Įkraunama...
Įkraunama...

Tyrimai, skiepai, vitaminai, planuojant vaikelį

QUOTE(beatek @ 2008 05 13, 10:59)
Sveikos merginos  smile.gif
Mes irgi su vyru zadam planuoti leliuka  nestuke.gif  Vakar net nuejau pas gydytoja del konsultacijos, ar nereikia kazkokiu skiepu ir pan... Bet gydytoja pasake, kad nereikia jokiu papildomu tyrimu, o skiepytis irgi nepatare. pasake, kad pati turiu apsispresti  g.gif
Vejaraupiais tai tikrai sirgau, o kad sirgciau raudonuke tai nieks nepamena.
Tai net nezinua, ka daryti  blush2.gif
Gal kas gali patarti, buciau labai dekinga  4u.gif

Kadangi as esu linkusi pulti i panika blush2.gif ir dar aplinkui yra daug mazu vaiku, tai del viso pikto pasidariau Raudoniukes ir Vejaraupiu antikuniu tyrimus, kad buciau rami... Nes nei viena is siu ligu nebuvau sirgusi...
Siaip nuo raudoniukes seniau mokykloj ar darzely skiepydavo, tai nors as ja ir nesirgau, man rado antikuniu...
Atsakyti
tai jeigu buvau skiepyta, tai dabar nereikes skiepytis?
Sorry uz tokius kvailus klausimus blush2.gif bet noriu viska issiaiskinti kad buciau rami
Atsakyti
QUOTE(beatek @ 2008 05 13, 13:51)
tai jeigu buvau skiepyta, tai dabar nereikes skiepytis?
Sorry uz tokius kvailus klausimus  blush2.gif bet noriu viska issiaiskinti kad buciau rami

Nu mano supratimu - ne g.gif
Skiepai reikalingi tam, kad organizmas pasigamintu antikunu, kurie ir kovoja su ta liga ax.gif Tai jei jau karta pasiskiepijai ar persirgai, man rodos tikrai daugiau skiepytis nebereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Winnie @ 2008 05 12, 12:35)
Mergaites, nejaugi niekas nezino atsakymo i mano klausima del raudoniukes ax.gif ?
Tiesiog svarstau, ar verta daryti tyrima. Jauciu, kad neapsauga jokia vakcina 100%, o jei susirgsi tokia baisia lyga, lengva ar sunkia forma, vis tiek pasekmes tikios pat  g.gif , ar ne?

100% negaliu pasakyti, bet mano gine sake nera jokio reikalo skiepytis nuo jokiu ligu pries planuojant. Nuo skiepo turi praeiti bent trys menesiai tada. Na jei gali tiek laukti, gal del sventos ramybes ir verta. Bet kaip ir pati sakai, nera jokios garantijos, kad skiepas pades. g.gif
Atsakyti
QUOTE(BusyBee @ 2008 05 13, 16:57)
100% negaliu pasakyti, bet mano gine sake nera jokio reikalo skiepytis nuo jokiu ligu pries planuojant. Nuo skiepo turi praeiti bent trys menesiai tada. Na jei gali tiek laukti, gal del sventos ramybes ir verta. Bet kaip ir pati sakai, nera jokios garantijos, kad skiepas pades.  g.gif

Man tai ne problema palaukti tuos 3 men, tiesiog pati isitikinau, joks skiepas neapsaugo 100% nuo ligos, be abejo tikimybe tai sumazeja. Tiesiog turiu dukra, ji lanko darzeli, tai teoriskai galimybe uzsikresti lieka ir gal vertetu apsidrausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Winnie @ 2008 05 14, 13:50)
Man tai ne problema palaukti tuos 3 men, tiesiog pati isitikinau, joks skiepas neapsaugo 100% nuo ligos, be abejo tikimybe tai sumazeja. Tiesiog turiu dukra, ji lanko darzeli, tai teoriskai galimybe uzsikresti lieka ir gal vertetu apsidrausti g.gif

Turbut visgi geriausia kokios patikimos daktares nuomone ishgirsti, nes pacios tik spelioti galime, kaip cia butu geriau g.gif
Atsakyti
Sveikos,
siendien buvau Endemike, pasiskiepijau nuo raudoniukes. Nusprendziau apsidrausti.
Stai ka man pasake - pastoti kategoriskai draudziama 3 men, taciau rekomenduojama net iki 6 men blink.gif , reiks pasikonsultuot su savo gine. Vistiek nusprandziau kad verta.
Patare tyrima pakartoti po 5-6 metu, atseit tik tada igyjamas imunitetas visam gyvenimui.
Birzelli eisiu pas gine, ziuresiu ka sakys.
Dar pradejau gert folio rugti, planuoju pasidaryt tyrimus - CMV, toksoplazmozes ir chlamidiju Tada jau ramia sirdim kibsim i darbus blush2.gif
Atsakyti
O toksaplazmoze kaip tiria? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burberry @ 2008 05 16, 12:18)
O toksaplazmoze kaip tiria? 4u.gif

Pasake, kad visi tyrimai, CMV, toksoplazmoze ir chlamidijos - ima krauja.
Atsakyti
kur tirsiesi? jei tu vilniuj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Burberry @ 2008 05 19, 14:04)
kur tirsiesi? jei tu vilniuj  4u.gif

Endeminke 4u.gif
As ten tiriausi, kai ruosiausi pirmajam vaikeliui.
Atsakyti
kurioj g.? ir kiek kainuojatokie kraujo tyrimai? atrasyk plz. aciu blush2.gif
Atsakyti