Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 12, 16:53)
As del darbo sveikata tikrinu kasmet mirksiukas.gif Ir manau, kad tai turi buti privaloma mirksiukas.gif
Kai man sveikata reikejo tikrintis del teisiu turejau pasirinkima savo vairavimo mokykloje arba savo poliklinikoje. Jei sveikata tikrinotes vairavimo mokykloje, zinote kaip tas atliekama, tai manes tas netenkino, tai net neabejodama nuvariau i poliklinika blush2.gif

Tai man del teisiu ir yra del darbo ax.gif Nes be tos pazymos negalioja teises,ir pasibaigus pazymos galiojimo laikui dirbti nieks neleis ax.gif mano darbas uz vairo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 12, 21:44)
Tai man del teisiu ir yra del darbo ax.gif Nes be tos pazymos negalioja teises,ir pasibaigus pazymos galiojimo laikui dirbti nieks neleis ax.gif mano darbas uz vairo smile.gif

thumbup.gif Jauciu man patiktu toks darbas blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

išsilaikiau ir aš jau egzaminus. Tai noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie Žukausko vairavimo mokyklą Antakalnyje. Skaitau atsiliepimus apie juos, vien tik geri. Tai gal čia tik man taip nepasisekė?
Na teorijos dėstytojas tai dar tiek to... Ką išmokau, tai pati spręsdama bilietus.
Bet instruktorių išsirinkti labai man nepasisekė. Rinkausi pagal nuotrauką, pasirodė gero veido smile.gif Pasirinkau Algirdą. Na pliusai jo...? nešaukia smile.gif Minusai- kiekvieną kartą jo prašydavau leisti man vairuoti ir spaudyti pedalus pačiai. Vairą paleido per visą laiką gal tik kelioms minutėms. Ir tai visada po mano pastabų. Taip pat ir su sankabos pedalu. Tik priešpaskutinę pamoką jis man leido aikštelėj viską padaryti pačiai ir pirmą kartą suvokiau kad per staigiai atleidžiu ją. Visą laiką jis man praminkė tą sankabą! Nors reguliariai paprašydavau leisti viską daryti man. Nieko nepasakojo, nebendravo. Į aikštelę buvom nuvažiavę tris kartus. Vieną kartą iš jų 15 min smile.gif
Ir žinau, kad šiaip aš vairuoju neblogai. Tikrai ne dėl to jis viską darė, nes nesugebėjau pati. Gal jo toks mokymo stilius? g.gif bet išeidavau išsekusi psichologiškai.
O ir baigdavo pamokas visada 10-15 min anksčiau. Vieną kartą išsireikalavau vairuoti ilgiau, nes pusvalandį laukiau, kol jis susitvarkys savo reikalus.
Per egzaminą iš egzaminuotojo išgirdau daugiau naudingos informacijos nei per visą laiką iš instruktoriaus smile.gif egzaminuotojas sakė, kad matomai mūsų auros nesutapo smile.gif
Gerai bent tiek, kad iš pirmo karto viską išlaikiau smile.gif bet tikrai negalėčiau pasakyti kad bent kiek tame yra instruktoriaus nuopelnų smile.gif
Atsakyti
QUOTE('Petra @ 2011 11 15, 11:11)
Sveikos,

išsilaikiau ir aš jau egzaminus. Tai noriu pasidalinti savo įspūdžiais apie Žukausko vairavimo mokyklą Antakalnyje. Skaitau atsiliepimus apie juos, vien tik geri. Tai gal čia tik man taip nepasisekė?
Na teorijos dėstytojas tai dar tiek to... Ką išmokau, tai pati spręsdama bilietus.
Bet instruktorių išsirinkti labai man nepasisekė. Rinkausi pagal nuotrauką, pasirodė gero veido smile.gif Pasirinkau Algirdą. Na pliusai jo...? nešaukia smile.gif Minusai- kiekvieną kartą jo prašydavau leisti man vairuoti ir spaudyti pedalus pačiai. Vairą paleido per visą laiką gal tik kelioms minutėms. Ir tai visada po mano pastabų. Taip pat ir su sankabos pedalu. Tik priešpaskutinę pamoką jis man leido aikštelėj viską padaryti pačiai ir pirmą kartą suvokiau kad per staigiai atleidžiu ją. Visą laiką jis man praminkė tą sankabą! Nors reguliariai paprašydavau leisti viską daryti man. Nieko nepasakojo, nebendravo. Į aikštelę buvom nuvažiavę tris kartus. Vieną kartą iš jų 15 min smile.gif
Ir žinau, kad šiaip aš vairuoju neblogai. Tikrai ne dėl to jis viską darė, nes nesugebėjau pati. Gal jo toks mokymo stilius?  g.gif  bet išeidavau išsekusi psichologiškai.
O ir baigdavo pamokas visada 10-15 min anksčiau. Vieną kartą išsireikalavau vairuoti ilgiau, nes pusvalandį laukiau, kol jis susitvarkys savo reikalus.
Per egzaminą iš egzaminuotojo išgirdau daugiau naudingos informacijos nei per visą laiką iš instruktoriaus smile.gif egzaminuotojas sakė, kad matomai mūsų auros nesutapo smile.gif
Gerai bent tiek, kad iš pirmo karto viską išlaikiau smile.gif bet tikrai negalėčiau pasakyti kad bent kiek tame yra instruktoriaus nuopelnų smile.gif

Sveikinu su islaikytais egzais 4u.gif
Tai gal toj Regitroj ne viskas taip ir baisu! g.gif Nuraminkite....!!!!! Bijau ziauriai... fear.gif
Atsakyti
QUOTE('Petra @ 2011 11 15, 12:11)
Sveikos,

Ir žinau, kad šiaip aš vairuoju neblogai. Tikrai ne dėl to jis viską darė, nes nesugebėjau pati. Gal jo toks mokymo stilius?  g.gif  bet išeidavau išsekusi psichologiškai.

