Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

Jokių problemų nebus dėl tos medicininės pažymos. Aš irgi visko turėjau, nesvarbu jiems tai. Svarbiausia, kaip sakė, regėjimas smile.gif
Bet kai tyrinėjau tą savo ligos istoriją, tai labai labai nustebau, nes ten parašyta, kad man nustatytas diabetas, o puikiausiai pamenu, kad darė tyrimus ir sakė, kad viskas gerai, nėra nieko panašaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE('Petra @ 2011 11 16, 13:18)
Jokių problemų nebus dėl tos medicininės pažymos. Aš irgi visko turėjau, nesvarbu jiems tai. Svarbiausia, kaip sakė, regėjimas smile.gif
Bet kai tyrinėjau tą savo ligos istoriją, tai labai labai nustebau, nes ten parašyta, kad man nustatytas diabetas, o puikiausiai pamenu, kad darė tyrimus ir sakė, kad viskas gerai, nėra nieko panašaus  doh.gif

va, va, mano kortelej irgi visokiu baubu ir nesamoniu prirasyta, keliata tokiu as pati kai nueinu pasakau, del asmenines naudos, tai dabar issigandus buvau nejuokais, kad nebuciau prisidirbusi, nors nieko panasaus nera smile.gif, tik vaikysteje itare. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 16 lapkričio 2011 - 12:27
QUOTE(mėnulis @ 2011 11 16, 12:03)
bet vistiek idomu, ka reiskia "vairavimas su korekcija", ar tik del akiniu taip ten rasoma.

Tai reiskia, kad vairuoti su akiniais arba kontaktiniais lesiais mirksiukas.gif
Siaip zinau viena atveji, kada vaikinas net negali eiti mokintis vairuoti del savo regejimo, tai jam tokia trauma doh.gif Tai jei tokius dalykus istirtu Jums poliklinikoje, tai manau negautumete tos sveikatos pazymos ir teisiu verysad.gif
Atsakyti
Labai įdomu kiek prastas turėtų būti regėjimas, jei net vairuoti negalima. Tai juk tam ir rašoma, kad reikalinga regėjimo korekcija. Tada naudoji linzes ar akinius ir vairuoji... Aš negalėčiau vairuoti be linzių, nes tikrai nieko be jų nematau. Bet tai tam jas ir naudoju...
Atsakyti
QUOTE('Petra @ 2011 11 16, 14:50)
Labai įdomu kiek prastas turėtų būti regėjimas, jei net vairuoti negalima. Tai juk tam ir rašoma, kad reikalinga regėjimo korekcija. Tada naudoji linzes ar akinius ir vairuoji... Aš negalėčiau vairuoti be linzių, nes tikrai nieko be jų nematau. Bet tai tam jas ir naudoju...

Tuo atveju jau labai rimtos problemos su akim, del to ir negali vairuoti. Akiu dugne yra zaizdos ir to pasekoje tam tikru kampiu ziuredamas zmogus nemato verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurinija @ 2011 08 22, 21:21)
Jei eisit į Antakalnio filialą, tai tik neikit pas instruktorių Tadą. Aš ten buvau, tai mano instruktorius net jį apvarė, sakė, kad daug nusiskundimų būna dėl jo.

