Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

o kas toks buvo Jūsų instruktorius? Jei ne paslaptis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vook @ 2014 06 30, 13:32)
o kas toks buvo Jūsų instruktorius? Jei ne paslaptis  4u.gif

Henrikas
Atsakyti
Parašysiu Jums savo istorija 4u.gif
Teises mokinuosi, tiksliau pradėjau mokinti prieš 7 metus. Pradedu, nebaigiu, vėl mokėjau pinigus ir vėl mečiau kol susiėmiau ir trečia kartą nusprendžiau pabaigti. Gyvenu aš ne Vilniuje, Kaunas man arčiau, bet nusprendžiau laikyti Vilniuje. Teoriją mokiausi eksternu ir iš pirmo karto išlaikiau Kaune. Mokyklinius egzaminus išlaikiau savo miestelyje. Bet suvokdama, kad praktikos reikia ieškojau instruktoriaus Vilniuje. Reikėjo žmogaus, kuris pamokintu po darbo ir/arba savaitgaliais. Pirmas mano rimtas važinėjimas buvo su instruktorium buvo per Jonines. Vilniaus miestas buvo pakankamai tursčias, bet man, iš nedidelio miestelio, tai tikras išbandymas smile.gif Pravažinėjome 3 valandas (arba 4*45). Pavargau žiauriai, informaijos ir streso dar daugiau biggrin.gif Bet reikia, kelio atgal nėra, tuo labiau, kad regitroje birželio 28 d. užsiregistravau egzaminui doh.gif Liko 3 dienos, o jausmas toks, kad žemė slysta iš po kojų smile.gif Susitarėm su instruktorium susitikti dar vieną dieną ir ketvirtadienį, po darbo, Vilniuje beveik pikas, pravažinėjau dar 3 val. Apvažinėjome visus egzamino maršrutus. Analizavome mano klaidas. Leido suklysti tam, kad visam gyvenimui suprasčiau ką dariau ne taip. Rėkė, barė, bet man to reikėjo, kad aš supraščiau biggrin.gif Aikštelėje beveik nesimokinome, nes turėjau galimybę su savo automobiliu mokintis savo miesto aikštelėje, tai laiko kaip ir sutaupėme. Tiesa, aš nusipirkau savo mašinytę ir su vyro ir M ženklu važinėjau jau gal 2 mėnesius, vairavimo praktikos ir baimės automobiliui jau nebuvo smile.gif Tai va, šeštadienį laikiau praktikos egzaminą ir išlaikiau ir pirmo karto assa.gif Padariau vieną klaidelę ant estakados, per stipriai užgazavau hihihi.gif Net egzaminuotojas pagyrė biggrin.gif
O dabar apie mano instruktoriu smile.gif Mane mokino Olegas Orlovas "Autoeksterno" mokykla ( www.autoeksternas.lt ). Tikrai labai labai dėkinga už žinias, kurios buvo aukso vertės aciuks.gif Norinčios, kad Jus tik girtų galite pasiieškoti gal ir kito žmogaus, bet norinčios išmokti vairuoti tikrai galite kreitptis į jį ir jo vadovaujamą mokykla.

Sėkmės visoms smile.gif
Atsakyti
Bijuna, šaunuolė, sveikinu. Mano padėtis labai panaši- prieš 7 m pradėjau, 2 kartus nėjau iki galo, o dabar esu susikaupus trečią jartą tikrai laikyt ir išlaikyt !!
Atsakyti
Lock, ir išlaikysi. Sėkmės tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2014 06 30, 17:02)
Parašysiu Jums savo istorija  4u.gif
...Rėkė, barė, bet man to reikėjo, kad aš supraščiau... 

Va šito tai aš nesuprantu doh.gif ,tam kad išmokint, nebutina rekti... blink.gif
Atsakyti
Vėja2, o kaip nesibarsi, kai sustoju vidurį sankryžos staigiai? Juk normali reakcija jo buvo, aš sukėliau avarinę situaciją ax.gif Gal nerėkė, gal tiesiog nesistengė "būti geru". Man taip reikia, man gal tik taip daeina biggrin.gif Čia žinai, kaip kitoms, būna netyčia palietė ranką, gal veidrodėlį pasukt pasilenkė ir prisilietė prie kūno, tai viena net nepastebės, o kita jau bėgs skūstis dėl seksualinio priekabiavimo. Visokių žmonių yra, visokių reikia. Instruktorius tikrai labai malonus ir žinantis savo darbą, todėl kartais pakeltas tonas man neatrodė "pasaulio pabaiga".
Atsakyti
Merginos HELP

patarkite prasau gera vairavimo instruktoriu patobulinti vairavimo igudzius, 5 metus prie vairo nesedejau

Busiu dekinga visom atsakusioms
Atsakyti
Draiverio paslaugomis naudojausi, labai nenusivyliau, išlaikiau egzaminus (teoriją iš pirmo karto, praktiką -iš antro), nors instruktoriu darbo etika kartais kirsdavosi su manąją... nemėgstu vėlavimų ir parūkymo pertraukėlių mano laiko sąskaita...
4u.gif
Atsakyti
Merginos, parekomenduokite gerą instruktorių vilniuje, ir dar reikia kad pamoka prasidetu ir baigtusi man patogioje vietoje.

Atsakyti
Gal turite atsiliepimų apie šią vairavimo mokyklą http://www.autovairavimas.lt/
Atsakyti
Sveikos, merginos. Galiu ir aš pasidalinti savo patirtimi. Vairavimo kursus lankiau Vilniuje. Vairavimo mokykloje ,,KELIO STUDIJA". Likau patenkinta ir instruktoriais ir visu darbo organizavimu. Kainos taip pat neužkeltos. thumbup.gif Lankiau kursus Pašilaičiuose, o dabar kiek mačiau atsidarė ir senamiestyje. Tikrai rekomenduoju, nes dabar akcija. thumbup.gif Interneto puslapyje galite viską rasti. Nes tikrai nelengva rasti sau tinkamą doh.gif
Atsakyti