Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 25, 15:47)
dekui visai neblogas puslapiukas tik idomu ar imanoma pigiau rasti?  4u.gif  cia tiesa ar mitas kad po naujuju brangs mokslas?  g.gif

įmanoma ir pigiau, o dėl brangimo tai tikrai nežinau nieko.
beje, pabandyk pasidrėt, man feminoj truputį nuleido kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2011 10 25, 18:02)
įmanoma ir pigiau, o dėl brangimo tai tikrai nežinau nieko.
beje, pabandyk pasidrėt, man feminoj truputį nuleido kaina smile.gif

kiek jei nepaslaptis? 4u.gif
Atsakyti
parašiau AŽ. wink.gif
Atsakyti
Turejau siandien pirma pamoka femina mobile lotuliukas.gif tai idomiai galiu pasakyti mokytojas bus Kastytis tai dziaugiuosi labai nes kaip supratau cia tas isgirtasis vyrukas wub.gif
bet klase tai pustuste buvo nors pamokos 18h vakarines tai maniau pilnutele bus lotuliukas.gif o klases vaizdelis : 4 panikes ir 2 ciuveliai lotuliukas.gif aisku smagu mazas kolektyvas bus gerai mokytis g.gif o gal dar prieis daugiau g.gif

o kaip del tu 1pagalbos ir med pazymos? jus emet mokykloj pas juos ar i poliklinika ejot? kiek reikia moketi poliklinikoj uz pazyma ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 27, 19:15)
Turejau siandien pirma pamoka femina mobile  lotuliukas.gif  tai idomiai galiu pasakyti mokytojas bus Kastytis tai dziaugiuosi labai nes kaip supratau cia tas isgirtasis vyrukas  wub.gif
bet klase tai pustuste buvo nors pamokos 18h vakarines tai maniau pilnutele bus  lotuliukas.gif  o klases vaizdelis : 4 panikes ir 2 ciuveliai  lotuliukas.gif  aisku smagu mazas kolektyvas bus gerai mokytis  g.gif  o gal dar prieis daugiau  g.gif

o kaip del tu 1pagalbos ir med pazymos? jus emet mokykloj pas juos ar i poliklinika ejot?  kiek reikia moketi poliklinikoj uz pazyma ? biggrin.gif

Kastytis ir man dėsto. smile.gif Neturiu jam nei menkiausio priekaišto. Žodžiu, pasisekė tau, kad pas jį pakliuvai. wink.gif Aš pagailėjau laiko ir į polikliniką nėjau, bet kiek žinau poliklinikoj nieko nereik mokėt.
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2011 10 28, 15:54)
Kastytis ir man dėsto. smile.gif Neturiu jam nei menkiausio priekaišto. Žodžiu, pasisekė tau, kad pas jį pakliuvai. wink.gif Aš pagailėjau laiko ir į polikliniką nėjau, bet kiek žinau poliklinikoj nieko nereik mokėt.

Na pirmas ispudis tai man irgi labai wub.gif
o kokia grupe tavo didele? vakare mokaisi ar is ryto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2011 10 28, 15:54)

Poliklinikoj irgi reikia moket,iseina gal tik ant 10lt pigiau,o turint galvoj dar ir prarasta laika tai nieko ne pigiau iseina... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 28, 19:52)
Na pirmas ispudis tai man irgi labai  wub.gif
o kokia grupe tavo didele?  vakare mokaisi ar is ryto? 4u.gif

Mano grupėj trys vaikinukai ir dvi merginos. labai faina, kad nedaug mokinių, nes visada gali paklaust kai tik kas į galvą šauna. thumbup.gif mokaus dieną (15:30). mums paskaitos vyksta ne centriuke, o senvagės gimnazijoj. mažiau "navarotų", tokių kaip magnetinės lentos ir pan., bet man labiau tiko laikas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2011 10 29, 12:06)
Mano grupėj trys vaikinukai ir dvi merginos. labai faina, kad nedaug mokinių, nes visada gali paklaust kai tik kas į galvą šauna.  thumbup.gif  mokaus dieną (15:30). mums paskaitos vyksta ne centriuke, o senvagės gimnazijoj. mažiau "navarotų", tokių kaip magnetinės lentos ir pan., bet man labiau tiko laikas. smile.gif

mm tai smagu tada 4u.gif kiek tau dar liko mokytis ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 29, 13:11)
mm tai smagu tada  4u.gif  kiek tau dar liko mokytis ? smile.gif

tiksliai nežinau. dėstotojas sakė "mokysimės kol išmoksim" biggrin.gif šiaip dar tik pradėjau važinėt, bet labai tikiuosi dar šiemet pačiupinėt SAVO teises. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2011 10 29, 14:22)
tiksliai nežinau. dėstotojas sakė "mokysimės kol išmoksim" biggrin.gif šiaip dar tik pradėjau važinėt, bet labai tikiuosi dar šiemet pačiupinėt SAVO teises.  rolleyes.gif

o tau teorija Kastytis desto ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 10 29, 13:26)
o tau teorija Kastytis desto ?  4u.gif

aha.
Atsakyti