pasiemiau pas ji papildomu pamoku. aikstelej viskas tobulai, bet gatveles reik paslifuot.

Egzaminą galite laikyti tik savo mokykloje, kitos mokyklos instruktorius neturi teisės priiminėti egzaminų. Aišku, gad galite pasiimi pas kitą instruktorių, kitoje mokykloje..... ypač, jei jaučiate, kad kažkas negerai ir iš jų pusės. Nebūtina ir sakytis savo instruktoriui apie tai.
O jei manote, kad visa bėda yra mokykloje, galite keisti pačią mokyklą. Tik iš jos pasiimkit pažymą, taip vadinamą "baltą lapą". Pažymoje jie surašo visą informaciją apie jūsų mokymą, kiek valandų pravažiavote, ir visa kita. Tada kitoje mokykloje jums tereikia susimokėti administravimo mokestį ir pravažiuoti tiek pamokų, kiek tik jums reikia, jokių privalomų 30 akademinių nebėra. Gal jau esate išsilaikiusi teorijos egzaminą Regitroje?
Ir eilinį kartą parekomenduosiu instruktorių Henriką 862731011, Juk privažiuos iki sutartos vietos pamokai
Nežinau, man jis tikrai ir padėjo, ir patiko su juo mokytis. Aišku reiklus, bet be psichų, kantriai, ramiai, griežtai,o kai reikia ir pajuokaujant. Pas jį jei dirbam tai dirbam. Tempas, tempas, egzaminas, Regitra. Aišku dirbti reikėjo, aišku kankinausi, bet tik dėl to, kad man sunkiai ėjosi. Kartą ir paverkiau, bet tai tik dėl to, kad man sunkiai gavosi. Direktorė nuramino, padrasino, papurtė ir valio, toliau variau ir išlaikiau. Prireikė 5 papildomų pamokų kad egzaminą priimtų ( mokyklinį išlaikiau iš antro karto) , bet užtat Regitrai paruošė puikiai. Ejau jau drasiai ir garantuotai. Išlaikiau iš pirmo karto.
Mokiausi šioje mokykloje uo pradžių ir galiu tik rekomenduoti. O mokytis reikia visur Suprantama, kiekvienam savo, visi mes su savais charakteriais, tik instruktorius jo negali turėti