Aš lankiau pas Tadą - nėra taip blogai, minusų turi, bet ne tragiška. Jo reikėjo prašyti, kad paaiškintų kažką plačiau ir šiaip reikalauti daugiau. Aš dar rūpesčių tokių turėjau tada, tai pradėtas pamokas norėjau tik baigti greičiau, kad pinigai nenueitų veltui. Pati pasiimti viską ir su kaupu iš tų pamokų nesistengiau labai. Draugas dar paaiškindavo kažką.
Pats iš savęs instruktorius nėra piktybinis, kaip žmogus - fainas, todėl gal truputį užmigęs ant tų laurų, kad va aš toks fainas, užtenka tik palialiakint ir visi mane vertins ir gerbs. Labiau jis stengtųsi būti instruktorium, tai būtų galima rekomenduoti:)
Atsakyti
QUOTE(Heilou @ 2011 11 17, 18:22)
Aš lankiau pas Tadą - nėra taip blogai, minusų turi, bet ne tragiška. Jo reikėjo prašyti, kad paaiškintų kažką plačiau ir šiaip reikalauti daugiau. Aš dar rūpesčių tokių turėjau tada, tai pradėtas pamokas norėjau tik baigti greičiau, kad pinigai nenueitų veltui. Pati pasiimti viską ir su kaupu iš tų pamokų nesistengiau labai. Draugas dar paaiškindavo kažką.
Pats iš savęs instruktorius nėra piktybinis, kaip žmogus - fainas, todėl gal truputį užmigęs ant tų laurų, kad va aš toks fainas, užtenka tik palialiakint ir visi mane vertins ir gerbs. Labiau jis stengtųsi būti instruktorium, tai būtų galima rekomenduoti:)

ju puslapi labai daug teigiamu atsiliepimu apie Tada, jei cia apie Zukausko mokykla:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 17 lapkričio 2011 - 20:52
QUOTE(mėnulis @ 2011 11 17, 21:52)
ju puslapi labai daug teigiamu atsiliepimu apie Tada, jei cia apie Zukausko mokykla:)

Žukausko, mums pamenu leido rinktis iš 4 instruktorių sąrašo - dėl laiko man tiko tik jis tada. Neblogas jis - blogų neteko sutikti, o apie gerus tik girdėjau iš kitų smile.gif
Atsakyti
sveiki,

mane domina atsiliepimai apie pilaiteje esancias vairavimo mokyklas ax.gif ar yra cia tokiu zmoniu, kuriem teko lankyt?
Atsakyti
Aš norėčiau pasidalinti įspūdžiais apie vairavimo mokyklą- Autotakas.
+ nuostabi teorijos dėstytoja, puikiai išmano savo darbą, konkreti, aiški, temas puikiai išdėsto, kas pas ją mokėsi, ganatuoju,kad teoriją >80% visi išlaikė iš pirmo karto.
+ puiki administratorė, stengiasi parinkti kuo geresnį laiką,viską derina,palaiko, padeda.
- instruktorius Josifas. Gal būt kas moka rusiškai ar lenkiškai- pas jį seksis ir neblogai, bet man asmeniškai tai buvo tragedija. Kalba labai tyliai, neaiškiai ir su žiauriu akcentu, vos suprasdavau ką man jis ten mekena. Jeigu užduodi vos jo nuomone kvailesnį klausimą iškarto išgirsti pašaipų atsakymą. Paaiškinti situacijų neugeba, nuolatos vėluodavo ir žiauriai smirdėdavo prakaitu.. Vienintelis jo pliusas- kalba labai ramiai, nerėkia,bet iš to naudos- 0.
+ instruktorius Andrius - kantrus, atsakingas, visuomet stengiasi viską paaiškinti, visuomet domisi ar nėra klausimų, niekada nekelia balso. Kiek teko su juo vairuoti- galiu tik pagirti.
+instruktorius Bogdanas, taip pat labai malonus, visada nuramina, paguodžia, kartais gal net per daug ramus ir paslaugus,kas momentais man sukeldavo įtarimą.. bet kaip instruktorius- puikiai išmano savo darbą.
Tai tiek, jei kas nors norėsite daugiau INFO- rašykite PM.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isterija: 22 lapkričio 2011 - 16:58
Norejau paklausti koki instruktoriu vairavimo siulytumet rinktis feminoj mobile 4u.gif nes kastytis pasirodo tik automata moko unsure.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
VRC Tadas arba Gražina. Kiek pažįstamų mokėsi - visi buvo patenkinti thumbup.gif
Atsakyti