Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

Niekam nerokomenduočiau "Autopamoka" J.Jasučio, berods... Dieve, kažkoks košmaras. Atėjusi į tą mokyklą, aš važiuoti mokėjau (kažkiek), na man pajudėjimas iš vietos nebuvo naujiena, ar pavažiuoti kokiu miško keliuku, bet kai pradėjau ten mokytis... Pasakykite man, kaip jus įvertins Regitroje, jeigu jūs riedėsite laisva pavara iki sankryžos? Kaip jausitės, kai ant jūsų pastoviai šauks, o ne paaiškins: kaip, kodėl, kas kur ir t.t.? Ar norėsite toliau mokytis? (Aš kiekvieną mielą kartą žiūrėdavau į savo laikrodį ir galvodavau, kada greičiau baigsis šis vairavimas, o išeidavau iš jo mažai, labai mažai pažengusi.
Aš tkrai nieko blogo neturiu prieš tuos žmones, tiesiog, ne visi žmonės, kurie išmano savo dalyką, gali imtis mokymo, ypatingai tokio atsakingo dalyko. Jeigu norite išleisti dvygubai daugiau pinigų ir laiko (kaip nutiko man), rinkitės šią mokyklą, - vilioja nedidelė kaina.
Persimokinti nuo nulio teko "Dorkano" mokykloje. Pasiruošiau egzaminui per 3 savaites (2 kartus į savaitę eidama), labai kantrus ir be galo geras instruktorius buvo. Galiausiai, kai gavau savo pažymėjimą, pagalvojau, jog galėjau iš karto ją pasirinkti ir man tai būtų kainavę žymiai mažiau ne tiek materialiai, kiek psichologiškai.
Atsakyti
QUOTE(Ligita_M @ 2011 11 09, 22:55)
Niekam nerokomenduočiau "Autopamoka" J.Vičio, berods... Dieve, kažkoks košmaras. Atėjusi į tą mokyklą, aš važiuoti mokėjau (kažkiek), na man pajudėjimas iš vietos nebuvo naujiena, ar pavažiuoti kokiu miško keliuku, bet kai pradėjau ten mokytis... Pasakykite man, kaip jus įvertins Regitroje, jeigu jūs riedėsite laisva pavara iki sankryžos? Kaip jausitės, kai ant jūsų pastoviai šauks, o ne paaiškins: kaip, kodėl, kas kur ir t.t.? Ar norėsite toliau mokytis? (Aš kiekvieną mielą kartą žiūrėdavau į savo laikrodį ir galvodavau, kada greičiau baigsis šis vairavimas, o išeidavau iš jo mažai, labai mažai pažengusi.
        Aš tkrai nieko blogo neturiu prieš tuos žmones, tiesiog, ne visi žmonės, kurie išmano savo dalyką, gali imtis mokymo, ypatingai tokio atsakingo dalyko. Jeigu norite išleisti dvygubai daugiau pinigų ir laiko (kaip nutiko man), rinkitės šią mokyklą, - vilioja nedidelė kaina.
        Persimokinti nuo nulio teko "Dorkano" mokykloje. Pasiruošiau egzaminui per 3 savaites (2 kartus į savaitę eidama), labai kantrus ir be galo geras instruktorius buvo. Galiausiai, kai gavau savo pažymėjimą, pagalvojau, jog galėjau iš karto ją pasirinkti ir man tai būtų kainavę žymiai mažiau ne tiek materialiai, kiek psichologiškai.

Atsiprašau už suklydimą, tai Juozo Vičio mokykla (Kalvarijų g.)
Atsakyti
Sveiki, gal zinote koki gera ir kantru instruktoriu kuris veda privaciai pamokas? As teises turiu, vairuoti "mokejau" pries 1,5 metu, nuo to laiko nebuvau normaliai prie vairo prisedusi ir dabar bijau i gatves riedeti. Reiketu ko nors kas viska primintu ir galvoj sudeliotu smile.gif
Atsakyti