Nu jo doh.gif Ciuju, net nebuciau ismokusi vairuoti, jei mane butu sitaip moke doh.gif
Atsakyti
Man Regitroj su egzaminuotoju nerealiai pasisekė. Mokiausi su astra, per egzą gavau golfą. Leido pasivažinėti aplink kiek tik man norisi, kol pajusiu automobilį, pastabas sakė labai ramiai, šnekėjo tik draugiškai. O į vieną dalyką pažiūrėjo pro pirštus, sakė, tebūnie...
Atsakyti
QUOTE('Petra @ 2011 11 15, 13:17)
Man Regitroj su egzaminuotoju nerealiai pasisekė. Mokiausi su astra, per egzą gavau golfą. Leido pasivažinėti aplink kiek tik man norisi, kol pajusiu automobilį, pastabas sakė labai ramiai, šnekėjo tik draugiškai. O į vieną dalyką pažiūrėjo pro pirštus, sakė, tebūnie...

Kai as mokiausi vairuoti, tai vazinejau ir su astra ir su golfais ir su poliku. Per egza gavau golfa, toki labai smagu ir egzaminuotojas buvo labai fainas thumbup.gif Tik pirmaji karta stresas uzmuse mane doh.gif O antraji karta gavau vel ta pati egzaminuotoja, tai jau buvau gerokai pasikausciusi ax.gif Tai nebeeme manes joks stresas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos vairuotojos 4u.gif

gal yra kas lankete kursus vairavimo mokykloje draiveris? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo širlė: 15 lapkričio 2011 - 19:33
QUOTE(denaxa @ 2011 11 12, 21:44)

As biski nesuprantu...Siandien buvo alia sveikatos patikrinimas man vairavimo mokykloj. Bet, koks ten patikrinimas, jei visa info apie mane jie kaip supratau gaus is mano poliklinikos ir jos korteles vistiek, ir jei kas tai netiks, tada man reikes jau paciai eiti i poliklinika...tai gal reikejo tiesiai ten ir eiti g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Harriet @ 2011 11 12, 20:03)
Na,bent del vien tikrai neabejoju-  tai tikrai ne instruktore Grazina lotuliukas.gif

o kodel...girdejau daug puikiu atsiliepimu
Papildyta:
QUOTE('Petra @ 2011 11 15, 12:11)
Sveikos,

o tai del ko tada islaikete, del kieno pagalbos, jei ne del instruktoriaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 15 lapkričio 2011 - 21:31
QUOTE(mėnulis @ 2011 11 15, 21:23)
As biski nesuprantu...Siandien buvo alia sveikatos patikrinimas man vairavimo mokykloj. Bet, koks ten patikrinimas, jei visa info apie mane jie kaip supratau gaus is mano poliklinikos ir jos korteles vistiek, ir jei kas tai netiks, tada man reikes jau paciai eiti i poliklinika...tai gal reikejo tiesiai ten ir eiti  g.gif  g.gif  g.gif

Tai as ka ir bandziau pasakyti, kad tie sveikatos patikrinimai mokyklose yra visiska nesamone doh.gif Bet nesijaudink, jie padarys, kad turetum ta pazyma, nebent kazkas jau labai rimto su sveikata butu mirksiukas.gif Siaip lb svarbu, kad jei vaikstai su akiniais ar lesiais, tai, kad nurodytu pazymoj, kad vairavimas su korekcija. Nors ciuju pareigunams tai dzin doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 11 15, 22:23)
o tai del ko tada islaikete, del kieno pagalbos, jei ne del instruktoriaus?

Visų man kilusių klausimų klausinėjau draugo, po 10 kartų, kol jis man viską išaiškino. Nagrinėjau taisykles ko reikia per vairavimo egzą, nes pvz nežinojau, kad sankabos negalim laikyti ilgiau nei 5 s, pagal instruktorių laikydavau daug daug ilgiau. Arba riedėdavau laisva prie sankryžos. Tai vien dėl tokių dalykų nebūčiau išlaikiusi.
Ir prieš tai dar mokiausi vairuoti su draugu.
O iš instruktoriaus gavau tik jo automobilį praktikai. Vis mėginau pajausti kiek jis paspaudžia pedalą, kad pati paskui žinočiau laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2011 11 15, 22:50)
Tai as ka ir bandziau pasakyti, kad tie sveikatos patikrinimai mokyklose yra visiska nesamone doh.gif Bet nesijaudink, jie padarys, kad turetum ta pazyma, nebent kazkas jau labai rimto su sveikata butu mirksiukas.gif Siaip lb svarbu, kad jei vaikstai su akiniais ar lesiais, tai, kad nurodytu pazymoj, kad vairavimas su korekcija. Nors ciuju pareigunams tai dzin doh.gif

neaa, nei akiniu nei lesiu nenesioju, bet vistiek idomu, ka reiskia "vairavimas su korekcija", ar tik del akiniu taip ten rasoma. Idomu, is kurios korteles skilties tie mokyklos gydytojai ta informacija paims, kiek ja ten studijuos. g.gif Nes esu pora tokiu operaciju seniai turejusi. g.gif Nors vyras mano juokiasi ismanes, sako, ne tokiem tai tikrai teises duoda lotuliukas.gif Tikiuosi, kad jie padarys, kad jas gauciau.
Atsakyti