QUOTE(auksine14 @ 2010 01 20, 10:45)
Labas Rubby

As irgi buvau uzsirasiusi si sestadieni pas GP, nes irgi esu is Klaipedos bet atsaukiau nes dar tikslai neapsisprendziau del operacijos. Rugsejo men. buvau konsultacijoje pas TA ir buvau nusprendusi daryti operacija spalio men. bet atsaukiau nes vis dar bijau kokiu nors komplikaciju. Uzsienio forumuose raso, kad kad silikonas labai pakenkia organizmui ir siaip bijau kad nesusidarytu kontraktura, kad randeliai bus negrazus. Bet kolkas dar svarstau. Siaip TA man siule 290 cc lasa, nes mano ugis tik 1,59 ir svoris 46 kg. Sekmes tau sestadieni konsultacijoje
Sveika. Na as del operacijos datos dar irgi toli grazu neapsisprendus, ir cia tik pati pirmoji mano konsultacija apskritai

o tu manau be reikalo atsisakei, juk tik konsultacija, nieks juk nevercia iskart rezervuot operacijos datos...bent zinotum, ka kiti gydytojau siulo...as prie progos irgi nueisiu ir pas kitus, tarkim Kaune, tik gal veliau, nes vaziuot tolokai...ir laisvos dienos reikia. O kadangi GP pats i Klaipėda atvaziuoja, tai pasinaudosiu proga

Beje mano "gabaritai" siek tiek didesni, 1,71 ir apie 63 kg, tai tikiuosi ne maziau kaip 330

Na o del kenkimo organizmui...siais laikais labai daug kas kenkia...išmetamos automobilių dujos, saule, genetiskai modifikuoti maisto produktai, cigaretes, bet kasdien su tuo susiduriam ir daznai net nenutuokiam, koks tas poveikis žalingas...tai as kazkaip ramiai i tai ziuriu ir "nesigruzinu"