Gal zinote kuris geresnis(geriausias biggrin.gif ) instruktorius yra Zukausko mokykloje, Vilniuje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 10 lapkričio 2011 - 11:10
QUOTE(mėnulis @ 2011 11 10, 12:09)
Gal zinote kuris geresnis(geriausias  biggrin.gif ) instruktorius yra Zukausko mokykloje, Vilniuje?

cia zukausko mokykla ar mokykla zukausko gatveje? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ligita_M @ 2011 11 09, 23:13)
Atsiprašau už suklydimą, tai Juozo Vičio mokykla (Kalvarijų g.)

salia mano namu gerai kad pasirinkau femina mobile doh.gif unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saldzioji18: 10 lapkričio 2011 - 14:44
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 11 10, 15:58)
cia zukausko mokykla ar mokykla zukausko gatveje?  blush2.gif
Papildyta:

salia mano namu gerai kad pasirinkau femina mobile  doh.gif  unsure.gif  smile.gif

Zukausko mokykla. Gyvenu netoli Zukausko gatves, tai negirdejau, kad ten butu kokia mokykla g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 11 10, 17:06)
Zukausko mokykla. Gyvenu netoli Zukausko gatves, tai negirdejau, kad ten butu kokia mokykla g.gif

tai siulau feminamobile 4u.gif labi man ten patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(hidargy @ 2011 10 29, 15:16)

o kaip jums duoda kontrolinukus? sunkus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2011 11 11, 14:56)
o kaip jums duoda kontrolinukus? sunkus?  biggrin.gif

duodavo beveik kiekvienos pamokos pradžioj. Net nežinau kaip tau pasakyt - sunkūs ar nesunkūs. testai ir tiek. atšviesti iš bilietų knygos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hidargy @ 2011 10 28, 15:54)
Aš pagailėjau laiko ir į polikliniką nėjau, bet kiek žinau poliklinikoj nieko nereik mokėt.

Reikia moketi, kiek pamenu 55 Lt.

QUOTE(denaxa @ 2011 10 28, 20:54)
Poliklinikoj irgi reikia moket,iseina gal tik ant 10lt pigiau,o turint galvoj dar ir prarasta laika tai nieko ne pigiau iseina... ax.gif

Merginos, o jus ta pazyma darotes tik del pazymos ar norite ir sveikata pasitikrinti? ax.gif As asmeniskai ejau i poliklinika, mane ten nuodugniai istyre ir dar gavau pazyma. Paciai ramiau, kad sveika ir pazyma rankose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 12, 14:35)
Merginos, o jus ta pazyma darotes tik del pazymos ar norite ir sveikata pasitikrinti? ax.gif As asmeniskai ejau i poliklinika, mane ten nuodugniai istyre ir dar gavau pazyma. Paciai ramiau, kad sveika ir pazyma rankose ax.gif

Man tai reikia kas du metai tikrintis,del darbo,ir tik ten,kur darboviete liepia-bet kur nepasitikrinsi ax.gif ir pazyma galioja du metus,o be jos negaleciau dirbti ax.gif Kiekviena karta pries patikrinima gerokai neramu buna-o jei prie ko nors prisikabins? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 12, 16:01)
Man tai reikia kas du metai tikrintis,del darbo,ir tik ten,kur darboviete liepia-bet kur nepasitikrinsi ax.gif ir pazyma galioja du metus,o be jos negaleciau dirbti ax.gif Kiekviena karta pries patikrinima gerokai neramu buna-o jei prie ko nors prisikabins? ax.gif

As del darbo sveikata tikrinu kasmet mirksiukas.gif Ir manau, kad tai turi buti privaloma mirksiukas.gif
Kai man sveikata reikejo tikrintis del teisiu turejau pasirinkima savo vairavimo mokykloje arba savo poliklinikoje. Jei sveikata tikrinotes vairavimo mokykloje, zinote kaip tas atliekama, tai manes tas netenkino, tai net neabejodama nuvariau i poliklinika blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 11 10, 12:09)
Gal zinote kuris geresnis(geriausias  biggrin.gif ) instruktorius yra Zukausko mokykloje, Vilniuje?

Na,bent del vien tikrai neabejoju- tai tikrai ne instruktore Grazina lotuliukas.gif
Atsakyti