Įkraunama...
Įkraunama...

***Plastinė krūtų operacijos***

QUOTE(klirisite @ 2010 01 19, 00:28)
Oilypoil, sekmes op! 4u.gif

oi, aciu, man jos prireiks doh.gif biggrin.gif
siandien vaziavau tyrimus pasidaryt, bet visu padaryt negali, kardiograma vel kitur vaziuot, direvnia gryna. tai nusprendziau pacioj klinikoj pries op atlikt viska, jau paskambinau susitariau, tikiuosi staigmenu jokiu nebus smile.gif

tai tau, klirisite,op po kos bus smile.gif sekmes laukiant 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oilypoil: 19 sausio 2010 - 13:28
QUOTE(peleda5 @ 2010 01 19, 13:30)
as einu pas g.p. penktadieni tai galesiu pasakyt kiek kainuos. tik va idomu, kad ir 60 lt sumokejus jei jis nei matuos nei ka, o tik pakalbes tai ka as zinau, gaila pinigu bus. as pasiruosus, kad viska ismatuotu, pakonsultuotu koius geriau det apvalius ar lasa, ir t.t.

As irgi tokios nuomones...kam tada tokia konsultacija schmoll.gif eisiu šsštadieni, ziuresiu kaip seksis...tikiuosi neveluos, bo jam iš Kauno reiks iki Klaipėdos atmint...ir tikiuosi nebus piktas g.gif
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 19, 14:28)
oi, aciu, man jos prireiks doh.gif  biggrin.gif
siandien vaziavau tyrimus pasidaryt, bet visu padaryt negali, kardiograma vel kitur vaziuot, direvnia gryna. tai nusprendziau pacioj klinikoj pries op atlikt viska, jau paskambinau susitariau, tikiuosi staigmenu jokiu nebus smile.gif

tai tau, klirisite,op  po kos  bus smile.gif sekmes laukiant 4u.gif

o as tai tam paciam pastate ten KIldos klinika tai ir pasidarysiu,svarbiausia,kad viskas butu gerai,labiausia tai bijau del echoskopo o tu dareisi ecoskopa?
Atsakyti
QUOTE(kos @ 2010 01 19, 22:12)
o as tai tam paciam pastate ten KIldos klinika tai ir pasidarysiu,svarbiausia,kad viskas butu gerai,labiausia tai bijau del echoskopo o tu dareisi ecoskopa?

siandien susimasciau, kad noreciau, parasiau i klinika emeilu, dar atsakymo negavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bolivija @ 2010 01 19, 10:44)
tai blogai, nes krutine skausdes, o jei dar aptempta, kai ji sveika ir maza, tai kai bus didele ir sutinus.. apsivilkti per galva irgi bus tragedija..

ash emiau marshkinukus su kuriais varineju i darba, ir sportines aprangos virshu, jokiu maikiu nereikia.. palatoj vistiek busit su dviem chalatais, o rengtis tik namuciuosna.. o shiaip tai reiktu prasinesht po parduotuves

labai aciu uz patarimus, as jau galvoju ka cia geriau paemus g.gif reiks perverst spinta g.gif silta megztuka su uztrauktuku tai tikrai rasiu...o po op ka naujo isigyt, jau veliau galvosiu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 19, 14:28)
tai tau, klirisite,op  po kos  bus smile.gif sekmes laukiant 4u.gif

man tai po konsultacijos sianakt kosmarai sapnavosi, kad gavos labai dideli, kaip su dviem bombom vaiksciojau doh.gif siaubas...greiciau laikas prabegtu, maziau nervintis reiketu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klirisite @ 2010 01 20, 00:27)
man tai po konsultacijos sianakt kosmarai sapnavosi, kad gavos labai dideli, kaip su dviem bombom vaiksciojau doh.gif  siaubas...greiciau laikas prabegtu, maziau nervintis reiketu  4u.gif

man ir sapnuose ir realybej kosmarai del per dideliu groziu sapnuojas doh.gif paziuresim kas cia bus smile.gif
Atsakyti
Sveikos paneles 4u.gif

O as tai labiausiai bijau narkozes. Jau tiksliai susitareme kad op. bus pirmadieni. Kalbejau su anesteziologu, pasirasiau poperius. Bet labai nerimauju g.gif , nes tyrimai parode jog per daug leikocitu. Internete skaiciau, kad negalima tokiu atveju operuotis, bet daktaras pasake nieko baisaus. Tai vat ir dvejoju badar verysad.gif . Ka daryt? doh.gif
Papildyta:
oilypoil, sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MalikA_J @ 2010 01 20, 02:25)
Sveikos paneles 4u.gif 

O as tai labiausiai bijau narkozes. Jau tiksliai susitareme kad op. bus pirmadieni. Kalbejau su anesteziologu, pasirasiau poperius. Bet labai nerimauju g.gif , nes tyrimai parode jog per daug leikocitu. Internete skaiciau, kad negalima tokiu atveju operuotis, bet daktaras pasake nieko baisaus. Tai vat ir dvejoju badar verysad.gif . Ka daryt? doh.gif
Papildyta:
oilypoil, sekmes tau 4u.gif

