Nagi atėjau ir aš savo pasidalinti savo įspūdžiais apie "
automato" instruktorius.
Labai entuziastingai ir džiaugsmingai rekomenduoju femina mobile Kastytį. Ne šiaip kad "nenaglas nesikeikia nesigraibo", bet labai mandagus, džentelmeniškas, dalykiškas. O moko tai puikiai - nuolat daro pastabas ir pastabėles, patarimus dalina, aiškina visokias galimas situacijas. Žodžiu, stengiasi perduoti tai, ką pats žino, o ne tik šalia "atsėdi". Labai suprantamai ir dalykiškai atsako į klausimus, o ne šiaip ką po nosim paburba, kad "gali būt taip gali būt anaip ir šiaip nesvarbu". Kiek pavėluoja į susitikimą - tiek vėliau jį ir pabaigia, nenusuka laiko. Nu karuoč, beveik įsimylėjau

O šiaip "pagrindinis" mano instruktorius buvo Aleksandras iš VRC, tai nilabai jis man.... Mokinių prisiėmęs bilenkiek, laiko sutart neįmanoma, vėluoja ir baiginėja anksčiau, nelabai ką aiškina. Atvažinėjusi pusę pamokų su juo, labai nustebau be galo daug naujų (ir labai svarbių!) dalykų sužinojusi iš Kastyčio. Aikštelėj tinginiauja, bazarina su kitais arba telefonu, neįmanoma prisikviest ko nors paklaust.