As irgi ieskau sau mokyklos kuri ismokytu mane gerai vairuoti. Bet kuo toliau tuo vis sunkiau su tom paieskom. Gaila, kad neturiu kas patartu... O renkiuosi labai atidziai, kadangi mano viena drauge tokius kryziau kelius ejo.... siaubas... Jos vairavimo mokykla jai mokinantis prarado licenzija... ten visus mokinius tampe... nei mokino nei pinigus grazino, net straipsnis buvo... Nesinori taip kliuti...
As dabar randu mokykla ir kapstausi, kapstausi... ir vis surandu ką nors. Aisku neklysta tas kuris nedirba, bet norisi geriausio varianto.
QUOTE(S..K.. @ 2014 02 16, 23:25)
Sveikos merginos, ieškau vairavimo mokyklos netoli nuo namų, radau keletą variantų. Gal turit kokių atsiliepimų, komentarų apie Juronas, Draiveris, Autoaidas? Norisi neprašaut renkantis
Man irgi tiktu sios mokyklos, gal jau issirinkot? Kodel? Gal ir as seksiu jusu pavyzdziu.
QUOTE(denaxa @ 2014 02 19, 21:45)
Dabar visi su naujom,su senom mokyti neleidziama,mokyklos jas perka lizingu

As apie mokykla sprendziu dar ir apie tai,kaip ju mokomukai gatvese elgiasi...nes buna tokiu,kur su instruktoriaus palaiminimu taisykles pazeidinejamos,arba pats instruktorius be mokinio vaziuodamas pavirsta i keliu chuligana-tai ko toks gali ismokyti jauna vairuotoja,a?

tai va-Draiverio mokomukai tvarkingai vazineja,nesu maciusi,kad pazeidinetu...
as apie Draiveri filmuka maciau, kur ju mokomukas vaziuoja netvarkingai, vat sis -
http://www.15min.lt/...ideo-519-378765
Bet is kitos puses, cia juk 1 instruktorius, kiti gal geri?
As net pasiryzus i kita rajona vazineti, kad tik gera mokykla butu... Nes as labai priekabi esu...