Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

sveikos,

rekomenduokit, prasau, adekvatu ir malonu instruktoriu papildomom vairavimo pamokom... teorija islaikiau eksternu. geriausiai tiktu is N. Vilnios, Naujamiescio, Pavilnio.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(li-ena @ 2016 09 12, 21:33)
sveikos,

rekomenduokit, prasau, adekvatu ir malonu instruktoriu papildomom vairavimo pamokom... teorija islaikiau eksternu. geriausiai tiktu is N. Vilnios, Naujamiescio, Pavilnio.. ax.gif

Pabandyk Dainiui is zukausko, man lb padejo
Atsakyti
QUOTE(R. Stalone @ 2016 09 12, 21:38)
Pabandyk Dainiui is zukausko, man lb padejo

aciu, bandysiu))) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(li-ena @ 2016 09 12, 21:33)
sveikos,

Jei dar nesusitarei, gali pabandyti ir Henrikui, 862731011 iš Autoplay. Tai jo paties mokykla, tai tikrai dirba gerai. Kadangi eksternu, tai mokyklos pažymėjimo vistiek rikės, bet ... taip, svarbiausia geras instruktorius. Jis berods kažkur tarp N.Vilnios ar Pavilnio pusej ir gyvena....
Atsakyti
Nerekomenduočiau J.Jasučio vairavimo mokyklos (teorijos paskaitos buvo Laisvės pr., vairavimo praktika - Lazdynuose), nes, pavyzdžiui, vos ne per kiekvieną teorijos paskaitą turėdavau klausytis įmonės savininko pasakojimų apie žvejybą ar keliones ir pan. Norėjosi daugiau profesionalumo, ypač nuvylė paskutinė paskaita apie automobilio sandarą, visiškai jokios naudos. Kompiuterinė įranga, bent jau Laisvės pr. esančiame filiale, švelniai tariant, pasenusi, jei ne antikvarinė, o administratorė nors ir šypsosi, bet labai nemaloni. Mokyklos darbo valandomis atvykus laikyti mokyklinio teorijos egzamino, pareiškia, kad šiandien ji dirba trumpiau ir ne jos reikalas, kad esi susiplanavęs laikyti egzaminą. Beje, sumokėjus pinigus, ir ne tokius mažus, norėtųsi bent jau elementarių patogumų, kaip galimybės pasinaudoti tualetu.
Instruktoriaus Tomo taip pat negaliu rekomenduoti. Padariau klaidą, ėmiau dar dešimt papildomų pamokų, per kurias nieko gero neišmokau. Susidarė įspūdis, kad pritingi dirbti. Mokydamasi vairuoti norėčiau išgirsti instruktoriaus komentarus, ką darau blogai, ką gerai, o ne klausytis, kaip jis kažkokius reikalus tvarko telefonu. Paprašius pakomentuoti daromas klaidas ir silpnąsias vietas, buvo atsakyta, kad dar ne laikas, dar per anksti. Bet komentarų taip ir nesulaukiau. Aikštelėje parkuotis ir manevruoti moko pagal pagaliukus, o ką daryti realaus eismo sąlygomis? Net ir po kelių pamokų taip ir nesusigaudžiau, kaip reikėtų manevruoti. Su kitu instruktoriumi jau po vienos pamokos aikštelėje viskas tapo aišku. Taigi, galiausiai išėjau į kitą mokyklą pas kitą instruktorių. "Regitros" praktikos egzaminą išlaikiau iš pirmo karto. Esu labai dėkinga instruktoriui Henrikui iš vairavimo mokyklos "Amplius". Drąsiai rekomenduoju visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(djurdjevak @ 2016 11 02, 14:05)
Taigi, galiausiai išėjau į kitą mokyklą pas kitą instruktorių. "Regitros" praktikos egzaminą išlaikiau iš pirmo karto. Esu labai dėkinga instruktoriui Henrikui iš vairavimo mokyklos "Amplius". Drąsiai rekomenduoju visoms smile.gif

Amplius labai gera mokykla, ko gero, šiai dienai- geriausia Vilniuje. Visi jos instruktoriai- geri savo darbo profesionalai, + dar tai, kad moko važiuot, saugiai dalyvaut eisme, o ne tik kad egzaminą išlaikyt.
Atsakyti
Gal kam teko susidurti su Vladislavu Subacium? Dabar lygtai turi savo imone, naugarduko g. g.gif
Ar gerai ismoko ir ar ne isterikas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(djurdjevak @ 2016 11 02, 14:05)
Taigi, galiausiai išėjau į kitą mokyklą pas kitą instruktorių. "Regitros" praktikos egzaminą išlaikiau iš pirmo karto. Esu labai dėkinga instruktoriui Henrikui iš vairavimo mokyklos "Amplius". Drąsiai rekomenduoju visoms smile.gif

Aš irgi labai džiaugiuosi, kad Jūsų dėka pakliuvau pas Henriką wub.gif Tikrai visoms rekomenduoju wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2017 03 23, 14:21)
Aš irgi labai džiaugiuosi, kad Jūsų dėka pakliuvau pas Henriką  wub.gif Tikrai visoms rekomenduoju  wub.gif

Kaip tik prieš kelias dienas pagalvojau, kaip jums sekasi vairuoti smile.gif Sveikinu yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(djurdjevak @ 2017 03 24, 13:15)
Kaip tik prieš kelias dienas pagalvojau, kaip jums sekasi vairuoti smile.gif Sveikinu  yahoo.gif

Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2016 11 02, 14:16)
Amplius labai gera mokykla, ko gero, šiai dienai- geriausia Vilniuje. Visi jos instruktoriai- geri savo darbo profesionalai, + dar tai, kad moko važiuot, saugiai dalyvaut eisme, o ne tik kad egzaminą išlaikyt.

o gal zinot kaip kiti instruktoriai sioje mokykloje, irgi geri?

galvoju sita mokykla ar A. zukausko rinktis, noriu imti eksternu auotomatine.

Gal dar apie Jurona yra atsiliepimu?
Labai padetumete, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NePastebima @ 2017 06 01, 22:45)
o gal zinot kaip kiti instruktoriai sioje mokykloje, irgi geri?

galvoju sita mokykla ar A. zukausko rinktis, noriu imti eksternu auotomatine.

Gal dar apie Jurona yra atsiliepimu?
Labai padetumete, aciu  4u.gif

Pasidomėkite ir apie Henriką iš Autoplay, jis ir automatine moko. Tik geri atsiliepimai apie jį ir mokyklą.
Atsakyti