Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo mokyklos ir instruktoriai Vilniuje

O tai čia kas kam tai draudžia?

Atsakyti

O kas ką gali drausti? Nelabai suprantu ko puolat? Apie kokius draudimus kalba? Čia kalbama, kad pirminio mokymo sutartyje jau įrašytą, kad mokinys privalės imti papildomas. Tik apie tai ir kalbam. O Jus apie ką? 

Atsakyti
QUOTE(Urtėmat @ 2017 12 07, 12:15)
<p>O kas ką gali drausti? Nelabai suprantu ko puolat? Apie kokius draudimus kalba? Čia kalbama, kad pirminio mokymo sutartyje jau įrašytą, kad mokinys privalės imti papildomas. Tik apie tai ir kalbam. O Jus apie ką? </p>

As irgi taio supratau kad pas kazka sutarty privalomos tos papildomos.

O savanoriskai tai as pati emiau ir ne viena, nes tikrai reikejo.
Atsakyti

Atsiprašau, bet aš ne puolu, aš tik klausiu :4u:  Kas pagal šią sutartį draudžia išsyk, po neišlaikyto egzamino vėl laikyti egzaminą? Štai kokie mano minimi draudimai.  O gal aš jau lietuviškai nebemoku???  Kur čia buvo puolimas? Ir nematau jokio įrašo sutartyje, kad mokinys privalės imti papildomas pamokas??????  

Monikaa3 taip ir nepasakė kiek ją "privertė" imti papildomų pamokų ir iš kelinto karto ji tą egzaminą išlaikė. Tiesiog įdomu pasidarė.

Atsakyti

Tai gi nesako, kad negalima laikyti egzamino. Čia apie sutartį kalba eina :)  Mergina sako, kad įrašyti privalomi papildomi vairavimai, jų kiekis priklauso nuo padarytų klaidų skaičiaus (egzamino metu). Bent jau aš taip suprantu. O kažkuri mergina parašė, kad taip nurodo VKTI, bet to nenurodo inspekcija, tai tos mokyklos vidinė tvarka. 

Atsakyti

Sutarties citatoje nemačiau žodžio privaloma, mačiau skiriama priklausomai nuo padarytų klaidų kiekio ir pobūdžio, taip pat mačiau , kad mokinys turi teisę pasiimti vieną praktinio vairavimo egzamino perlaikymą iškart po neišlaikyto pirmojo karto.

Štai šioje vietoje aš ir nesupratau kur keliamas kipišas.Nematau kur kas ką privertė daryti ir tiek. 

Na, bet man kaip ir aišku, tad nebenoriu plėstis.

Atsakyti

Nejaugi merginos išsigalvojo?   :unsure:​  

Atsakyti

Tai Jūs man tada pasakykite kur Jūs matote, kad sutartyje yra parašyta privalėsite imti, turėsite imti, negalėsite ir panašiai ir t.t. ???? Kur? 

Niekas nieko negali drausti ir versti. Iš šios sutarties punkto citatos aš to ir nematau. Nei draudimo, nei prievartos. Nematau nei draudimo iš karto po neišlaikyto egzamino laikyti vėl egzaminą, nematau, kad kažkas būtų prievarta verčiamas ir nepaleidžiamas. Nematau aplamai jokios problemos. Ir aplamai visas puslapis apie nieką. Kažkos ištysas nesusipratimas.

Atsakyti

Aš sutarties net nemačiau :D 

Visiškai suprantama, kad Jūs ginate savo įmonę, tai labai super. Aš taip pat daryčiau. 

Bet manau tam šis puslapis ir skirtas, kad galėtumėm komentuoti, kalbėtis :) 

Atsakyti

Na, tai nėra mano įmonė :) aš tik joje mokiausi :) ir nematau ką man ginti. Juk viso kito, ką monikaa3 parašė aš net neliečiu, neneigiu. Man tik užkliuvo tai, kur kažkas kažką verčia, draudžia ir panašiai. Būkime teisingos.

Ir taip, tema tam sukūrta, kad mes dalintumėmes savo patirtimi. Tai tikrai svarbu.

Atsakyti

:4u:​ 

Atsakyti
Kacaraba, o tai kaip Jūs interpretuojat "Neišlaikius praktinio vairavimo egzamino paskiriama 3 arba 5 papildomo vairavimo pamokas (priklausomai nuo padarytų klaidų kiekio ir pobūdžio) pagal nustatytus įkainius." ? Ar manot, kad jei sutartyje nėra, kaip Jūs sakot, parašyta, kad "privalėsite imti, turėsite imti, negalėsite ir pan", tai jau reiškia, kad nebus skiriamos tos sutartyje nurodomos papildomos pamokos? O jei Jums pvz. skiriama bauda už ką nors, tai irgi nepripažinsit jos skyrimo, jei nebus konkrečiai nurodyta, kad privalot ją sumokėti? :)

Kalbam tik apie sutartį, nes praktikoje - taip, bent jau kiek man teko susidurti, šie dalykai netaikomi, kadangi papildomos vyksta instruktoriaus nuožiūra "juodai", t.y. be parašų. Ar kai Jūs mokėtės buvo kitaip? Tai manau sutarty tiesiog įrašytas šis papildomas saugiklis, jei po neišlaikytų egzaminų mokinys visgi nenorėtų geranoriškai pasiimti papildomų. Nes kito paaiškinimo nematau.
Atsakyti