Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

QUOTE(tata11 @ 2010 08 25, 20:46)
ir as ieskau gero vairavimo instruktoriaus, kuris galetu gerai pasakyti mano padarytas klaidas ir netingetu i miesta vaziuoti.Lauksiu AZ Vilnius 4u.gif

Siūlau pasirinkti Varijų iš Dorkano (Antakalnio) filialo.
Labai geras instruktorius. Man jo pamokos patiko. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, jei kam reikia, galiu pasiūlyti instruktorių, gerą instruktorių smile.gif
(Šiaip jau anoje temoje siūliau). Ima 50LT/ 2akademinės val.
Niekada nerėkia, bet kiekvieną klaidą pasako. Darbo stažą kaip supratau jau virš 15metų turi smile.gif
Važinėjau su juo 12 pamokų ir šiandien išlaikiau iš pirmo karto smile.gif
Jei kam reiks-rašykit AŽ smile.gif Čia Vilniaus mieste.
Atsakyti
na ir as siandien vaziavau su nauju instruktoriumi,Super zmogus ir mokytojas yra.Vilnius, galiu duoti tel. nr.Kiekviena pastaba pabrezia, paaiski,ir kantrybes tiek daug turi, ir dar pajuokauja, kad jau stipriai nenusiminciau.Na zodziu labai esu patenkinta
Atsakyti
Reikia po ilgo laiko tarpo vėl pradėti vairuoti, teises turiu seniai.
Gal galite kokį instruktorių Vilniuje rekomenduoti, kuris su automatu pamokytų kelias pamokėles. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

laukiu valstybinio vairavimo egzamino "regitroje", ir norėčiau porą kartų pavažiuot su kokiu nors geru, nebrangiu instruktorium Vilniuje, kad jau būčiau rami dėl egzamino. Mokyklinį jau esu išsilaikius, valstybinį teorijos taip pat. Gal kas neseniai mokėtės/mokotės pas kokį, kurį galėtumėt patarti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yuste: 12 spalio 2010 - 15:09
Kam reikia Vilniuje profisionalaus, zmonisko (kuris viska nuosekliai paaiskina, nekelia balso, malonu bendrauti ivairiom temos ir t.t.) instruktoriaus, galiu drasiai rekomenduoti savaji, kuris dabar mane mokina vairuoti smile.gif Jis is ''Vairosetos'', taciau as joje net nebuvau tongue.gif pati internete radau, kad ji giria kitos SUPERMAMYTES ir isdrisau paskambint. Atvaziavo prie namu, pasikalbejom, kita diena atveze sutarti is mokyklos ir pirmyn... vaziuojam... Prie vairo jauciuosi saugi, pasitikiu savimi, nes Kestas mane visad palaiko, padrasina, suteikia pasitikejimo... Instruktorium dirba berods virs 15 metu, jam dabar paciam 49 metai. Kam reikes kontaktinio Nr. Rasykite i Az mirksiukas.gif Ir sakykite, kad rekomendavo jo mokine - Margarita. Zmogu pamaloninsite wub.gif

P.S. privaziuoja iki namu, taupote laika ir kelionei pinigelius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margarita B.: 04 lapkričio 2010 - 13:06
QUOTE(chile0 @ 2009 08 14, 21:41)
Baigiau DORKANO vairavimo m-la, esancia Antakalnyje.
Instruktorius galejo stipriau paruosti kalbant apie zenklu stebejima ir pan, bet...
Jis mane lb stipriai paruose psichologiskai, vairuodavau su juo labai atsipalaidavus ir nebijodama.
Ir visa laika kartodavo "kai isvaziuosi turedama jau teises i gatves viena, tada prasides tikra mokykla, o dabar as galiu tik paruosti kad islaikytum is pirmo karto pas tuos durnius(Regitra hihihi.gif )"

Na ir ka, susilazinom su juo per paskutini vairavima, galvojau, kad neislaikysiu is pirmo karto. Lazybas prapyliau, teko nest saldainius  biggrin.gif

tikrai?)))o kuo jis vardu? ax.gif as tai kol kas gyvenu prie pat sitos mokyklos)))Tai galvoju ar ja pasirinkt ar ne...
O kaip jus pradejot, ta prasme , jau mokot kaz ka ar ne?nes as beveik nieko nemoku i plius lb bijau(bijjau aisku ne mokytis, o to egzo regitroj), o kai nervuojusi tai viska galiu pamirsti ((((Tai man reiketu tikrai kantraus ir patyrusio instruktoriaus blush2.gif

Prasau, pasiulykit kazka??? Is tikruju nebutinai Antakalnyje.Svarbiausia kad instruktorius butu profesionalus ir LB KANTRUS. Nes man daznai reikia ir paaiskint ka nors 10 kartu ir parodyt.....neisivaizduoju kad uz mano pinigus kazkas dar rektu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Astuliaa136 @ 2009 11 28, 17:04)
o, as kaip tik irgi vairavimo kursus lankau jasucio mokykloj, man labai patinka, ir instruktorius labai fainuolis , ramus, paaiskina, viska , nesudaro itampos , kai vairuoji ,  ax.gif as laabai patenkinta kad cia lankau  thumbup.gif

o kokiame filiale?ir koks jo vardas? smile.gif nes maciau tenai yra 3 filialai g.gif smile.gif Is pirmo karto islaiket egza regitroje?
Atsakyti
QUOTE(voodou @ 2010 07 13, 20:28)
jei norite teisiu greiciau patariu neuzsirasyti i draiveri nors ten super paruosia bet lb ilgai uztrunka kursai man 2,5men  doh.gif girdejau kad nevisur taip  nes drauge kitoje mokykloje pradejo tuo paciu metu ir baige lb greitai  4u.gif

man"Draivery"užtruko lygiai 2 mėn g.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2009 12 08, 12:27)
Vis dar mokausi Jasučio mokykloj, teoriją mokiausi fabijoniškių filijale, teoriją išdėste tikrai labai gerai ir aiškiai, visada buvo galima klaust ko nesupranti ir pakartoja iš naujo, beabėjo medžiagos buvo daug, tačiau ji buvo labai greit suprantama ir išmokstama, tad čia dėstytojo nuopelnas  smile.gif
praktika vis dar mokausi ir kol kas nesiskundžiu, nes tiek dėstytojai tiek instruktoriai yra tikrai labai profesionalus mirksiukas.gif

tai jus saket teorija fabijoniskiu filiale,o praktika irgi ten pat,arba kitoj vietoj? jau ne viena gera atsiliepima maciau apie sita mokykla,tai galvoju,gal i ja usirasyt)))
Gal kas nors zino tas Ricardas dirba ,nes cia kaz kas rase ,kad Sirvintose dirba(ne labai supratau) ax.gif
Atsakyti
va ir paskutinis klausimelis)))Girdejau dar apie ikonikovo mokykla,mano vaikinas baiges,bet jau seniai. nai ir vyrams visada lengviau. Gal kas nors mokosi tenai?kokie ispudziai? smile.gif
Atsakyti
http://auto.delfi.lt...s.d?id=39986009
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2010 12 27, 14:39)

Beje,Zukausko VRC-pati brangiausia smile.gif
Atsakyti