Man galit asmenine zinute parasyt. Labai laukciau

Ką dabar rašau, tėra mano nuomonė ir tikrai nenoriu neigti ar ką panašaus ką parašė monikaa3, Ji turi savo nuomonę ir turi tam teisę viskas OK, nes mes visos skirtingos , su savo charakteriais, požiūriu ir reikalavimais.
Vieninteliam dalykui kam galiu paprieštarauti, tai tik monikaa3 paminėtas "(su baisiausiu "peregaru"):. Nesamonė. nes tikrai žinau, kad žmogus turi rimtų problemų su aukštu spaudimu, prieš 4 metus pateko į ligoninę ir tikrai alkoholio faktiškai nevartoja. Kaip jis pats juokaudavo, kad žmona jam griežtai leidžia ne daugiau kaip 60 gramų viskio. O jo veidas taip, tikrai raudonas, bet tik dėl spaudimo. Kalbėjome apie tai, nes man tai aktualu, pas mano vyrą prasidėjo ta pati liga, miego apnėja, ko pasekoje tokios bedos, tokios pasekmės.
Dėl rūkimo, taip, rūko. Man tai nelabai patiko, bet kai pagalvoju,..., po to ką išdarinėdavau mieste už vairo..... tai nenuostabu, kad žmogui norisi užsirūkyti
Na, dėl jo lietuvių kalbos aš tikrai jokių problemų nepastebėjau;
Atidėliojimas pamokų. Taip, pradedant, buvo nukėlęs man pamoką, bet sekančiai dienai berods. Ir taip, buvo paprašęs ateiti pusvalandžiu vėliau, nes vėlavo pats. Bet tai suprantama, juk ne traukinio bėgiais važinėja, ir kamščiai ir maža kas gali nutikti. Užtat kitą pamoką važiavome ilgiau. Užtat kai man Regitros egzaminas ant nosies buvo, pamokų nenukėlė nė karto. Man buvo labai patogu kai pasiimdavo kai tik galėdavo nuo darbo, po pamokos paleisdavo kur man patogiau ar net prie namų. Aš gyvenau Markučiuose. Mūsų grupėje buvo 7 mokiniai iš kurių vienas iš Nemenčinės, o mergina iš Žirmūnų. Tai sukėsi ir derinosi prie mūsų. Po teorijos paskaitų susisodindavo ir ką kur pakeliui pavežėdavo.
Vairavimo pamokos stabiliai 3 kartus per savaitę, tai ar čia ne tempas?
Kur monikaa3 matai kabliukus?
"15 praktinis vairavimas yra mokyklinis egzaminas. Neišlaikius praktinio vairavimo egzamino paskiriama 3 arba 5 papildomo vairavimo pamokas (priklausomai nuo padarytų klaidų kiekio ir pobūdžio) pagal nustatytus įkainius. Mokinys turi teisę pasirinkti vieną praktinio vairavimo egzamino perlaikymą iškart po neišlaikyto pirmojo karto. "
Kai neišlaikiau pirmą kartą egzamino, paėmiau vieną papildomą pamoką padirbėti aikštelėje, nes ten man buvo silpniau, o kitas klaidas tiesiog aptarėme, išsiaiškinome ir valio. Antra pamoka buvo vėl egzaminas kurį išlaikiau ir jokių problemų ar kliūčių man nebuvo sukelta.
Taip, reiklus, tai griežtas, taip kalba.
Teoriją mokiausi apie 2 mėnesius, vairavimą taip pat susitvarkiau per du mėnesius. Ir tikrai nemanau, kad tai užtrūko ilgai. Galų gale pati kalta, nes neskubėjau pradėti vairavimo pamokų, ( mokiausi vasarą, norėjosi dar ir prie jūros nuvažiuoti....) Būčiau susisukusi ir anksčiau.
Čia mano patirtis, mano nuomonė.
Gerai, o tai kiek Jums liepė paimti papildomų pamokų ir iš kelinto karto išlaikėte vieną ir kitą vairavimo egzaminus?
Aš skaitau, kad jei žmogus neišlaiko egzamino, vadinasi jis nemoka. O jei nemoka, vadinasi reikia padirbėti dar, pasimokyti.
( čia aš apie tas papildomas pamokas pagal sutartį ) Aš visiškai susimaliau aikštelėje ir pora niuansiukų mieste. Tai apie miestą paaiškino kur mano klaidos ir nesikabinėjo prie jų, o aikštelę taip, teko pamoką pasiimti. Ką padarysi, parkuotis man reikėjo išmokti. Po vienos pamokos darėm egzaminą ir niekas nieko daugiau nesakė. Tiesiog tiek ir tetrūko man, poros valandžiukių.
Taip ir neatsakėte į kelintą kartą pateiktą klausimą. Kiek Jus prireikė papildomų pamokų ir iš kelinto karto išlaikėte egzaminus?
O sutartis yra standartinė kaip ir kitose mokyklose. Ji yra parengta pagal transporto inspekcijos reikalavimus ( jie būtent to ir reikalauja ), kuriuose yra konkrečiai nurodyta kas ir kaip privalo būti įrašyta sutartyje. Gali skirtis tik kainos ir menki niuansiukai. Domėjausi tuo principingai nes pati dirbu su tokio tipo dokumentais. Egzaminas yra filmuojamas. Mokinys turi teisę peržiūrėti įrašą. Ir jei mokinys nesutinka su egzamino rezultatais jis turi teisę ginčyti ar net skūsti. Kitu atveju kam tas egzaminas yra filmuojamas?