QUOTE(chile0 @ 2009 08 14, 21:41)
Baigiau DORKANO vairavimo m-la, esancia Antakalnyje.
Instruktorius galejo stipriau paruosti kalbant apie zenklu stebejima ir pan, bet...
Jis mane lb stipriai paruose psichologiskai, vairuodavau su juo labai atsipalaidavus ir nebijodama.
Ir visa laika kartodavo "kai isvaziuosi turedama jau teises i gatves viena, tada prasides tikra mokykla, o dabar as galiu tik paruosti kad islaikytum is pirmo karto pas tuos durnius(Regitra

)"
Na ir ka, susilazinom su juo per paskutini vairavima, galvojau, kad neislaikysiu is pirmo karto. Lazybas prapyliau, teko nest saldainius
tikrai?)))o kuo jis vardu?

as tai kol kas gyvenu prie pat sitos mokyklos)))Tai galvoju ar ja pasirinkt ar ne...
O kaip jus pradejot, ta prasme , jau mokot kaz ka ar ne?nes as beveik nieko nemoku i plius lb bijau(bijjau aisku ne mokytis, o to egzo regitroj), o kai nervuojusi tai viska galiu pamirsti ((((Tai man reiketu tikrai kantraus ir patyrusio instruktoriaus
Prasau, pasiulykit kazka??? Is tikruju nebutinai Antakalnyje.Svarbiausia kad instruktorius butu profesionalus ir LB KANTRUS. Nes man daznai reikia ir paaiskint ka nors 10 kartu ir parodyt.....neisivaizduoju kad uz mano pinigus kazkas dar rektu
Papildyta:
QUOTE(Astuliaa136 @ 2009 11 28, 17:04)
o, as kaip tik irgi vairavimo kursus lankau jasucio mokykloj, man labai patinka, ir instruktorius labai fainuolis , ramus, paaiskina, viska , nesudaro itampos , kai vairuoji ,

as laabai patenkinta kad cia lankau
o kokiame filiale?ir koks jo vardas?

nes maciau tenai yra 3 filialai

Is pirmo karto islaiket egza regitroje?