Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

QUOTE(S..K.. @ 2014 02 17, 00:25)
Sveikos merginos, ieškau vairavimo mokyklos netoli nuo namų, radau keletą variantų. Gal turit kokių atsiliepimų, komentarų apie Juronas, Draiveris, Autoaidas? Norisi neprašaut renkantis smile.gif

Esu mačiusi tas Draiverio mašinėles, tai jos tokios naujos buvo. Iš to sprendžiu, kad įmonė turi pajamų naujoms mašinoms, tai ir turi mokynių. Ir šiaip manau su nauja mašina daug maloniau mokytis, nei su kokia sena. mirksiukas.gif

Bet gal atsiras tų, kurios yra išbandžiusios šią ar kitą mokyklą ir padės labiau. Sėkmės. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crete @ 2014 02 19, 20:31)
Esu mačiusi tas Draiverio mašinėles, tai jos tokios naujos buvo. Iš to sprendžiu, kad įmonė turi pajamų naujoms mašinoms, tai ir turi mokynių. Ir šiaip manau su nauja mašina daug maloniau mokytis, nei su kokia sena.  mirksiukas.gif

Dabar visi su naujom,su senom mokyti neleidziama,mokyklos jas perka lizingu smile.gif As apie mokykla sprendziu dar ir apie tai,kaip ju mokomukai gatvese elgiasi...nes buna tokiu,kur su instruktoriaus palaiminimu taisykles pazeidinejamos,arba pats instruktorius be mokinio vaziuodamas pavirsta i keliu chuligana-tai ko toks gali ismokyti jauna vairuotoja,a? schmoll.gif tai va-Draiverio mokomukai tvarkingai vazineja,nesu maciusi,kad pazeidinetu... ax.gif
Atsakyti
As irgi ieskau sau mokyklos kuri ismokytu mane gerai vairuoti. Bet kuo toliau tuo vis sunkiau su tom paieskom. Gaila, kad neturiu kas patartu... O renkiuosi labai atidziai, kadangi mano viena drauge tokius kryziau kelius ejo.... siaubas... Jos vairavimo mokykla jai mokinantis prarado licenzija... ten visus mokinius tampe... nei mokino nei pinigus grazino, net straipsnis buvo... Nesinori taip kliuti...

As dabar randu mokykla ir kapstausi, kapstausi... ir vis surandu ką nors. Aisku neklysta tas kuris nedirba, bet norisi geriausio varianto.

QUOTE(S..K.. @ 2014 02 16, 23:25)
Sveikos merginos, ieškau vairavimo mokyklos netoli nuo namų, radau keletą variantų. Gal turit kokių atsiliepimų, komentarų apie Juronas, Draiveris, Autoaidas? Norisi neprašaut renkantis smile.gif

Man irgi tiktu sios mokyklos, gal jau issirinkot? Kodel? Gal ir as seksiu jusu pavyzdziu.

QUOTE(denaxa @ 2014 02 19, 21:45)
Dabar visi su naujom,su senom mokyti neleidziama,mokyklos jas perka lizingu  smile.gif As apie mokykla sprendziu dar ir apie tai,kaip ju mokomukai gatvese elgiasi...nes buna tokiu,kur su instruktoriaus palaiminimu taisykles pazeidinejamos,arba pats instruktorius be mokinio vaziuodamas pavirsta i keliu chuligana-tai ko toks gali ismokyti jauna vairuotoja,a? schmoll.gif  tai va-Draiverio mokomukai tvarkingai vazineja,nesu maciusi,kad pazeidinetu... ax.gif

as apie Draiveri filmuka maciau, kur ju mokomukas vaziuoja netvarkingai, vat sis -

http://www.15min.lt/...ideo-519-378765

Bet is kitos puses, cia juk 1 instruktorius, kiti gal geri?

As net pasiryzus i kita rajona vazineti, kad tik gera mokykla butu... Nes as labai priekabi esu...
Atsakyti
QUOTE(Akia @ 2014 02 20, 12:04)
as apie Draiveri filmuka maciau, kur ju mokomukas vaziuoja netvarkingai, vat sis -

http://www.15min.lt/...ideo-519-378765

Bet is kitos puses, cia juk 1 instruktorius, kiti gal geri?

Kruva pazeidimu,siaubas doh.gif lotuliukas.gif Pas sita instruktoriu tikrai nereikia eiti mokytis schmoll.gif Itariu,kad gal jis ten jau ir nebedirba greiciausiai... ax.gif
Bialo mokykla irgi turi viena "frukta"-ten tai gerokai baisiau,su mokiniais vaziuoja istisai pazeidinedamas,o kai be mokiniu-tai isvis pavirsta keliu chuliganu,ne kiekvienam bmw prie jo lygintis doh.gif toks senas mazo ugio doh.gif
Jei Vilniuje esi-eik i Autoklase,nenusivilsi,tikrai gera mokykla...na,cia kaip reklama tokia netycine is mano puses gaunasi,bet as neblogai pazistu ten dirbancius zmones...uztat drasiai galiu rekomenduot... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akia @ 2014 02 20, 11:04)
Man irgi tiktu sios mokyklos, gal jau issirinkot? Kodel? Gal ir as seksiu jusu pavyzdziu.

Čia yra atsiliepimų apie mokyklas, apie Juroną neblogi, tik klausimas kiek teisingi ir tikri g.gif visgi tubūt ties šita ir apsistosiu.
Atsakyti
Nerekomenduoju bialo mokykla doh.gif
Atsakyti
Ieškau Vilniuje instruktoriaus papildomiems vairavimams su automatu. Gal kas ką rekomenduoti galite. Pati mokausi su vyru ne Vilniuje, bet laikyti noriu Vilniuje, tai reiktų instruktoriaus, su kuriuo pravažiuočiau maršrutus. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Labai laukčiau rekomendacijos ir kontaktų Vilniaus instruktoriaus - esu iš tų žmonių "prie meno", kuriems sunkiau susivokti kelyje, dabar mokausi su geru instruktoriumi, tik norėčiau dar papildomai pavažinėti, mačiau denaxa rašė, kad žino tokį stebukladarį smile.gif, būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Labai aciu, Denaxa. Tikiuosi, kad galesiu ir as uzsukti kada nors vienoj rankoje spausdama issvajotasiais teises ir pasidalinti savo patirtele...
O ismokti vaziuoti tikrai reikia, nes rajone gyvenant buna dienu kai autobusai is viso nevazineja... Mokausi jau metus, o pradeta viskas gerokai seniau; manau, kad jei zmogus - "sustresnis" ir daugiau "technisko" proto, tai jam nera taip svarbu ir instruktorius, o tokiai "sokejai" kaip as svarbu i kokias rankas papuoli...
Atsakyti
Taip,tinkamos rankos ko gero svarbiausias dalykas sitame reikale drinks_cheers.gif Sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galite rekomenduoti kokią mokyklą Fabijoniškėse? Ypatingų pageidavimų neturiu, tiesiog kad instruktoriai būtų žmoniški ir mokantys paaiškinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2014 06 29, 21:15)
Sveikos, gal galite rekomenduoti kokią mokyklą Fabijoniškėse? Ypatingų pageidavimų neturiu, tiesiog kad instruktoriai būtų žmoniški ir mokantys paaiškinti smile.gif

Nežiūrėjote AUTOPLAY Fabijoniškėse? Aš imiau papildomas pamokas pas jų instruktorių, tai mano atsiliepimai apie jį, kaip instruktorių, patys geriausi būtų.
Atsakyti