Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

Tema gan aktuali ir nepaslaptis kad daugelis preina sunkius kelius kol galiausiai atsiima vairuotojo pazymejima:) Tad sioje vietoje noreciau kazkiek palengvinti renkantiems vairavimo mokykla ir svarbiausia instruktoriu. Tad jei esate is Vilniaus rekomenduoju A. Zukausko mokykla o instruktoriu tiktai Dainiu[COLOR=red]. Nors pats baigiau kita mokykla taciau neislaikius regitroje, laukti ilgai negalejau, jauciau kad dar reiktu vairavimo praktikos ir uztikrintumo , tad kaiptik kolega pasiule nedvejojant si instruktoriu. Likau suzavetas profesionaliu mokymu, ramiu tonu, patobulinom vairavimo supratima ir regitra islaikyta po 5 papildomu pamoku. Dar regitros egzaminatorius pagyre kad vairavau ekologiskai:)
Atsakyti
Ateina naujokas, ir pirma zinute- grynai reklamine cool.gif Nu nu... g.gif
Zukausko mokykla, beje, nera labai super duper gera, kad brangi ir su savo fintais- tai faktas. Na, bet jei eiti pas konkretu instruktoriu- nu gal gal... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denaxa: 04 balandžio 2015 - 14:14
Na apie Zukausko mokykla zinojau tik tiek kad jau senokai gyvuoja, o smulkesniu detaliu tai kaip ir man nesvarbu buvo zinoti, svarbu kad rekomendavo gera instruktoriu ir pinigai nebuvo ismesti vejais, tai va tiek;)
Atsakyti
Na, geras instruktorius ir blogoje mokykloje geras, cia jau tiea smile.gif O Zukausko nera bloga, tik siaip branguva, kainos ir kokybes santykis per daug skiriasi tiems, kas neuztaiko ant geru instruktoriu- jie ju visokiu turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2015 04 05, 16:48)
Na, geras instruktorius ir blogoje mokykloje geras, cia jau tiea smile.gif O Zukausko nera bloga, tik siaip branguva, kainos ir kokybes santykis per daug skiriasi tiems, kas neuztaiko ant geru instruktoriu- jie ju visokiu turi smile.gif

Hm... Net nežinau -- mokiausi Žukauske prieš beveik 2 metus (OJJJJJ, kaip bėga metai!!! doh.gif ), kainų nelyginau su kitom mokyklom, nebent tik tas pavienes, kai papildomai kitokias mašinas mėginti norėjau. Patenkinta savo instruktorium Gintu iš Žukausko, dar vieną kartą važiavau, atrodo, su Artūru -- tas irgi nieko; palyginus su autoeksterno dviem instruktoriais -- ogogo biggrin.gif Skirtumiuks LABAI Žukausko naudai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuks: 05 balandžio 2015 - 16:13
Tai cia nelyginami net dalykai, Autoeksternas jei lyginti su Zukausku- grynas nesusipratimas Zukausko naudai, zinoma biggrin.gif As irgi esu kazkada vaziavus su keliais is Zukausko, ir C instruktoriu is Zukausko emiau (tais laikais dar buvo galima ne per mokykla tartis), ir visi jie tikrai neprasti buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2015 04 05, 19:01)
Tai cia nelyginami net dalykai, Autoeksternas jei lyginti su Zukausku- grynas nesusipratimas Zukausko naudai, zinoma biggrin.gif As irgi esu kazkada vaziavus su keliais is Zukausko, ir C instruktoriu is Zukausko emiau (tais laikais dar buvo galima ne per mokykla tartis), ir visi jie tikrai neprasti buvo smile.gif

