QUOTE(graikine @ 2010 01 18, 08:35)
perziurek, Fanfan, ju puslapiu galerijas su komentarais. jeigu daro, bus parasyta.
fanfan, tai kada tavo didzioji diena
?
fanfan, tai kada tavo didzioji diena

Kol kas dar tiksliai nieko negaliu pasakyt. Kai jau turesiu data, tada butinai pasidziaugsiu ir cia. Tikiuos, tai bus greit

Pas papecki tik daug graziu papu foto, o komentartu nulis

QUOTE(graikine @ 2010 01 18, 16:36)
Bolivija, kaip dabar tavo krutine, ar jau nusileidus, minkstute, gali sustumti i viduri?
kaip jautiesi graikine?jau viska gali pasidaryt pati?kaip maziukas tavo reaguoja?

..na va as siand po antros konsultacijos pas gp...pirmakart, kaip buvau minejusi, manes nematavo,tik apziurejo ir pakalbejom kaip ka geriau daryti. sikart nufotkino is visu pusiu, ismatavo, pasakiau kad noriu normalaus c, tada nusprendem del dydzio
...mano dydis apie a/b, baze beveik 13, tai galima buvo rinktis ir is didesniu.kadangi pas mane yra problema del asimetrijos, tai des skirtingo dydzio, i mazesne puse bus aukstesnio profilio..kadangi jau nusprendusi buvau kad noriu anatominiu po raumeniu ir pjuvio po krutine, tai beliko tik dydi issirinkt
des 340/380, nors pradzioje galvojau del mazesniu (310/340)..ka manot?
tikiuos viskas bus ok

...mano dydis apie a/b, baze beveik 13, tai galima buvo rinktis ir is didesniu.kadangi pas mane yra problema del asimetrijos, tai des skirtingo dydzio, i mazesne puse bus aukstesnio profilio..kadangi jau nusprendusi buvau kad noriu anatominiu po raumeniu ir pjuvio po krutine, tai beliko tik dydi issirinkt

QUOTE(klirisite @ 2010 01 18, 23:12)
..na va as siand po antros konsultacijos pas gp...pirmakart, kaip buvau minejusi, manes nematavo,tik apziurejo ir pakalbejom kaip ka geriau daryti. sikart nufotkino is visu pusiu, ismatavo, pasakiau kad noriu normalaus c, tada nusprendem del dydzio
tikiuos viskas bus ok 

as norejau paklaust o moket reikejo uz abi konsultacijas? as pas GP penktadieni einu pirma karta. o op data paskyre ar pati renkiesi? kiek iki op reiks laukt?
QUOTE(peleda5 @ 2010 01 18, 23:17)
as norejau paklaust o moket reikejo uz abi konsultacijas? as pas GP penktadieni einu pirma karta. o op data paskyre ar pati renkiesi? kiek iki op reiks laukt?
pirmakart mokejau 100, dabar nieko...viska renkiesi pati, as kadangi viska dienom suplanavus, tai ir isdesciau kada ko noriu

..tik vat suku galva del drabuziu..kaip ir graikine minejo, taip ir man problema, visos mano palaidines, megztukai ir kt. per galva reikia vilktis ir pakankamai aptemti

beje, peleda, SEKMES

Oilypoil, sekmes op!

QUOTE(Fanfan @ 2010 01 18, 20:16)
Pas papecki tik daug graziu papu foto, o komentartu nulis
Ten matyt geriausius sudejes 

tai visi sudeje graziausius

QUOTE(kos @ 2010 01 18, 20:59)
Kos jau gerai jauciuosi. Vaiku nekilnoju, siurbliu irgi

Maziukas gerai, grizo is mociutes po 10d.atostogu ir visai nieko, jokiu kaprizu. Gerietis jis pas mane, svelnumo isikunijimas

QUOTE(klirisite @ 2010 01 18, 23:12)
tikiuos viskas bus ok 

smagu, klirisite, kad jau apsisprendus, o visa kita bus gerai. jums abiems su gydytoju geriau matyti

p.s. man gp konsultacija kainavo 60Lt.
QUOTE(klirisite @ 2010 01 18, 23:28)
..tik vat suku galva del drabuziu..kaip ir graikine minejo, taip ir man problema, visos mano palaidines, megztukai ir kt. per galva reikia vilktis ir pakankamai aptemti 

tai blogai, nes krutine skausdes, o jei dar aptempta, kai ji sveika ir maza, tai kai bus didele ir sutinus.. apsivilkti per galva irgi bus tragedija..
ash emiau marshkinukus su kuriais varineju i darba, ir sportines aprangos virshu, jokiu maikiu nereikia.. palatoj vistiek busit su dviem chalatais, o rengtis tik namuciuosna.. o shiaip tai reiktu prasinesht po parduotuves
p.s. man gp konsultacija kainavo 60Lt.
[/quote]
man tai sake, kad pas ji konsultacija kainuos 80 Lt...cia Klaipedoj...tai kazkaip idomiai su tom kainom pas ji...kam 100, kam 60, kam 80

QUOTE(Rubby @ 2010 01 19, 11:48)
man tai sake, kad pas ji konsultacija kainuos 80 Lt...cia Klaipedoj...tai kazkaip idomiai su tom kainom pas ji...kam 100, kam 60, kam 80 

as buvau Kaune, kazkur panasiai gruodzio prad., jeigu neklystu

na, neradau dabar jo psl.kainu, idomu, o jeigu paskambinti administratorei ir paklausti? kokia kaina pasakytu

QUOTE(graikine @ 2010 01 19, 12:38)
as buvau Kaune, kazkur panasiai gruodzio prad., jeigu neklystu
.
na, neradau dabar jo psl.kainu, idomu, o jeigu paskambinti administratorei ir paklausti? kokia kaina pasakytu

as einu pas g.p. penktadieni tai galesiu pasakyt kiek kainuos. tik va idomu, kad ir 60 lt sumokejus jei jis nei matuos nei ka, o tik pakalbes tai ka as zinau, gaila pinigu bus. as pasiruosus, kad viska ismatuotu, pakonsultuotu koius geriau det apvalius ar lasa, ir t.t.