Na man atrodo jei jau daktaras prisiima tokia atsakomybe ir sako kad galima, tai gal ir is tikruju galima? gal jis nerezikuotu ? schmoll.gif ziurint nuo kuo tas ju padidejimas, nes kiek zinau gali ir nuo streso padideti... doh.gif na bet is kitos puses, tai gal vertetu pasikonsultuoti ir su kokiu kitu gydytoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(oilypoil @ 2010 01 19, 23:52)
man ir sapnuose ir realybej kosmarai del per dideliu groziu sapnuojas doh.gif paziuresim kas cia bus smile.gif

o as iskart po to, kai uzsirasiau konsultacijai, ta nakti sapnavau, kad Papeckys man per mazus sudet norejo...tipo 150 cc...siaubas... doh.gif dar aisku prisiskaicius forume buvau, kur mergina pasakojo, kad pasiule jai toki dydi.. blink.gif tai sakau ka sapnuosiu, kai jau operacijos lauksiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubby: 20 sausio 2010 - 09:10
Labas Rubby smile.gif As irgi buvau uzsirasiusi si sestadieni pas GP, nes irgi esu is Klaipedos bet atsaukiau nes dar tikslai neapsisprendziau del operacijos. Rugsejo men. buvau konsultacijoje pas TA ir buvau nusprendusi daryti operacija spalio men. bet atsaukiau nes vis dar bijau kokiu nors komplikaciju. Uzsienio forumuose raso, kad kad silikonas labai pakenkia organizmui ir siaip bijau kad nesusidarytu kontraktura, kad randeliai bus negrazus. Bet kolkas dar svarstau. Siaip TA man siule 290 cc lasa, nes mano ugis tik 1,59 ir svoris 46 kg. Sekmes tau sestadieni konsultacijoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auksine14 @ 2010 01 20, 10:45)
Labas Rubby smile.gif As irgi buvau uzsirasiusi si sestadieni pas GP, nes irgi esu is Klaipedos bet atsaukiau nes dar tikslai neapsisprendziau del operacijos. Rugsejo men. buvau konsultacijoje pas TA ir buvau nusprendusi daryti operacija spalio men. bet atsaukiau nes vis dar bijau kokiu nors komplikaciju. Uzsienio forumuose raso, kad kad silikonas labai pakenkia organizmui ir siaip bijau kad nesusidarytu kontraktura, kad randeliai bus negrazus. Bet kolkas dar svarstau. Siaip TA man siule 290 cc lasa, nes mano ugis tik 1,59 ir svoris 46 kg. Sekmes tau sestadieni konsultacijoje 4u.gif

Sveika. Na as del operacijos datos dar irgi toli grazu neapsisprendus, ir cia tik pati pirmoji mano konsultacija apskritai smile.gif o tu manau be reikalo atsisakei, juk tik konsultacija, nieks juk nevercia iskart rezervuot operacijos datos...bent zinotum, ka kiti gydytojau siulo...as prie progos irgi nueisiu ir pas kitus, tarkim Kaune, tik gal veliau, nes vaziuot tolokai...ir laisvos dienos reikia. O kadangi GP pats i Klaipėda atvaziuoja, tai pasinaudosiu proga ax.gif
Beje mano "gabaritai" siek tiek didesni, 1,71 ir apie 63 kg, tai tikiuosi ne maziau kaip 330 ax.gif
Na o del kenkimo organizmui...siais laikais labai daug kas kenkia...išmetamos automobilių dujos, saule, genetiskai modifikuoti maisto produktai, cigaretes, bet kasdien su tuo susiduriam ir daznai net nenutuokiam, koks tas poveikis žalingas...tai as kazkaip ramiai i tai ziuriu ir "nesigruzinu" blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rubby: 20 sausio 2010 - 11:41
QUOTE(Rubby @ 2010 01 20, 12:36)
Sveika. Na as del operacijos datos dar irgi toli grazu neapsisprendus, ir cia tik pati pirmoji mano konsultacija apskritai smile.gif o tu manau be reikalo atsisakei, juk tik konsultacija, nieks juk nevercia iskart rezervuot operacijos datos...bent zinotum, ka kiti gydytojau siulo...as prie progos irgi nueisiu ir pas kitus, tarkim Kaune, tik gal veliau, nes vaziuot tolokai...ir laisvos dienos reikia. O kadangi GP pats i Klaipėda atvaziuoja, tai pasinaudosiu proga ax.gif
Beje mano "gabaritai" siek tiek didesni, 1,71 ir apie 63 kg, tai tikiuosi ne maziau kaip 330  ax.gif
Na o del kenkimo organizmui...siais laikais labai daug kas kenkia...išmetamos automobilių dujos, saule, genetiskai modifikuoti maisto produktai, cigaretes, bet kasdien su tuo susiduriam ir daznai net nenutuokiam, koks tas poveikis žalingas...tai as kazkaip ramiai i tai ziuriu ir "nesigruzinu" blink.gif

as irgi kartais bijau, kad kenkia organizmui tas silikonas, bet kaip pagalvoju kaip kenkia tas nuolatinis pergyvenimas ir nepasitenkinimas ziurint i veidrodi, tai...sakau nuo nervu greiciau numirsiu nei nuo tu silikonu, as net vasaros nelaukiu, nes zinau, kad pastoviai nervuota busiu kai bus karstos dienos ir reiks nusirengt.
as tai mazute 1,59 m., 50 kg svoriu, idomu ka man pasiulys
Atsakyti