Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

QUOTE(mėnulis @ 2011 09 28, 20:09)
Tai matyt labiau apsimoka eiti kur kaina panasi, o valandu daugiau

Savaime suprantama.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 09 28, 21:09)
kas galite ka pasakyti apie femina mobile mokykla? kuo ji geresne nei kitos? dar vienas klausimelis, kur pigiau  g.gif ir dar pastebejau, ar man tik taip pasirode, kad vairavimo praktinis mokymas(privalomas) i visa kaina ieina vienur 30 akademiniu valandu, o kitur 40... g.gif , jei gerai supratau ir nera reglamentuoto valandu skaiciaus. Tai matyt labiau apsimoka eiti kur kaina panasi, o valandu daugiau

Reglamentuota 30 akademinių valandų. 40 akademinių yra teorijos. ax.gif
Atsakyti
Nagi atėjau ir aš savo pasidalinti savo įspūdžiais apie "automato" instruktorius.
Labai entuziastingai ir džiaugsmingai rekomenduoju femina mobile Kastytį. Ne šiaip kad "nenaglas nesikeikia nesigraibo", bet labai mandagus, džentelmeniškas, dalykiškas. O moko tai puikiai - nuolat daro pastabas ir pastabėles, patarimus dalina, aiškina visokias galimas situacijas. Žodžiu, stengiasi perduoti tai, ką pats žino, o ne tik šalia "atsėdi". Labai suprantamai ir dalykiškai atsako į klausimus, o ne šiaip ką po nosim paburba, kad "gali būt taip gali būt anaip ir šiaip nesvarbu". Kiek pavėluoja į susitikimą - tiek vėliau jį ir pabaigia, nenusuka laiko. Nu karuoč, beveik įsimylėjau biggrin.gif
O šiaip "pagrindinis" mano instruktorius buvo Aleksandras iš VRC, tai nilabai jis man.... Mokinių prisiėmęs bilenkiek, laiko sutart neįmanoma, vėluoja ir baiginėja anksčiau, nelabai ką aiškina. Atvažinėjusi pusę pamokų su juo, labai nustebau be galo daug naujų (ir labai svarbių!) dalykų sužinojusi iš Kastyčio. Aikštelėj tinginiauja, bazarina su kitais arba telefonu, neįmanoma prisikviest ko nors paklaust.
Atsakyti
QUOTE(Kuitulienė @ 2011 09 29, 17:03)
Nagi atėjau ir aš savo pasidalinti savo įspūdžiais apie "automato" instruktorius. 
Labai entuziastingai ir džiaugsmingai rekomenduoju femina mobile Kastytį. Ne šiaip kad "nenaglas nesikeikia nesigraibo", bet labai mandagus, džentelmeniškas, dalykiškas. O moko tai puikiai - nuolat daro pastabas ir pastabėles, patarimus dalina, aiškina visokias galimas situacijas. Žodžiu, stengiasi perduoti tai, ką pats žino, o ne tik šalia "atsėdi". Labai suprantamai ir dalykiškai atsako į klausimus, o ne šiaip ką po nosim paburba, kad "gali būt taip gali būt anaip ir šiaip nesvarbu". Kiek pavėluoja į susitikimą - tiek vėliau jį ir pabaigia, nenusuka laiko. Nu karuoč, beveik įsimylėjau biggrin.gif
O šiaip "pagrindinis" mano instruktorius buvo Aleksandras iš VRC, tai nilabai jis man.... Mokinių prisiėmęs bilenkiek, laiko sutart neįmanoma, vėluoja ir baiginėja anksčiau, nelabai ką aiškina. Atvažinėjusi pusę pamokų su juo, labai nustebau be galo daug naujų (ir labai svarbių!) dalykų sužinojusi iš Kastyčio. Aikštelėj tinginiauja, bazarina su kitais arba telefonu, neįmanoma prisikviest ko nors paklaust.

o galima tuos intruktorius vrc pasirinkti, ar koki duoda toki ir gauni? g.gif jei as is nuotraukos noriu rinktis, ten visu ju nuotraukos sudetos. smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 09 29, 19:59)
o galima tuos intruktorius vrc pasirinkti, ar koki duoda toki ir gauni?  g.gif jei as is nuotraukos noriu rinktis, ten visu ju nuotraukos sudetos. smile.gif  biggrin.gif

Mechaninės galima, o automato tiek VRC, tiek, manau, dauguma mokyklų turi tik po vieną. VRC - aprašytasis Aleksandras.
Jei neklystu, VRC dirba toks Rokas, kuris šiaip dar moko ekstremalaus ("žieminio") vairavimo, apie jį labai gerus atsiliepimus girdėjau. Galima jį rinktis smile.gif
Atsakyti
Merginos,

Gal kas nors galite rekomenduoti mokyklą ar insruktorių dirbantį su automatine pavarų dėže Vilniuje? Teises jau senokai išsilaikiau, bet praktiškai nevairavau, tai reikia įgydžius atnaujinti. Temos neseku, tai būčiau dėkinga už info į až 4u.gif
Atsakyti
Gal kas lankėt Femina mobile mokyklą? Patarkit pas kokį instruktorių eit vairavimo mokytis.
Atsakyti
Sveikos merginos,

Instruktoriu Kastyti is Femina mobile ir autolgijos tikrai nuosirdziai galiu rekomenduoti! Neturiu su kuo palyginti, bet bent jau kol kas labai super. Taktiskas, leidzia ir skatina paciai priimti sprendimus, visada duoda pastabu ir patarimu.
Atsakyti
Galiu rekomenduoti Vilniuje instruktorių Artūrą iš "Autotrasa". Tikrai labai geras instruktorius jokių balso pakėlimų ar nemandagaus tono, labai taktiškas ir kantrus. Suprantamai viską išaiškina, jeigu reikia pakartoja nors ir 10 kartų smile.gif Labai esu patenkinta juo, teises gavau iš antro laikymo regitroje, bet tik todėl, kad pati iš jaudulio susimoviau lengviausioje vietoje ax.gif
Atsakyti
ieskau geros mokyklos zirmunuose arba siaures miestelyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 24, 20:30)
ieskau geros mokyklos zirmunuose arba siaures miestelyje  4u.gif

Femina mobile smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2011 10 25, 16:13)
Femina mobile smile.gif

dekui visai neblogas puslapiukas tik idomu ar imanoma pigiau rasti? 4u.gif cia tiesa ar mitas kad po naujuju brangs mokslas? g.gif
Atsakyti