Tai va va drinks_cheers.gif Aš lygiai tokią pat nuomonę susidariau biggrin.gif
Man šokas buvo, kaip skirtingai pliurpė autoeksternas apie mane biggrin.gif Vienas toks ryškiai mergišius, tik ir seiliojosi, šalia sėdėdamas, liaupsino, oj, KOKIE GERI įgūdžiai, OJ, kaip viskas šaunu ir smagu biggrin.gif Išlipus iš mašinos dar net apsižiūrėjau -- gal provokuojančiai apsirengus buvau, kad taip ansai kaip katinas į lašinius biggrin.gif Bet kad lyg ir ne -- ilgas sijonas, palaidinė irgi neperšviečiama ir neaptempta lotuliukas.gif Kitas irgi įdomus biggrin.gif Pervažiavom per miestą kažkiek -- toks jausmas, kad ABSOL nieko nemoku biggrin.gif Oj, nu ką Jūs -- jei Jūs taip ir šeštadienį laikysit, tai garantija, kad neišlaikysit... Oj, nu kas taip stabdo... Oj, nu kas taip pavaras keičia biggrin.gif Papasakojau po to nuotykius su juo savajam instruktoriui -- tas nulūžo smile.gif Sako, tikiuos, nepatikėjai tuo, ką šnekėjo biggrin.gif Sakau -- aš tik pasiėmiau TAI, kas reikalinga MAN, o tuos jo pliurpalus praleidau pro ausis...
Visko viršūnė buvo, kai po sėkmingai tą šeštadienį išlaikyto egzamino parašiau tam iš autoeksterno, sakau, pamenu, sakėt, kad reikia parašo kažkokio -- nebeateisiu daugiau, nebereik, kur pasirašyt... Atsakymas pribloškė (kalba netaisyta biggrin.gif ) -- paraša ne butina,o konjačko tai ok lotuliukas.gif
Atsakyti
Man uztenka pasiziureti kaip autoeksterno mokomukai po miesta vazineja... tragedija, gaila zmoniu, kurie ten eina mokytis... doh.gif Ir tokiu mokyklu ne viena, deja, yra- susikuriusiu tik del biznio, kuriose dirbantys zmones visiskai neturi nei pasaukimo, nei sugebejimu tokiam atsakingam darbui... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2015 04 05, 20:00)
Man uztenka pasiziureti kaip autoeksterno mokomukai po miesta vazineja... tragedija, gaila zmoniu, kurie ten eina mokytis... doh.gif Ir tokiu mokyklu ne viena, deja, yra- susikuriusiu tik del biznio, kuriose dirbantys zmones visiskai neturi nei pasaukimo, nei sugebejimu tokiam atsakingam darbui... schmoll.gif

kuo mane sužavėjo būtent tas Žukausko instruktorius (gal čia dar ir mano asmeninės savybės kažkiek turėjo įtakos -- žingeidumas, noras mokytis, gilinimasis nereikalaujant ir neprašant, kad aš tai daryčiau...) -- bet kokios baimės ir durni klausimai, kurie man dar visai nevairuojančiai kildavo, išgaravo kaip dūmas... Nors kažkaip galvojau, kad pirmą sykį į gatvę, duok Dieve, kokią 3 praktinio vairavimo pamoką važiuosim, kur Tau blink.gif Pirmą pamoką susitikom prie IKI Šeškinėj (aikštelėj), dar jis taip pusiau juokais, pusiau rimtai -- tai gal JAU DABAR IŠKART prie vairo? Aš taip tik -- nuuuu, gal dar čiučiuką ne blink.gif lotuliukas.gif Aikštelėj -- pradiniai nurodymai, pabandymai, pagyrimas, kad kaip pirmąsyk už vairo, kažkaip pakankamai neblogas vairo laikymas ir pan. Iiiiir... Išvažiavimas šiek tiek netoli nuo mokomosios aikštelės į gatvę apsiuostyt, po to grįžom atgal, dar po aikštelę pratimai, o po to jau į aikštelę prie IKI jau aš pati už vairo bigsmile.gif
Į vatą nevyniodavo, bet apie klaidas labai profesionaliai, labai taktiškai pasakydavo, paaiškindavo (man neužtenka gi kaip visada tik pasakymo, kad taip negalima, man dar ir KODĖL taip negalima gi reik paaiškint lotuliukas.gif ). Vat už tą tokį jo profesionalumą labai ir gerbiu! Už gebėjimą nesudaryti įtampos, už gebėjimą paskatinti, kai reikia -- perlieti šaltu dušu (vienąsyk gi matė, kad tokia kaip nesava buvau -- vaikas rotu sirgo, blūdijau kaip turi būt). Aikštelėj išlipo ir sako -- dabar PATI gyvatėlę važiuok... Greit susirinkau save lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2015 04 05, 20:17)
kuo mane sužavėjo būtent tas Žukausko instruktorius (gal čia dar ir mano asmeninės savybės kažkiek turėjo įtakos -- žingeidumas, noras mokytis, gilinimasis nereikalaujant ir neprašant, kad aš tai daryčiau...) -- bet kokios baimės ir durni klausimai, kurie man dar visai nevairuojančiai kildavo, išgaravo kaip dūmas... Nors kažkaip galvojau, kad pirmą sykį į gatvę, duok Dieve, kokią 3 praktinio vairavimo pamoką važiuosim, kur Tau blink.gif Pirmą pamoką susitikom prie IKI Šeškinėj (aikštelėj), dar jis taip pusiau juokais, pusiau rimtai -- tai gal JAU DABAR IŠKART prie vairo? Aš taip tik -- nuuuu, gal dar čiučiuką ne blink.gif  lotuliukas.gif Aikštelėj -- pradiniai nurodymai, pabandymai, pagyrimas, kad kaip pirmąsyk už vairo, kažkaip pakankamai neblogas vairo laikymas ir pan. Iiiiir... Išvažiavimas šiek tiek netoli nuo mokomosios aikštelės į gatvę apsiuostyt, po to grįžom atgal, dar po aikštelę pratimai, o po to jau į aikštelę prie IKI jau aš pati už vairo bigsmile.gif
Į vatą nevyniodavo, bet apie klaidas labai profesionaliai, labai taktiškai pasakydavo, paaiškindavo (man neužtenka gi kaip visada tik pasakymo, kad taip negalima, man dar ir KODĖL taip negalima gi reik paaiškint lotuliukas.gif ). Vat už tą tokį jo profesionalumą labai ir gerbiu! Už gebėjimą nesudaryti įtampos, už gebėjimą paskatinti, kai reikia -- perlieti šaltu dušu (vienąsyk gi matė, kad tokia kaip nesava buvau -- vaikas rotu sirgo, blūdijau kaip turi būt). Aikštelėj išlipo ir sako -- dabar PATI gyvatėlę važiuok... Greit susirinkau save  lotuliukas.gif

