Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinė krūtų operacijos***

QUOTE(*amazone* @ 2010 01 18, 11:13)
As tai turiu su raisteliais XS kelnaites, ir buvau dar ir be raisteliu parsisiuntus XS, tai puikiai tiko  thumbup.gif O jei turi M ir gerai, tai gal ir M tada imk, kad tikrai po to neisispaustu tie rutuliukai  g.gif Pabandyk gal VS temutej uzklaust, gal kuri toki turi ir gales patart daugiau  4u.gif

užklausiau,sakė būna padidintos,bet visgi imsiu M,geriau pamažinti vėliau pas siuvėją,nei vietoj rutuliukų raikštelius prisiūti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sveikos visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rubby @ 2010 01 18, 16:16)
ar pasiteisino jo rekomenduotas dydis ir visa kita jo informacija...ta prasme ar nelabai su realybe prasilenkė? na buna prisuokia visko taip graziai, o po to ziurek viskas visai atvirksciai doh.gif

Matai man dave rinktis arba 225 ar 300, tai buvau macius kaip su apvaliais atrodo 260, tai atrode, kad man tooookiu gana butu, tai 225 ish kart sake kad galiu idet, bet gi bais mazuciai, o 300 tikrai dideli nebus..
rezultate:
tai kai nuoga dideli neatrodo, o va jei aptempta bliuzka tai yra i ka paziureti..
vienzo gerai patare.. nieko jis perdaug nesuoke- tik sake'' bus grazu'', cia jo megstamiausia fraze, ir pries pat operacija- irgi- tikrai .. bus grazu

aplamai kai paziuriu mergikiu nuotraukas, tai jei implantas normalaus dydzio- tai nesvarbu nei ar lashas nei ar apvalus, viska jie parenka ir padaro- kad pas visas nuostabu
Atsakyti
Bolivija, kaip dabar tavo krutine, ar jau nusileidus, minkstute, gali sustumti i viduri?
Atsakyti
QUOTE(bolivija @ 2010 01 18, 16:34)

aplamai kai paziuriu mergikiu nuotraukas, tai jei implantas normalaus dydzio- tai nesvarbu nei ar lashas nei ar apvalus, viska jie parenka ir padaro- kad pas visas nuostabu

Sutinku visu 100 procentu thumbup.gif
Atsakyti
Noriu jusu pasiklausti gal zinote ka reiskia dvieju zele implantas? Gavau emaila is TA, nes nusiunciau nuotraukas ir visus ismatavimus, tai siulo dvieju zele Allergan 335ml laso formos. Na aisku per konsultacija galutinai dydi sutarsim nes net neisivaizduoju kaip atrodyciau, gal duodu primatuot...
Atsakyti
QUOTE(graikine @ 2010 01 18, 16:36)
Bolivija, kaip dabar tavo krutine, ar jau nusileidus, minkstute, gali sustumti i viduri?

oi viska galiu, tik per peti permest ne ( per mazus uzsakiau )
Atsakyti
QUOTE(mjamore @ 2010 01 18, 18:24)
Noriu jusu pasiklausti gal zinote ka reiskia dvieju zele implantas? Gavau emaila is TA, nes nusiunciau nuotraukas ir visus ismatavimus, tai siulo dvieju zele Allergan 335ml laso formos. Na aisku per konsultacija galutinai dydi sutarsim nes net neisivaizduoju kaip atrodyciau, gal duodu primatuot...

reiskia, kad silikonas ties speneliu ir ties krasteliais yra siek tiek skystenes konsistencijos, visa kita dalis siek tiek kietesne. man jis irgi juos siule, sake arba sitie 375, arba normalus 335 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mjamore @ 2010 01 18, 17:24)

QUOTE(oilypoil @ 2010 01 18, 18:14)
reiskia, kad silikonas ties speneliu ir ties krasteliais yra siek tiek skystenes konsistencijos, visa kita dalis siek tiek kietesne. man jis irgi juos siule, sake arba sitie 375, arba normalus 335 smile.gif

tokius implantus man siule gp Kaune. Bet man atrodo, kad ten tos dvi zonos siek tiek kitaip issideste: viena ties spenelio lauku - klampesne g.gif .
Tik kaip is jo kalbu supratau, kad tai ta prasme nera taip efektinga, kad permoketi uz implantus keliais tukst.daugiau.

QUOTE(bolivija @ 2010 01 18, 17:39)
oi viska galiu, tik per peti permest ne ( per mazus uzsakiau )

oi bajeriste biggrin.gif
tai supratau, jog sauniai suminksteje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 18, 16:14)

Ir kokius nusprendei pasirinkti?Beje aciu uz paaiskinima wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mjamore @ 2010 01 18, 19:28)
Ir kokius nusprendei pasirinkti?Beje aciu uz paaiskinima wink.gif

nei vienus nei kitus smile.gif pasirinkau SV ir 325, o ne TA, tikiuos nesuklydau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 18, 16:32)
nei vienus nei kitus smile.gif pasirinkau SV ir 325, o ne TA, tikiuos nesuklydau doh.gif

Tai cia toje pacioje klinikoje taip? Na linkiu kuo grazesniu grazumeliu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mjamore @ 2010 01 18, 19:38)
Tai cia toje pacioje klinikoje taip? Na linkiu kuo grazesniu grazumeliu wink.gif

toj pacioj smile.gif
aciu labai mirksiukas.gif
Atsakyti