Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

As mokausi Draivery, Zirmunuose. Instruktoriu gavau labai faina, labai ramus ir kantrus, jokiu pletku ne i tema, viska po daug kartu ir kantriai aiskina, ne karto nepakele balso, nenusuko nuo pamoku laiko nei minutes. Be viso to dar is baisiai zavus vyras blush-anim-cl.gif
pasiemiau pas ji papildomu pamoku. aikstelej viskas tobulai, bet gatveles reik paslifuot. hmm.gif
Atsakyti
Labas vakaras, gal žinote ar įmanoma rasti vairavimo mokykla kuri teorija mokytu vakarais (~18:30)? Niekaip nerandu pati verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2017 06 21, 22:30)
Labas vakaras, gal žinote ar įmanoma rasti vairavimo mokykla kuri teorija mokytu vakarais (~18:30)? Niekaip nerandu pati verysad.gif

Autoplay 18:00 Kiek žinau, jie per pirmą paskaitą pasiteirauja, ir jei yra pageidaujančių, o kiti neprieštarauja... paskaitas daro 18:00. Bet ši mokykla yra Fabijoniškėse, visai šalia PC BIG. Ten dirba labai geras instruktorius.
Atsakyti
Sveiki,

noriu paklausti , jei paiimsiu kelias papildomas pamokas pas kitą instruktorių ir iš kitos mokyklos, ar mokyklinį egzaminą vis tiek pas savo turėsiu laikyti ?

Gal kas gali pasiūlyti tikrai gerą instruktorių baltupių, jeruzalės, santariškių raj ? Nors jau pravažiavau privalomas, bei kelias papildomas vis tiek mokyklinio neišlaikiau, nors pati jaučiu, kad neišmokė manęs tinkamai, pačiai man dar daug klausimų kylą į kuriuos mano instruktorius kažkaip nemoka atsakyti verysad.gif
Atsakyti

Egzaminą galite laikyti tik savo mokykloje, kitos mokyklos instruktorius neturi teisės priiminėti egzaminų. Aišku, gad galite pasiimi pas kitą instruktorių, kitoje mokykloje..... ypač, jei jaučiate, kad kažkas negerai ir iš jų pusės. Nebūtina ir sakytis savo instruktoriui apie tai.

O jei manote, kad visa bėda yra mokykloje, galite keisti pačią mokyklą. Tik iš jos pasiimkit  pažymą, taip vadinamą "baltą lapą". Pažymoje jie surašo visą informaciją apie jūsų mokymą, kiek  valandų pravažiavote, ir visa kita. Tada kitoje mokykloje jums tereikia susimokėti administravimo mokestį ir pravažiuoti tiek pamokų, kiek tik jums reikia, jokių privalomų 30 akademinių nebėra. Gal jau esate išsilaikiusi teorijos egzaminą Regitroje?

Ir eilinį kartą parekomenduosiu instruktorių Henriką 862731011, Juk privažiuos iki sutartos vietos pamokai :)

Atsakyti
QUOTE(1juraciukas @ 2017 09 26, 14:09)
<p>Egzaminą galite laikyti tik savo mokykloje, kitos mokyklos instruktorius neturi teisės priiminėti egzaminų. Aišku, gad galite pasiimi pas kitą instruktorių, kitoje mokykloje..... ypač, jei jaučiate, kad kažkas negerai ir iš jų pusės. Nebūtina ir sakytis savo instruktoriui apie tai.
</p><p> O jei manote, kad visa bėda yra mokykloje, galite keisti pačią mokyklą. Tik iš jos pasiimkit  pažymą, taip vadinamą "baltą lapą". Pažymoje jie surašo visą informaciją apie jūsų mokymą, kiek  valandų pravažiavote, ir visa kita. Tada kitoje mokykloje jums tereikia susimokėti administravimo mokestį ir pravažiuoti tiek pamokų, kiek tik jums reikia, jokių privalomų 30 akademinių nebėra. Gal jau esate išsilaikiusi teorijos egzaminą Regitroje?
</p><p>Ir eilinį kartą parekomenduosiu instruktorių Henriką 862731011, Juk privažiuos iki sutartos vietos pamokai smile.gif
</p>
Teoriją Regitroj jau išlaikiau, beliko vairavimas...bet kažkaip jaučiu kad stoviu vietoj...
O kokiai mokyklai priklauso Henrikas, ar tikrai privažiuos, gal jam per toli, ačiū bandysiu skambinti nes jau viskas pradeda atsibosti, norėtųsi greičiau išsilaikyti
Atsakyti
na va, prisikambinau, sekmadienį dar laiką sakė pasiderinsim, ir visai nenustebo , kad iš Dorkano , vadinasi tikrai kažkas su Dorkanu negerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2017 09 26, 14:13)
na va, prisikambinau, sekmadienį dar laiką sakė pasiderinsim, ir visai nenustebo , kad iš Dorkano , vadinasi tikrai kažkas su Dorkanu negerai  unsure.gif

kaip sekasi mokytis vairuoti?
Atsakyti

Sveikos,

Man irgi įdomu, kaip sekasi mokytis vairuoti - ypač toms, kas pasirinko pasimokyti su instruktorium Henriku iš Autoplay :)

Net stebiuosi, kad kažkas gali jį rekomenduoti... Teko nemažai pasikankinti, kol pavyko nuo jo pabėgti ir išlaikyti teises...

Atsakyti

Nežinau, man jis tikrai ir padėjo, ir patiko su juo mokytis. Aišku reiklus, bet be psichų, kantriai, ramiai, griežtai,o kai reikia ir pajuokaujant. Pas jį jei dirbam tai dirbam. Tempas, tempas, egzaminas, Regitra.  Aišku dirbti reikėjo, aišku kankinausi, bet tik dėl to, kad man sunkiai ėjosi. Kartą ir paverkiau, bet tai tik dėl to, kad man sunkiai gavosi. Direktorė nuramino, padrasino, papurtė ir  valio, toliau variau ir išlaikiau. Prireikė 5 papildomų pamokų kad egzaminą priimtų  ( mokyklinį išlaikiau iš antro karto) , bet užtat Regitrai paruošė puikiai. Ejau jau drasiai ir garantuotai. Išlaikiau iš pirmo karto.

Mokiausi šioje mokykloje uo pradžių ir galiu tik rekomenduoti.  O mokytis reikia visur :)  Suprantama, kiekvienam savo, visi mes su savais charakteriais, tik instruktorius jo negali turėti :) 

Atsakyti
QUOTE(monikaa3 @ 2017 11 30, 11:15)
<p>Sveikos,</p><p>Man irgi įdomu, kaip sekasi mokytis vairuoti - ypač toms, kas pasirinko pasimokyti su instruktorium Henriku iš Autoplay smile.gif</p><p>Net stebiuosi, kad kažkas gali jį rekomenduoti... Teko nemažai pasikankinti, kol pavyko nuo jo pabėgti ir išlaikyti teises...</p>

kodel teko pasikankinti? Ar nenorejo paleisti ar kaip? :o
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2017 12 01, 21:31)
kodel teko pasikankinti? Ar nenorejo paleisti ar kaip? :o

O Jūs norėtumėte trumpo ar išsamesnio atsakymo? smile.gif Nes pasirinkti šią mokyklą buvo vienas iš blogiausių mano sprendimų, kuris pareikalavo daug daug nervų, laiko ir pinigų... Tad pripasakoti galėčiau išties daug smile.gif
Atsakyti