mano irgi instruktorius is Zukausko mokyklos vardu Dainius lygiai taip pat viska profesionaliai, ir ne po viena karta paaiskindavo, ir visokias schemutes sankabu papaisydavo kad suprasciau ka tas pedalas sunkiausias darydavo:smile.gif Kad daugiau tokiu instruktoriu butu tai tikrai vairavimas taps malonumu:)
Atsakyti
QUOTE(R. Stalone @ 2015 04 05, 21:23)
mano irgi instruktorius is Zukausko mokyklos vardu Dainius lygiai taip pat viska profesionaliai, ir ne po viena karta paaiskindavo, ir visokias schemutes sankabu papaisydavo kad suprasciau ka tas pedalas sunkiausias darydavo:smile.gif Kad daugiau tokiu instruktoriu butu tai tikrai vairavimas taps malonumu:)

Na, autoeksternietis vienas irgi vis pakaišiodavo schemutes panosėj... Žukauske Gintas kai kada leisdavo suklysti (aišku, ne iki avarijos lygmens, bet tiesiog leisdavo padaryt kokią nesąmonę, kad ir man pačiai ateitų suvokimas, kaip kur negalima elgtis smile.gif) Tai po tokių dalykų uj kaip gerai įsimindavau, kad va šitoj vietoj, mergina, žiūrėk tą ir tą, o va čia reikia taip ir anaip smile.gif

Va dar, tiesa, vienas skirtumas buvo tarp dviejų išmėgintų Autoeksterno instruktorių. Važinėjau (po aikštutę biggrin.gif) su hyundai, tas tik man -- KALK ant sankabos, negailėk, iki dugno blink.gif lotuliukas.gif Kai tuo tarpu golfistas, toks jausmas, taip bijo duot mokinukui savo mašiną, kad kiekvienas prisilietimas prie vairo, prie sankabos, prie stabdžio, prie pavarų -- oj, nu kas taip daro, oj, nu kam TAIP SMARKIAI (kai aš tikrai išmokyta buvau padoriai, ne kaip hyundaistas -- KALK lotuliukas.gif ), oj, oj oj... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniuks @ 2015 04 07, 09:37)
Na, autoeksternietis vienas irgi vis pakaišiodavo schemutes panosėj... Žukauske Gintas kai kada leisdavo suklysti (aišku, ne iki avarijos lygmens, bet tiesiog leisdavo padaryt kokią nesąmonę, kad ir man pačiai ateitų suvokimas, kaip kur negalima elgtis smile.gif) Tai po tokių dalykų uj kaip gerai įsimindavau, kad va šitoj vietoj, mergina, žiūrėk tą ir tą, o va čia reikia taip ir anaip smile.gif

Va dar, tiesa, vienas skirtumas buvo tarp dviejų išmėgintų Autoeksterno instruktorių. Važinėjau (po aikštutę biggrin.gif) su hyundai, tas tik man -- KALK ant sankabos, negailėk, iki dugno  blink.gif  lotuliukas.gif Kai tuo tarpu golfistas, toks jausmas, taip bijo duot mokinukui savo mašiną, kad kiekvienas prisilietimas prie vairo, prie sankabos, prie stabdžio, prie pavarų -- oj, nu kas taip daro, oj, nu kam TAIP SMARKIAI (kai aš tikrai išmokyta buvau padoriai, ne kaip hyundaistas -- KALK  lotuliukas.gif ), oj, oj oj... biggrin.gif

mane tai irgi mokino viska daryti svelniai ir taisyklingai, niekur neperskubeti, sake viska tu spesi ir manau tai gerai kad taip mokina poto taip ir savo masina gi vairuosi
Atsakyti