, matyt, patirties vairavimo turi nemažai. smile.gif
Išlaikiau ir teoriją ir vairavimą iš pirmo karto, nors netikėjau, kad vairavimą iš pirmo sykio išlaikysiu. Kažkaip nepasitikėjau iki galo savo jėgom. smile.gif
Esu girdėjusi, kad ten palyginus mažas procentas neišlaikiųsių, būtent , iš šios mokyklos.

Atsakyti
QUOTE(elikadan @ 2011 07 09, 10:15)
sveiki, o kas pasakys ka nors apie Zukausko bei Vairavimo ABC. Abi salia namu, tai net nezinau ka rinktis. Zukausko brangoka, o apie kita net nieko negirdejau. Gyvenu Seskineje.KA patarsite.. ax.gif  4u.gif

Sveiki, apie Žukausko vien geri atsiliepimai. thumbup.gif Pati prieš mėnesį išsilaikiau (tiesa, lankiau Antakalnyje). Labai patiko. Puikus instruktorius Aleksandras. Smagu, jog viską liepia daryti pačiai, nepadeda vairuojant. Kantrus, malonus, viską gerai paaiškina. Rekomenduoju. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš mokausi Dorkane Antakalnyje. Kokį instruktorių patartumėte rinktis? KAs ten mokėwsi, kokie atsiliepimai?
Atsakyti